Cum te ajuta masajul in viata de zi cu zi

Bun venit in lumea relaxarii!

Este un indemn pe care fotoliile de masaj de la Masatto il sugereaza. Fiecare tip de fotoliu in parte este o ingeniozitate combinata cu tehnologie de ultima generatie. Masatto a creat o gama de lux, o gama moderna de fotolii de masaj. Oricare ar fi alegerea, fii sigur ca experienta traita in decursul unei sedinte de masaj inseamna relaxare si destresare.

Ne-am propus sa punctam concret cum si cand te ajuta masajul. Din pacate, nu reusim sa ne rezervam timp pentru propria persoana decat atunci cand deja sunt semnale de avertizare – stare de oboseala constanta, dureri, muschi tensionati, incordati etc.

Masajul dupa sau inainte de orele de condus

Studiile arata ca oboseala conducatorului auto este una dintre cele mai frecvente cauze ce duc la accidente. Nu vorbim numai de necesitatea de a dormi, cat de a tine sub control si stresul sau durerile de spate. Statul la semafor, ore indelungi de condus, ziua sau noaptea pot insemna necesitatea unui masaj.

Beneficii – imbunatateste circulatia, amelioreaza durerile, destreseaza.

Puncte tinta – cervicala si zona lombara.

Masajul dupa o zi de munca

Fie ca vorbim despre munca fizica sau psihica, de activitate ce presupune miscare, stat in picioare sau  nu, o zi de munca inseamna ore bune in care trebuie sa dai randament. Evident, atunci cand programul se incheie resimti deja dureri, starea de oboseala etc. Este clar ca ai nevoie de un masaj.

Beneficii – iti reda dinamism, mai multa mobilitate si energie la propriu, calmeaza, imbunatateste circulatia. Ca drept dovada dormi mai bine sau esti si mai energic/a pentru a continua ziua cu multe alte activitati.

Puncte tinta – picioarele unde se acumuleaza multa tensiune, cu tendinta de a se umfla, zona cervicala si lombara in mod special.

Masajul pentru cei care petrec ore in fata laptopului, in sezut

Specialistii vorbesc adesea despre pozitia corecta in fata laptopului, a ecranelor in general, despre distantele recomandate. Corpul are insa tendinta de a se apropia foarte mult, de a sta cat mai relaxat. Stai picior peste picior, desi o pozitie eleganta, deloc favorabila pentru circulatia periferica. Stai aplecat cu umerii in jos, asadar durerea la ceafa si spate, in partea de sus este resimtita destul de des. Aceasta duce la tensiune acumulata, la dureri de cap ce se transforma si agraveaza in migrene.

Puncte tinta – zona cervicala si picioarele, bratele de asemenea.

Beneficii – masajul va calma durerile, va detensiona si ameliora contracturile musculare. Durerea de cap va fi automat ameliorata.

Ce nu vezi, dar in mod cert este benefic – stiai ca dupa un masaj ai o stare de spirit imbunatatita?  Partial responsabile vor fi si endorfinele, asa zise responsabile pentru starea de euforie, de fericire. Endorfinele sunt stimulate atunci cand practicam sport sau cand corpul este masat in intregime, in pozitia corecta, asa cum se intampla datorita functiilor din fotoliile de masaj Masatto. Endorfinele vor tine la distanta starile de anxietate si depresie.

Poate fi spus, mai simplu, ca masajele sunt clar benefice pentru corp, in orice moment al zilei. Exista efecte in lant atunci cand suntem stresati sau obositi, dar cert este ca beneficiile masajelor sunt pe masura. De la o stare de bine la durerile mai putine sau deloc, de la mai multa energie la odihna imbunatatita te simti efectiv alt om!

Te asteptam sa incerci!

Masatto te va convinge cu gama sa de lux. Te asteptam in showroom, noul sediu, acum mai mare si mai incapator unde expunem fotoliile Masatto. Programeaza o vizita aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *