VEGA by Masatto – ce il recomanda si ce il diferentiaza de alte tipuri de fotolii de masaj

La Masatto avem o promisiune fata de toti clientii nostri, de a le oferi calitate si rasfatul unor masaje realizate de fotolii complexe in functii. Cunoscand piata, cererile si incorporand tehnologii de inalta clasa, am creat gama de fotolii de masaj by Masatto. Se remarca modelul VEGA, la randul sau un tip de fotoliu de masaj complex si eficient.

Il denumim home&office, ceea ce semnifica ca am gasit o varianta compacta care sa se potriveasca atat in spatiul privat, intimitatea casei, cat si in locuri de genul spatiului de relaxare de la birou. In plus, pentru o mare parte din cei care locuiesc in apartamente unde spatiul poate nu este foarte extins, un astfel de fotoliu de masaj este totusi o alegere optima.

Sina L si zero gravity

Acest tip de fotoliu se distinge prin tehnologia de tip zero gravity. Aceasta se refera la acea pozitie a corpului optima pentru buna functionare a sistemului, respectiv pozitia picioarelor mai sus decat corpul, la un unghi de 128 de grade, cu aproximatie. Desi poate ca suna ciudat, la modul practic daca utilizatorul reuseste sa stea intr-o astfel de pozitie isi poate da seama cat de relaxant este. Ori VEGA are aceasta intentie.

Cat despre sina de tip L, aceasta este si ea binecunoscuta. Acest tip de mecanism permite ca masajul realizat sa fie unul mai lung si mai intens. Sina L este una perfecta pentru anatomia corpului, oferind asadar coloanei un masaj precis ce stimuleaza punctele spatelui. De la gat la cervicala, zona lombara de asemenea sunt masate corespunzator, iar efectul este cel de detensionare, calmarea durerilor si de relaxare.

Tipurile de masaj posibil de experimentat cu ajutorul fotoliului VEGA

Exista 5 tipuri de masaj, programe manuale, ce se pot alege. Aici se include masajul prin framantare, batere, tapotament, rulare sau dual. Astfel, utilizatorul poate alege in functie de necesitate, de fiecare data altceva. Fiecare program ales va fi adaptat la intensitatea dorita, pentru o sesiune de durata variabila si tinand cont de asemenea de inaltimea utilizatorului, pentru precizia punctelor de masare. Acest lucru este posibil prin functia de scanare a corpului. Practic fotoliul VEGA poate fi folosit de multiple persoane, adaptand la fiecare caz functiile, intensitatea, pentru ca masajul oferit sa fie unul desavarsit.

Functia de incalzire este si ea de mare importanta. Asta pentru ca poate ameliora o stare de tensiune a muschilor, durerea unor zone. Aceasta poate fi activata, moment in care zona coloanei, de la un capat la altul, este supusa unui confort termic sporit.

Role si perne de aer

Fotoliul VEGA inseamna de asemenea si prezenta de role si perne de aer. Rolele la zona picioarelor maseaza individual si relaxeaza picioarele obosite. Masajul este unul intens si benefic. Cat despre pernele de aer, acestea contribuie la starea de bine si confort a utilizatorului, fiind de asemenea cu o contributie semnificativa in realizarea masajelor.

Pernele de aer utilizeaza celule aeroptice, sunt plasate in zone bratelor, gambelor si a picioarelor. Acestea se completeaza cu vibratiile vivace astfel ca masajul ce rezulta este fara doar si poate unul complex si se resimte pe masura. Daca dupa o sesiune de masaj clasic, maseurul este obosit, nu acelasi lucru se intampla in cazul lui VEGA. Acesta poate oferi masajul prelungit, asa cum si-l doreste utilizatorul, pentru ca scopul sau de a se relaxa si destinde sa fie unul implinit.

Un numar de 9 programe este rasfatul pe care il ofera VEGA. Acest tip de fotoliu de masaj imbina perfect caldura cu vibratiile si cu un design elegant. Pentru cei care s-au lasat convinsi de acesta il pot gasi in cadrul paginii noastre, masatto.ro, precum si in showroom-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *