Confidențialitatea datelor, condiții de plată și de livrare

1. Date personale:
Informațiile utilizatorilor site-ului masatto.ro sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru comunicarea cu potențialii clienți în vederea achiziției unui produs din gama comercializată. Societatea MASATTO DISTRIBUTION SRL își derulează activitatea în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

2. Securitatea datelor personale și a informațiilor:
Datele personale introduse de către clienții interesați vor fi folosite de Societatea MASATTO numai în scopul declarat al activității întreprinse. Informațiile din formularele aferente produselor comercializate sunt necesare pentru a vă trimite prețurile speciale promoționale, eventuale reduceri din ziua respectivă, livrarea produselor comandate sau ținerea la curent cu ofertele noi prin newsletter etc., dar în nici un caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.

3.Informații complete despre masatto.ro pe pagina de contact

MASATTO – Plata și livrarea comenzilor

Plata stabilită telefonic cu operatorul Masatto se poate face direct la livrare, prin transfer bancar sau, după caz, prin plată cu cardul cu link de plată.

MASATTO.RO folosește pentru tranzacțiile online serviciile  PlățiOnline/MobilPay/Raiffeisen Bank. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul procesatorului de plăți respectiv băncii, magazinul nostru nu solicită și nu stochează nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision.

Plata prin cardul de cumpărături Raiffeisen Bank până la 12 rate fără dobandă.

Profită de opțiunea rate lunare fixe, fără dobândă, folosind următoarele carduri de cumpărături: Raiffeisen Bank Standard, Raiffeisen Bank Vodafone, Raiffeisen Bank eMag, Raiffeisen Bank Gold, Raiffeisen Bank World.

Cum funcționează facilitatea “Rate fără dobândă”

1. Alegi ca modalitate de plată “plată în rate fără dobândă prin cardul de cumpărături” și alege numărul de rate dorit – până la 12 rate

2. Efectuezi plata propriu-zisă

3. Urmarești în raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egală fără dobândă și la rambursare;

4. Rambursezi rata lunară până la data scadenței, pentru a beneficia de dobândă 0%.

Masatto Distribution SRL oferă livrare rapidă oriunde pe teritoriul României, în termen de 24 de ore, pentru toată gama de fotolii pentru masaj disponibilă în stoc.

Modalitățile de livrare a comenzilor sunt:

1. Transport specializat cu echipa Masatto (include și montaj la domiciliu)
2. Ridicare directă de la depozitul nostru

Transportul este GRATUIT.

Masatto Distribution SRL livrează produsele însoțite de factură, certificat de garanție și manual de utilizare în limba română.

Recomandări:
Întrucât produsele noastre sunt destul de voluminoase, vă recomandăm să vă informați foarte bine cu privire la detaliile tehnice, dimensiuni, funcții sau caracteristici și să solicitați toate informațiile de la consultanții noștri. Mai mult, pentru o mai bună cunoaștere a funcțiilor și beneficiilor fiecărui fotoliu vă recomandăm să ne vizitați pentru a testa produsele la unul din showroom-urile noastre din București, Cluj-Napoca, Oradea, Sibiu, Timișoara sau Piatra-Neamț.

De asemenea, dacă aveți probleme deosebite de sănătate vă recomandăm să consultați medicul înainte de achiziție.

  • Persoanelor cu boli de inimă, inclusiv stimulatoare cardiace sau alt dispozitiv medical în interiorul corpului, le recomandăm să folosească masajul la intensitate minimă.
  • Femeilor însărcinate și persoanelor cu probleme de sănătate, le recomandăm să consulte doctorul înainte de utilizare.
  • Utilizarea fotoliului de masaj nu este recomandată copiilor și persoanelor cu afecțiuni psihice.

MASATTO – Politica de returnare

Cumpărătorul poate solicita returnarea produselor în următoarele situații:

1. Livrarea altor produse decât cele solicitate.
Această situație trebuie semnalată imediat. Clientul poate solicita returnarea acestora pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii, în termen de 24 de ore. Costurile de retur și de transport pentru produsul returnat sau înlocuit sunt suportate în acest caz de către Masatto Distribution SRL.

2. Clientul renunță la cumpărare fără invocarea unui motiv.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, aveți dreptul de a vă retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intrați dumneavoastră sau o parte terță, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail la [email protected]

Costurile de retur și de transport pentru produsul returnat sunt suportate de către cumpărător. Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.
Pentru comenzile plătite cu cardul suma va fi returnată în același cont utilizat la tranzacționare sau în alt cont, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului (mai puțin taxele de transport tur-retur și a comisioanelor aferente plății cu cardul).

Înlocuirea produselor sau înapoierea banilor, fără invocarea unui motiv, se face numai în următoarele condiții:

În cazul în care produsele au un sigiliu, acesta nu trebuie să fie desfăcut – produsul trebuie returnat sigilat;
Starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor, inclusiv ambalajele, foliile, corzile de sigiliu trebuie menținute intacte.
IMPORTANT. Produsele nu pot fi returnate după desigilare sau o singură utilizare.

La returnare, produsul va fi verificat să fie complet( ambalaj și accesorii ) și va fi evaluat din punct de vedere estetic și tehnic. Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, Masatto Distribution SRL are dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand. Dacă valoarea propusă de Masatto este considerată prea mică, atunci, la opțiunea clientului, produsul se poate reexpedia la client pe cheltuiala acestuia.

Renunțarea la cumpărare în mod repetat va putea fi considerată un abuz.

IMPORTANT. În orice situație de returnare a produselor, acestea trebuie să fie în aceeași stare, în ambalajul și cutia originală, cu etichetele intacte, fără urmă de utilizare și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factura, certificate de garanție etc).