Deviza Masatto. Cel mai bun preț! Garantat!

Sună acum: 0735 518 967

 

  • Promoția acestei săptămâni
  • Testare gratuită și consultanță 
  • Sistem de RATE cu O% DOBÂNDĂ

Nume (*)

Email (*)

Telefon (*)

Mesaj

* Datele transmise prin acest formular NU sunt salvate în acest website și nu sunt transmise nici unui terț.

Deviza Masatto: Cel mai bun preț la fotoliile pentru masaj. GARANTAT!

Iată cât de ușor plătiți cel mai mic preț pentru fotoliul Dvs.

> Trimiteți-ne pur și simplu un email sau sunați-ne să ne informați despre locația unde ați găsit un preț mai avantajos și valoarea acestuia.
(Tel: 0735.518.967 [email protected] )

> Pentru a putea face o negociere de preț magazinul on-line sau off-line cu care ne comparați trebuie să aibă exact același model de fotoliu de masaj, iar prețul comparat trebuie să fie valabil în momentul solicitării Dvs.

Doi pași de bază pe care trebuie să îi urmați pentru a obține cel mai bun preț :

> Sunați la numărul de telefon 0735.518.967 și notificați personalul nostru despre faptul că ați găsit un magazin cu un preț mai mic pentru fotoliul de masaj. Vi se va cere să ne trimiteți site-ul sau datele magazinului unde ați găsit fotoliul cu prețul mai mic.
> După ce am verificat veridicitatea prețului, am comparat produsele și am găsit prețul cel mai bun pentru Dumneavoastră, vă vom contacta pentru a vă aduce la cunoștință prețul negociat. Vă vom face cu siguranță o ofertă mai bună de livrare!

Este atât de ușor!
Ne dorim să încheiem afacerea cu Dumneavoastră și vă garantăm că veți obține cel mai bun preț și cele mai bune servicii de livrare și garanție.