Dark Mocha

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj relaxant, în orice colț al casei dumneavoastră.

Eta este soluția perfectă pentru a vă bucura de experiența relaxantă a masajului chiar și în spațiile de dimensiuni mai mici. Acesta poate fi manevrat cu ușurință, fiind un fotoliu pliabil dotat cu role, ceea ce facilitează transportul acestuia spre locul dumneavoastră preferat.  

  • 22 de capete de masaj distribuite pe toată suprafața spatelui acționează împreună de la cap până la talie oferind un masaj complet sau după preferință, acestea pot acționa separat, oferind un masaj local, în punct fix.
  • rolele antiderapante sunt silențioase, nu provoacă zgârieturi și au funcție de blocare în poziția dorită.

 

  • în poziție extinsă fotoliul este un aparat de masaj performant, iar în poziția restrânsă acesta poate fi folosit drept măsuță de cafea sau noptieră.

PLIERE MULTIPOZIȚIONALĂ

Partea superioară a scaunului este proiectată cu pliere în diverse poziții și împreună cu funcția de reglarea a unghiului din spate a scaunului, îndeplinește cu adevărat nevoile persoanelor indiferent de înălțimea acestora și de poziții adoptată.

MASAJ REAL, FRĂMÂNTARE CONSISTENTĂ

Eta simulează un masaj tradițional, a cărui intensitate se schimbă treptat de la ușor la intens. Pur și simplu se mulează pe constituția utilizatorului până când întregul corp se relaxează.

Inteligent și ergonomic

Proiectat special pentru locuințele sau birourile de dimensiuni reduse, Eta utilizează spațiul eficient, oferind pe lângă experiența unui masaj relaxant, o nuanță de modernism și inovație tehnologică într-o formă compactă și practică.

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL