Dar înainte de toate, uite ce vrem să știi despre garanție…

Aducem în România cele mai renumite mărci de fotolii de masaj comercializate pe piețele din Statele Unite ale Americii, Australia, Europa, Rusia și Orient.

Alegem și personalizăm produsele noastre nu doar după calitatea și complexitatea funcțiilor de masaj, ci și după fiabilitatea crescută și calitatea materialelor încorporate.

Fotoliile producătorilor Panasonic, Inada, Sanyo, iRest, Rokol, Human Touch au o durată medie de viață între 7-10 ani.

Fotoliile profesionale de masaj sunt prezente pe piața din România de 5 ani și până acum intervențiile în service au fost infime.

Promisiunea noastră fermă este să îți fim alături când alegi cel mai potrivit fotoliu pentru tine și mult, mult timp după.

Pentru orice întrebări sau sesizări, te rugăm să ne contactezi.

Garanția ta începe cu toate serviciile de montaj, instalare corectă de către echipa noastre specializată și consiliere la utilizare.

Pentru orice întrebare, revizie sau intervenție, ne deplasăm la tine acasă, constatăm, intervenim imediat sau ulterior cu piese de schimb.

Echipa noastră de livrări e instruită și gata să rezolve sesizarea ta legată de utilizare, mentenanță, diagnostic și chiar reparație pe loc. Peste 90% din situații se rezolvă pe loc, la tine acasă.

Dacă totuși e nevoie să ducem fotoliul la service, îl ambalăm și îl ducem la sediul nostru din Cluj-Napoca.

Îl reparăm, reinstalăm și îl testăm împreună. Lăsăm curat lună și pe tine cu fotoliul gata să te bucuri de masaj.

Orice intervenție în primii 3 ani de folosire a fotoliului se face cu costuri zero pentru tine.

Îți garantăm că oricând timp de 5 ani după expirarea garanției premium standard, chiar dacă greșești în folosirea fotoliului, venim la tine acasă și intervenim cât mai rapid, pe cât posibil în aceeași săptămână, pentru reparații contra cost

Oferim clienților noștri acest serviciu la cel mai mic preț posibil, chiar la prețul de import pentru piesele de schimb.

Avem în stoc piese și accesorii pentru fotoliile din gama Panasonic, Inada, Sanyo, iRest, Rokol, Human Touch.

Pentru orice reparație sau intervenție folosim piese noi. Dacă o piesă nu este disponibilă sau nu avem acces la stocurile partenerilor noștri din Europa, comandăm direct de la producător, cu expediție prin avion

Echipa de service

Lucrăm cu o rețea națională de parteneri specializați în reparații electronice și electrocasnice. În marile orașe din România avem și persoane dedicate pentru suport, întreținere și deplasare la domiciliu