Garantie. Service. Piese de schimb

garantie

Garanție și service. Fără bătăi de cap.

Asigurăm garanție premium, suport tehnic și piese de schimb pe o perioadă de până la 10 ani.

Dar înainte de toate, uite ce vrem să știi despre garanție…

Colaborăm cu cele mai renumite fabrici de fotolii de masaj din lume: Panasonic, Inada, Sanyo, iRest, Rokol, Human Touch. Aceleași fabrici din care pleacă fotolii de masaj către piețele din Statele Unite ale Americii, Australia, Europa, Rusia și Orient.
Dezvoltăm, selectăm și personalizăm fiecare fotoliu ținând cont de aceeași promisiune: să îți oferim fotoliul de masaj care te va face să uiți de durerile de spate. Și de care să te îndrăgostești.

Suntem foarte atenți la nu doar la calitatea și complexitatea funcțiilor de masaj și a materialelor încorporate, ci și la fiabilitate.

Fotoliile marca by Masatto au la bază tehnologie japoneză, design italian și, mai ales, sunt proiectate cu o durată de viață de 7-10 ani.
Nu întâmplator, din 2013, de când suntem prezenți în România, intervențiile în service au fost infime.

Cel puțin 8 ani fără griji

Promisiunea noastră fermă este să îți fim alături când alegi cel mai potrivit fotoliu pentru tine și mult, mult timp după.
Pentru orice întrebări sau sesizări, te rugăm să ne contactezi.

3 ani garanție premium standard

Garanția ta începe cu toate serviciile de montaj, instalare corectă de către echipa noastre specializată și consiliere la utilizare.

Pentru orice întrebare, revizie sau intervenție, ne deplasăm la tine acasă, constatăm, intervenim imediat sau ulterior cu piese de schimb.

Echipa noastră de livrări e instruită și gata să rezolve sesizarea ta legată de utilizare, mentenanță, diagnostic și chiar reparație pe loc. Peste 90% din situații se rezolvă pe loc, la tine acasă. 

Dacă totuși e nevoie să ducem fotoliul la service, îl ambalăm și îl ducem la sediul nostru din Cluj Napoca.

Îl reparăm, reinstalăm și îl testăm împreună. Lăsăm curat lună și pe tine cu fotoliul gata să te bucuri de masaj. 

Orice intervenție în primii 3 ani de folosire a fotoliului se face cu costuri zero pentru tine.

5 ani post garanție

Îți garantăm că oricând timp de 5 ani după expirarea garanției premium standard, chiar dacă greșești în folosirea fotoliului, venim la tine acasă și intervenim cât mai rapid, pe cât posibil în aceeași săptămână, pentru reparații contra cost.

Oferim clienților noștri acest serviciu la cel mai mic preț posibil, chiar la prețul de import pentru piesele de schimb. 

Avem în stoc piese și accesorii pentru fotoliile din gama Panasonic, Inada, Sanyo, iRest, Rokol, Human Touch. 

Pentru orice reparație sau intervenție folosim piese noi. Dacă o piesă nu este disponibilă sau nu avem acces la stocurile partenerilor noștri din Europa, comandăm direct de la producător, cu expediție prin avion.

E-mail

[email protected]  /  [email protected]

Echipa de service

Echipa noastră de livrări e instruită și gata să rezolve sesizarea ta legată de utilizare, mentenanță, diagnostic și chiar reparație pe loc. Peste 90% din situații se rezolvă pe loc, la tine acasă.

Dna. SARIS Ana

28 IUNIE 2019
*****
Multumim! Va multumesc pentru urari si pentru cum va faceti treaba raportat la clientii dumneavoastra! Si va felicit pentru ca asa customer care deplin ca la dumneavoastra, eu nu am mai intalnit! Va multumim pentru cum ati tratat problema noastra si sunt sigura ca de acelasi profesionalism si aceiasi serviabilitate sunt puse si la dispozitia celorlalti clienti! O primavara frumoasa si plina de realizari!
Specific ardeleneste: modest, serviabil, comunicativ si prompt! Oricand cu mare drag! Si daca aveti drum pe la Bucuresti si aveti timp si placere, va asteptam la o cafea!
Cu drag!
Familia Saris