Choco Flavor

Vanilla Touch

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj complet, acasă la dumneavoastră.

Hadar oferă un masaj lin, care pornește de la baza gâtului, continuă de-a lungul curburii coloanei vertebrale și ajunge până la nivelul gluteilor. Experimentați o senzație premium datorită masajului cu role reflexogene pentru picioare, completat de masajul compresiv cu perne de aer pe tot corpul, la care se adaugă starea de imponderabilitate prin funcția Zero Gravity. Pentru o experiență și mai intensă, puteți opta pentru un masaj cu încălzire la nivel lombar în timp ce ascultați muzica dumneavoastră preferată prin conectivitate Bluetooth.

Masaj complet cu perne de aer

Masaj cu role inteligente 3D

Șină de tip SL

Zero Gravity

Masaj terapeutic al coloanei vertebrale

Încălzire cu fibră de carbon

Masaj la picioare

Bluetooth

Ce este tehnologia de scanare S-L?

Această tehnologie presupune o șină lungă, curbată în formă de SL, care urmărește conturul coloanei vertebrale și oferă o acoperire completă pentru un masaj mult mai cuprinzător.

Tehnologia SL cu două șine urmează forma coloanei vertebrale, iar rolele de masaj 3D vizează ajustarea înălțimii, lățimii și adâncimii rolelor de masaj, oferind un masaj flexibil pentru zona gâtului, umărului, spatelui și picioarelor, asemănător cu experiența masajului tradițional.

Ce este funcția Zero Gravity?

Modul Zero Gravity reprezintă ajustarea gradului de înclinare a fotoliului astfel încât inima și genunchii se află într-o linie orizontală, care poate reduce în mod eficient presiunea cardiacă și poate stimula circulația sângelui. Când vă așezați în poziția de gravitație zero, greutatea completă a spatelui dvs. este preluată de spătarul scaunului, ceea ce maximizează intensitatea masajului.

Din partea de sus a capului, în jos pe gât și umeri, până la glutei și picioare, designul fotoliului oferă un masaj profesional pentru a vă relaxa întregul corp.

ȘINA DE TIP SL

Lungimea acesteia fiind de 135cm, vă oferă bucuria unui masaj complet, de la cap până la picioare și ajută la menținerea curbei fiziologice în formă de „S” a coloanei vertebrale, realizând totodată relaxarea acesteia și ameliorând tensiunea și durerea musculară.

RELAXAREA GAMBELOR

În funcție de înălțimea utilizatorului, porțiunea responsabilă de masajul gambelor își poate extinde liber lungimea cu până la maxim 20cm, ceea ce vă asigură că întregul corp poate obține un masaj personalizat, potrivit nevoilor individuale.

AJUSTAREA MASAJULUI

Cotiera de masaj al brațelor poate aluneca automat în conformitate cu
gradul de înclinare. Astfel, când scaunul este într-o condiție de ajustare, utilizatorii pot beneficia de masajul mâinilor și a talieiî într-o postură naturală.

Sunet Bluetooth Surround

Hadar este echipat cu tehnologie Bluetooth care permite utilizatorului să asculte muzica preferată și apelurile telefonice pe difuzoare de înaltă calitate integrate în tetiera fotoliului.

MASAJUL PICIOARELOR CU PERNE DE AER

Pernele de aer comprimă mușchii locali și realizează astfel ameliorarea durerii picioarelor.

MASAJUL GAMBELOR

Pernele de aer masează ferm mușchii gambei, se mulează perfect pe aceștia și îi relaxează.

MASAJUL PICIOARELOR PRIN COMPRESIE

Pernele de aer înfășoară întregul picior pentru a realiza un masaj sub presiune cât mai eficient.

ROLE REFLEXOGENE

Tehnica inovativă a masajului cu role ajută la masarea tălpilor cu o intensitate variabilă (slabă sau puternică), pentru a oferi un masaj al picioarelor cât mai confortabil.

24 de perne de aer

Toate lucrează simultan cu rolele de masaj inteligente pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masaj posibilă.

4 perne de aer pentru BRAȚE

8 perne de aer pentru ANTEBRAȚE și MÂINI

4 perne de aer pentru GAMBE

8 perne de aer pentru PICIOARE

Bucurați-vă de masajul cu perne de aer așezate în jurul corpului pentru a aplica compresie pe brațe, umeri, spate, șolduri și picioare. Hadar se simte la fel ca un maseur adevărat și vă oferă un masaj complet care vă va ameliora durerile, vă va reduce stresul și vă va permite să vă întoarceți la cea mai bună stare de spirit.

Masaj complet la un buton distanță

Controlează masajul cu ajutorul interfeței intuitive și ușor de utilizat. Cu designul elegant și funcționalitatea simplă a telecomenzii, puteți adapta fiecare element al masajului dvs. așa cum vă place. De asemenea puteți încărca telecomanda sau telefonul direct de la portul USB dedicat, în timp ce vă bucurați de masajul suprem.

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL