Nota aleasă: 5
* pentru serviciile de CONSULTANȚĂ
Nota aleasă: 5
* pentru serviciile de LIVRARE & MONTAJ
Nota aleasă: 5
* pentru PRODUSUL achiziționat
* Informațiile colectate de către Masatto, NU sunt transmise niciunui terț.

2 recenzii

Detalii Recenzie
Cosmin S., Voluntari
despre Adara.
NOTA: 5
Consultanta:

Cand totul este la superlativ, e greu sa descrii in cateva cuvinte experienta avuta in showroom. Domnul Iulian, consultantul Masatto, a transformat o simpla vizita intr-o experienta fabuloasa. Am fost impresionat de profesionalismul acestui om si de modul in care m-a tratat. Efectiv, m-a facut sa ma simt un client foarte special. Merita sa mergeti acolo, macar din curiozitate.

Livrare:

Impresionat de politetea desavarsita a celor 2 membrii ai echipei. Bun simt si profesionalism. Desi montajul nu a fost usor (dimensiunea mica a deschiderii celor 2 usi si traseul oarecum sinuos pana la locul instalarii), au terminat in 30 min. Demontat, transportat si iar montat, totul la perfectie.

Produs:

Urmand sfaturile consultantului Masatto, am incercat cam toata gama. Domnul Iulian mi-a explicat cum fiecare fotoliu are personalitatea lui si sa ma opresc asupra celui care "vorbeste" cu mine, se pliaza pe ceea ce imi doresc eu. In clipa in care m-am asezat in Adara, a fost dragoste la prima vedere/atingere iar decizia de a fi al meu a fost luata instantaneu. Calitatea materialelor folosite este impecabila iar masajul .... nu spun mai mult - mai bine mergeti si il incercati.

Emil B., Zalau
despre Maia.
NOTA: 5
Consultanta:

Am cumpărat fotoliul Masatto Norma și sant foarte mulțumit,este un membru al familiei noastre,Mulțumim echipei Masatto

Livrare:

Foarte bune și promite.. Multumim

Produs:

Calitate și comfort

C. D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Dacă multele lucruri achiziționate de către majoritatea dintre noi vor zace în continuare în câte un cotlon, scaunul de masaj Masatto, va fi excepția. Detaliile tehnice sunt explicite, iar de la specialiști le vei primi cu vârf și îndesat. Îți vor spune inclusiv ce vrei să auzi, dar ei fac asta argumentat și pe-ncercate. Probabil că vei reține doar cele câteva care-ți satisfac așteptările și poate ceva în plus, însă vei fi înțeles de fapt puțin, foarte puțin. Dacă ai inspirația să fie al tău, vei constata că este unul dintre cele mai utilizate bunuri în care ai investit vreodată. Livrarea este rapidă, montajul fără cusur, iar explicațiile fluente și pe-nțelesul tuturor. Modelul Naos mi-a fost sugerat, dar cred că oricare alegere ar putea fi inspirată, iar utilizarea-n timp va confirma investiția.

Lucian P.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Super echipă de profesioniști, începând cu d na Diana,tot timpul amabilă și foarte comunicativă,gata oricând să găsească o soluție,și continuând cu echipa formată de Ionuț și Alex,doi băieți super de treabă și foarte punctuali și simpatici.... Cât despre acestui fotoliu nu pot spune decât că mi se pare o super achiziție,deși nu au trecut decât două zile de la cumpărarea lui.....Nu mi rămâne decât să i descopăr treptat toate calitățile și să mai mulțumesc încă o dată acestei echipe de profesioniști!!!

Daniel I.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Un fotoliu de nota 10, merita toti banii. Multumesc, Masatto!

Alexandru F.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

În legătură cu cei de la Masatto, pot spune că există profesionalism de la prima tangență telefonica până la încheierea instalării. Cu alte cuvinte, totul la superlativ de la consultant, logistica, timp livrare și instalare. Rada, a reușit prin toate caracteristicile sale să aducă un zâmbet pe buze întregii familii. Suntem extrem de mulțumiți. Cu siguranță, ori de câte ori ne vom gândi sa achiziționam un astfel de echipament vom apela cu siguranță la cei de la Masatto.

Marian S.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte mulțumiti de fotoliul Naos. Masajul la picioare in special este extraordinar. Felicitări echipei Masatto!

F R.,
despre Dominus Med.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul de masaj Dominus Med pe care l-am achizitionat este unul foarte performant , ideal pentru nevoile si cerintele familiei mele. Fotoliul are un design elegant pentru momente unice de relaxare si odihna. Salaj

C N.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Super multumit! Merita toti banii! Personalul angajat de inalta calificare. Recomand cu incredere.

Alin L.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Naos. Folosesc fotoliul de masaj in fiecare zi si ma simt foarte bine dupa fiecare utilizare! Multumesc, Masatto!

DAN E.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Am numai cuvinte de lauda pentru fotoliul Maia.Cel mai bun in categoria pret calitate .Dar surpriza cea mai mare a venit din partea echipei Masatto,o echipa de super profesionisti si cu suflet mare.spun aceasta deoarece nu am avut un buget suficient pentru Maia dar ei au facut tot posibilul ca sa primesc fotoliul pe care mi l-am dorit.Foarte buni si amabili si echipa de la livrare.Multumesc Masatto,multumesc Iulian Mentionez ca nu am fost tratat la fel la concurenta.

Narcis Cristian M.,
despre Dominus Med.
NOTA: 5
Produs:

Am cumpărat un fotoliu de masaj Masatto și sunt foarte încântat. Inițial am căutat pe internet informații detaliate și am fost întâmpinat în mod spontan de domnul Cosmin. Am primit în mod foarte amabil răspunsuri, dar și invitația la Casa Masatto, pentru o alegere în cunoștință de cauză. A doua zi am onorat invitația și am probat la fața locului 5 modele potrivite cu cerințele mele, iar domnul Cosmin mi-a oferit toate detaliile de care aveam nevoie ca sa ma decid. Pană la final, în alegerea modelului nu a contat nici promoția și nici ratingul aparatelor, ci felul în care m-am simțit în fotoliul de masaj. A durat peste o ora și jumătate, timp în care am experimentat diferite tehnici de compresie, vibrație, încălzire și stretching, reușind astfel să înțeleg diferențele și mai ales ceea ce mi se potrivește. Acesta este rolul unui dealer onest și îi mulțumesc. În câteva zile, Ionuț și Eduard mi-au livrat și montat fotoliul acasă, în același ton civilizat și amabil. Alegerea și achiziția au

Daniel C.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Un scaun de masaj excelent! Am probat in mai multe locuri scaune diverse și am cumpărat Antares...in categoria sa de preț este cea mai buna alegere. Felicitări și echipei de la Casa Masatto București pentru răbdare și seriozitate!

Marin D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Vă mulțumesc pentru timpul oferit la ceas târziu cu o mămică ce nu poate să răspundă la telefon decât la ore târzii 🙂 Ceea ce vreți să faceți voi trece de vânzarea tranzacțională, trece de vânzarea consultativă și ajunge să devină o experiență de cumpărare. E mare lucru și o gândire pe termen lung. Ca să dovedesc că deja funcționează, vă spun că am ajuns la Masatto prin 2 recomandări care au lăudat echipa. Vă felicit și sper să ne auzim cu vești bune. Semnat: un potențial deja client

BENONE M.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Exceptional. Merita cu prisosinta sa ai un fotoliu RADA in casa. Felicitari echipei MASATTO. Oameni profesionisti.

Dobrin P.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Foarte buni baietii de la livrare, amabili si descurcareti. Fotoliul Atria este extraordinar, recomand!

Mihai D.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Atria ne ofera un masaj nemaipomenit, in special cand folosim modul manual si ne facem masaj dupa bunul plac. Felicitari echipei Masatto!

Rares P.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Am facut cea mai buna alegere sa achizitionez fotoliul Naos. Masajul oferit de acest fotoliu este senzational, in special la picioare. Felictiari echipei Masatto pentru seriozitate!

Madalin P.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte placut surprins de Casa Masatto, nu ma asteptam la o astfel de primire. Felicitari tuturor pentru modul in care va faceti treaba!

AMALIA L.,
despre Eta.
NOTA: 5
Produs:

Un produs foarte reusit , care reuseste sa te relaxeze dupa o zi obositoare. Este minunat si foarte comod!

Maria R.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Foarte tare fotoliul Noas, suntem foarte fericiti si il folosim zilnic in familie. Multumim din suflet, Masatto!

Paul B.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Super ..după o zi de muncă relaxare de top..recomand

Varciu L.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul de masaj Masatto nu este doar pentru a te relaxa. De exemplu eu am niște probleme mari cu spatele, am fost și la tratament 3 ani de zile la Sibiu. Îl folosesc de ceva timp, de 6 luni de zile și de când îl folosesc credeți-ma ce vă spun, durerile mele nu mai sunt și știți ca eu nu glumesc! Mulțumesc, Masatto!

de la Ruvix E.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Cei de la Masatto s-au gândit să ne ofere acest minunat fotoliu de masaj Divina. Ei bine nu este orice fel de fotoliu de masaj și cred că vă puteți da și voi seama de lucrul ăsta numai privindu-l. Divina de la Masatto este ultra inteligent, ultra performant și oferă un ultra masaj. Divina are tot felul de programe presetate pe care pe poți folosi in diferite nivele de intensitate. Fiecare program începe printr-un full body scan și asta nu este tot. Divina de la Masatto duce totul la un alt nivel, mă refer acum la boxe pe care le poți conecta la telefonul tău prin tehnologie Bluetooth. De asemenea avem și un wireless charger, deci in timp ce tu îți reîncarci bateriile, și telefonul tău o poate face. Mulțumim pentru un tratament divin, Masatto!

Dragusin R.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Mergând in Casa Masatto, am întâlnit echipa, niște oameni atât de extraordinari, primitori. Aveau o răbdare extraordinara cu mine, fiind curios și punând atâtea întrebări. Ce pot sa va spun despre conducerea Masatto, sunt oameni de încredere! Mulțumesc, Masatto!

Dragusin R.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Sunt antreprenor încă din 2003 și așa cum știu toți oamenii de afaceri, viața de antreprenor este foarte grea dar este și foarte frumoasa. A venit o perioada când am început să mă gândesc și la mine, la sănătatea mea. Am observat cu timpul că deveneam mai stresat, mai obosit și am simțit nevoia să am momentele mele de liniște, de relaxare. Atunci m-am decis să caut un fotoliu pe internet, apoi și pe YouTube și am găsit fotoliile Masatto. Am probat două fotolii și m-am decis la Divina, pe care îl consider o capodoperă în materie de masaj, nu credeam că există așa ceva. Cred ca este fotoliul potrivit pentru mine, Divina este un fotoliu care substituie cu brio ce mai bun maseur existent și nu exagerez când spun asta. Este tot ce am avut nevoie și tot ce am vrut. M-am decis la acest fotoliu, am bătut palma și l-am luat. Cred că am făcut cea mai buna afacere din viața mea atunci când m-am decis să iau fotoliul. Asta am decis pentru mine, pentru sufletul meu și pentru familia mea, să putem

Nicolae P.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Felicitări celor care l-au adus in România, felicitări firmei Masatto și felicitări celui care mi l-a recomandat si anume ownerului, care îmi tot spunea mereu: “Petre, dacă îți vei lua acest fotoliu, o sa simți o stare extraordinară” și am tot amânat ca orice om care amâna ceva ce nu cunoaște. Oamenilor le este frică să facă alegeri și asta pentru că ei nu știu ce se întâmplă după ce fac alegerea. Ei bine, este cel mai bun fotoliu din lume!! Pentru cine? Pentru oamenii cei mai buni din lume!! Așa, vă recomand cu toată căldura și cu responsabilitate! Petre Nicolae

Nicolae P.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Am amânat foarte mult timp până când m-am hotărât să iau acest fotoliu pentru că sincer nu am crezut că poate să facă ceea ce am obținut în 20 minute. Mă așteptam la cu totul altceva , în momentul în care am început să îl văd cum îl montează am spus: “Ce este cu OZN-ul acesta?” Pentru că sincer am simțit că este un obiect care nu are nicio legătură cu nimic din ceea ce am întâlnit până acum, nu are nimic în comun cu restul fotoliilor de masaj pe care le-am întâlnit. Am rămas uimit să văd că acest fotoliu îmi oferă absolut tot ceea ce îmi doresc. De asemenea, am aflat că este un fotoliu medicinal, cu alte cuvinte este programat să poată să îți rezolve problemele legate de spate, de picioare si toate in același timp. Am rămas surprins să văd că este o tehnologie a viitorului în sensul că nu găsești absolut în orice alt fotoliu înglobată o astfel de tehnologie. Este de fapt cea mai bună tehnologie din lume, acesta este și motivul pentru care simultan, acționează în toate planurile. Reco

Berceanu M.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Acum câteva luni, odată cu lucrul de acasă, m-am hotărât să achiziționez un fotoliu. Am început să verific mai multe fotolii din piață, prima dată la Masatto iar apoi cu alte companii. Am revenit la Masatto, în special la fotoliul Divina pentru că din punctul meu de vedere oferă tot ce am eu nevoie. Are 2 sisteme de masaj cu ajutorul cărora simt un masaj complet iar pe lângă calitatea și masajul complet de care am zis, Masatto a venit și cu propunerea unei garanții foarte mari, care pentru mine înseamnă că este un produs de calitate. Consider că este mai bine să am un fotoliu de masaj acasă pentru că pot să îl folosesc de câte ori am nevoie și la orice oră.

Gyöngyvér N.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Recomand cu drag fotoliul Tania de la Masatto, oferă un masaj de relaxare nemaipomenit. Felicitări echipei Masatto pentru profesionalism, seriozitate, corectitudine, amabilitate. Bravo Masatto!

Ionescu A.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Recomand acest produs, ofera mai mult decat un simplu masaj. Felicitari echipei Masatto pentru seriozitate!

Marina A.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Divina este senzational, recomand acest fotoliu pentru relaxare la cote maxime! Bravo, Masatto!

Bogdan C.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari echipei Masatto pentru seriozitate si promptitudine! Fotoliul este senzational, a meritat investitia!

Georgiana R.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte incantata de modelul Antares, am decis sa il achizitionez in urma testarii la showroom-ul Casa Masatto din Bucuresti. Am facut cea mai buna alegere pentru mine si familia mea. Multumim mult, Masatto!

Andreea P.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta foarte buna cu cei de la Masatto. Am achizitionat modelul Antares pe care il folosesc constant. Imi place foarte mult programul automat de masaj Thai si nu numai. Felicitari intregii echipe Masatto! Bucuresti

Gabriel N.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte multumit de fotoliul Antares, il utilizez de cateva ori pe saptamana si ma simt foarte bine dupa fiecare sesiune de masaj! Felicitari echipei Masatto!

Ionut M.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Bravo Masatto pentru modul in care colaborati cu clientii, nota 10 pentru consultanta si livrare!

Marian C.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte incantat de acest fotoliu, masajul oferit este senzational si merita din plin o astfel de achizitie! Felicitari pentru calitatea produselor!

Constantin F.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliul Antares, este extraordinar!

Daniel F.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Recomand echipa Masatto pentru fotolii si servicii de calitate! Am achizitionat fotoliul Antares si sunt mai mult decat multumit! Bravo si felictiari, Masatto!

Marian P.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Am decis sa achizitionez fotoliul Antares dupa ce am testat aproape toate fotoliile. Recomand testarea fotoliilor din showromm-ul Masatto, doar asa puteti gasi fotoliul potrivit! Multumesc!

Andrei D.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Nota 10 pentru echipa Masatto. Am ales un fotoliu potrivit pentru mine cu ajutorul vostru. Bravo, Masatto!

Dragos S.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Foarte ok experienta cu echipa Masatto! Am achizitionat fotoliul Antares si sunt multumit de masaj! Felicitari echipei Masatto! Constanta

Sorin B.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Foarte buna experienta mea cu Masatto! Felicitari consultantilor si baietilor de la livrare, fac o treaba foarte buna! Bravo, Masatto! Ilfov

Calin P.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Aveam nevoie de un astfel de produs pentru durerile de spate. Antares m-a ajutat foarte mult in acest sens, sunt foarte multumit si recomand cu drag echipa Masatto!

Marian D.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Nota 10 pentru acest produs, sunt foarte multumit de masaj! Bravo, Masatto!

Ana I.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Foarte tare fotoliul Antares, il utilizez saptamanal si sunt foarte multumita de produs. Felicitari echipei Masatto!

Mihai C.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

M-am bucurat foarte mult de experienta pe care am avut-o cu echipa Masatto. Consultantii au fost foarte amabili si respectuosi, m-au ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie si m-au ajutat sa gasesc fotoliul potrivit pentru nevoile familiei mele. Am ales sa colaborez cu cei de la Masatto în urma seriozitatii de care au dat dovada. Felicitari pentru modul în care lucrati si mai ales pentru serviciile de calitate oferite. Keep it up, Masatto!

Maria O.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Nota 10 pentru echipa Masatto! Fotoliul este senzational!

Bogdan L.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Antares este fotoliul de care m-am indragostit atunci cand am testat in showroom. Sunt foarte multumit de acest produs si recomand cu drag celor care vor sa beneficieze de un masaj profesionist! Bravo, Masatto! Bucuresti

Marinela P.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Eu si sotul meu suntem foarte incantati de fotoliul Antares! Dupa doar o luna de utilizare, simtim amandoi o diferenta majora, ne odihinim mult mai bine iar relaxarea este la cote înalte. Multumim, Masatto!

Valentina T.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Vreau sa le multumesc baietilor de la livrare, s-au descurcat mai bine decat ma asteptam. Legat de fotoliu, este extraordinar, ma bucur cat de des pot de masaj si imi da o stare de bine! Multumesc, Masatto!

Marius G.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Antares este un fotoliu senzational, ma bucur ca am ales sa fac o astfel de achizitie. Multumesc echipei Masatto pentru implicare!

Niculae P.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Antares. Sunt foarte multumit de acest fotoliu, ma bucur din plin de masajul oferit si ma simt foarte bine dupa utilizare. Multumesc, Masatto!

Dragos C.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte surprins de modul în care am fost primit la Casa Masatto. Aici întâlniți oameni minunați cu zâmbetul pe buze care vă transmit o stare de bine, este o experiență de neuitat. Consultanții sunt foarte primitori, atenți și puteți observa că pasiunea lor pentru consultanță este la un nivel foarte înalt. Vă mulțumesc pentru această experiență minunată, sunteți cei mai tari!

Aurel L.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Antares imi ofera un somn mai bun si dimineti mai linistite. Recomand un astfel de produs, merita din plin! Felicitari, Masatto!

Alexandra F.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Sotul meu este foarte incantat de fotoliul Sadira, se odihneste mult mai bine iar durerile de spate s-au diminuat intens. Multumim mult, Masatto!

Alin P.,
despre Sadira.
NOTA: 3
Produs:

Recomand fotoliului Sadira din gama Masatto! Familia mea este foarte incantata de acest fotoliu, ne ofera un masaj foarte relaxant si placut! Bravo, Masatto!

Catalin M.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Sadira. Bravo baietilor de la livrare, au fost foarte amabili si s-au descurcat foarte bine cu pozitionarea fotoliului. Felicitari, Masatto!

Valentin O.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Sadira este un fotoliu extraordinar, il utilizez intens zi de zi si ma simt foarte bine! Multumesc, Masatto

Calin D.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte multumit de fotoliul Sadira, masajul este senzational! Felicitari, Masatto!

Alexandru M.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari echipei Masatto pentru seriozitatea si implicarea de care ati dat dovada. Am achizitionat fotoliul Sadira si sunt extrem de multumit, atat de echipa Masatto cat si de produs. Bravo!

Dorin P.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Nota 10 pentru fotoliul Sadira. Imi ofera relaxare la cote maxime!

Mariana L.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Ma bucur intens de cele 12 programe automate ale fotoliului Sadira. Sunt foarte multumita de acest produs, recomand cu mare drag Masatto!

Andrei I.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Acest fotoliu, Atria, mi-a schimbat viata in doua luni. Il utilizez de doua ori pe zi pentru durerea de spate, este extraordinar ce poate sa faca un astfel de produs! Recomand cu incredere echipa Masatto!

Traian B.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Fac masaj in fotoliul Hadar de doua ori pe zi, nota 10 pentru Masatto si pentru amabilitatea de care au dat dovada!

Ana L.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte incantata de fotoliul Hadar, sotul meu il foloseste zilnic pentru relaxare si pentru odihna. Nota 10 pentru echipa Masatto! Felicitari!

Dumitru N.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Dupa cateva testari in showroom-ul de la Masatto, am decis sa achizitionez fotoliul Pollux. Este un fotoliu complet si foarte complex, fac masaj zilnic si ma ajuta intens pentru durerile lombare. Va multumesc, Masatto!

Nastase N.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliile de masaj din gama Masatto. Am achizitionat fotoliul Pollux de care sunt foarte multumit!

Cosmin V.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Posesor al fotoliului Pollux. Am facut cea mai buna alegere cu ajutorul celor de la Masatto. Acest fotoliu mi-a depasit asteptarile, masajul este fenomenal de bun si ma simt mult mai bine dupa utilizare! Bravo, Masatto!

Maria G.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Recomand un astfel de produs pentru acasa, familia mea se bucura din plin de masajul oferit de fotoliul Atria! Felicitari, Masatto!

Alexandru C.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Ma simt mult mai odihnit si mai energic dupa fiecare sesiune de masaj. Recomand fotoliul Maia pentru acasa, este foarte bun din punctul meu de vedere!

Daniel I.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Un fotoliu de nota 10, bravo!!

Denisa T.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari echipei Masatto pentru seriozitatea de care ati dat dovada, am primit fotoliul Maia cand mi s-a promis iar baietii care l-au adus au fost foarte draguti si amabili. Felicitari pentru munca depusa!

Andreea D.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Maia este un fotoliu perfect pentru acasa, il folosim in familie aproape zilnic si suntem foarte multumiti! Multumim, Masatto!

Dan P.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Utilizez fotoliul de doua ori pe zi si ma simt foarte relaxat. Sunt super multumit de fotoliul Maia, recomand acest produs!

Maria A.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte placut surprinsa de primirea pe care am avut-o la Casa Masatto. Consultantii te fac sa te simti ca acasa si sunt foarte amabili si respectuosi. Am achizitionat modelul MAIA si sunt foarte multumita de acest produs! Felicitari, Masatto!

P A.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Am ales fotoliul dupa ce am testat in showroom . Ca sportiv cautam de ceva timp o solutie complementara masajului kinetoterapeutic la care apelez de ceva timp aproape saptamanal . De la prima impresie mi-a placut aspectul , calitatea materialelor si pozitia comfortabila fata de alte modele testate si aici ma refer la pozitia sezut si anvergura umerilor . Dupa achizitie si folosire o saptamana pot spune ca isi face cu brio treaba , il folosesc zilnic , la scurt timp am scapat de cateva contracturi musculare din zona lombara . In momentul acesta programul favorit e cel Stretch in care sesizez cea mai buna detensionare a coloanei . Probabil cu timpul voi avea si alte preferinte . Faptul ca poti regla manual diverse presiuni si zone imi pare un avantaj . Exista si cateva minusuri , care probabil ca ar putea fi corectate in viitor daca exista si un serviciu aftersales corespunzator . Faptul ca telecomanda nu este iluminata in zona butoanelor face f greu lizibil scrisul mai ales cand

Maria N.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Nota 10 pentru echipa de livrare, baietii au fost foarte descurcareti si s-au mobilizat foarte bine! Sunt foarte multumita de fotoliul Maia, ofera un masaj senzational! Felicitari, Masatto!

Andrei P.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Maia. Recomand acest produs pentru relaxare si odihna, eu sunt foarte multumit si il folosesc zilnic inainte de culcare!

Valentina P.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari echipei de livrare, s-au descurcat ireprosabil cu pozitionarea fotoliului. Sunt foarte multumita de fotoliul Maia, recomand cu placere acest produs de la Masatto!

Cristian M.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Maia este senzational, ma bucur de masaj zilnic si sunt foarte multumit. Bravo, Masatto!

Ioana S.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari baietilor de la livrare care s-au descurcat perfect. Sunt foarte multumita de fotoliul Maia, recomand cu placere acest fotoliu!

Simona M.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta foarte buna cu cei de la Masatto. Am achizitionat fotoliul Tania si fac masaj aproape zilnic daca imi permite timpul. Am incercat toate programele automate de care ma bucur foarte mult. Recomand acest fotoliu pentru o odihna mai buna si o relaxare mai placuta! Bravo, Masatto! Timisoara

Mihai A.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Maia. Ma simt foarte relaxat si odihnit dupa fiecare program de masaj utilizat. Recomand acest fotoliu din gama Masatto!

Adriana D.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte multumita de fotoliul Maia, il utilizam zilnic in familie si ne simtim foarte bine dupa fiecare sesiune de masaj! Multumim, Masatto!

Dragos O.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Am facut masaj intr-un fotoliu din gama mai veche pe care il aveam la serviciu, I-Rest. M-a ajutat foarte mult pentru durerile de spate si am ajuns sa achizitionez fotoliu Maia. Multumesc echipei Masatto pentru implicare!

Octavian P.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta foarte buna cu cei de la Masatto. Am recomandat fotoliul Maia si prietenilor mei pentru ca merita o astfel de achizitie!

Mihai M.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Vreau sa multumesc consultantului Bogdan pentru amabilitatea si seriozitatea de care a dat dovada. Am avut o primire foarte frumoasa la Casa Masatto, Bogdan a incercat sa imi afle toate nevoile si asa am ajuns la fotoliul Maia, un fotoliu de nota 10 care imi ofera relaxare la cote maxime. Baietii de la livrare au fost foarte descurcareti si mi-au oferit toate informatiile de care mai aveam nevoie. Felicitari echipei Masatto pentru modul in care lucrati, o sa va recomand prietenilor pentru ca merita din plin o astfel de investitie!

Amalia D.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte incantata de fotoliul Maia, este exact fotoliul de care aveam nevoie pentru relaxarea inainte de odihna. Va multumesc si felicitari echipei Masatto!

Iuliana D.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat fotoliul Maia strict pentru relaxare si sunt foarte multumita! Multumesc echipei Masatto pentru implicare si amabilitate!

Bianca M.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Recomand acest fotoliu, Maia! Masajul este extraordinar, ma simt foarte bine dupa utilizarea acestuia! Bravo, Masatto!

Gabriel N.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Un fotoliu extraordinar, am recomandat tuturor prietenilor pentru ca merita toti banii! Multumim, Masatto!

Cosmin M.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Sfatul meu este sa mergeti la showroom pentru a testa fotoliile din gama Masatto! Initial mi-am dorit modelul Enif, dar am mers pentru a testa inainte de achizitie si asa am ajuns sa ma indragostesc de fotoliul Sadira. Este un fotoliu complet care ofera un masaj foarte relaxant si placut. Felicitari echipei Masatto pentru modul in care colaborati cu clientii, sunteti foarte buni in ceea ce faceti! Bravo!

Patricia C.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Cu siguranta a meritat investitia intr-un astfel de produs! Am achizitionat fotoliul Rada si sunt extrem de multumita, masajul oferit de acest fotoliu este senzational, ma bucur zilnic de programele automate pe care le are si ma simt mult mai bine dupa fiecare utilizare! Felicitari pentru acest produs de nota 10! Bravo, Masatto!

Dragos C.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte surprins de modul în care am fost primit la Casa Masatto. Aici întâlniți oameni minunați cu zâmbetul pe buze care vă transmit o stare de bine, este o experiență de neuitat. Consultanții sunt foarte primitori, atenți și puteți observa că pasiunea lor pentru consultanță este la un nivel foarte înalt. Vă mulțumesc pentru această experiență minunată, sunteți cei mai tari!

Vlad P.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Sadira este un fotoliu extraordinar, merita din plin o astfel de achizitie! Multumesc, Masatto!

Mihai C.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Recomand Masatto celor care doresc sa achizitioneze un astfel de produs. Am ales modelul Tania, un fotoliu care imi ofera relaxare si odihna! Felicitari echipei Masatto!

Marcel G.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Sunt fan masaj si am ajuns printr-o recomandare la cei de la Masatto. Va spun cu drag ca merita o astfel de achizitie, fotoliul Tania este senzational! Bravo, Masatto!

Ancuta M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Sotul meu este foarte incantat de fotoliul Tania, ne simtim foarte relaxati dupa utilizare, mai ales inainte de odihna! Multumim, Masatto! Constanta

Raluca P.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari echipei Masatto pentru seriozitatea de care ati dat dovada. Sunt foarte bucuroasa de fotoliul Tania, il folosesc aproape zilnic! Felicitari!

Raluca I.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Baietii mei se bucura intens de fotoliul Tania, recomand un astfel de produs pentru relaxare si odihna! Constanta

Dobrin B.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte incantat de fotoliul Tania, ofera un masaj nemaipomenit si ma simt excelent dupa utilizare! Multumesc, Masatto!

Alexandra A.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta foarte buna cu echipa Masatto. Au fost amabili si dornici sa ajute, sunt foarte multumita de serviciul oferit! Bucuresti

Marcel C.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte mulltumit de fotoliul Thai, recomand cu mare placere acest fotoliu!

Liliana D.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat fotoliul Thai cu ajutorul celor de la Masatto care mi-au oferit toate informatiile de care am avut nevoie. Suntem foarte multumiti si ne bucuram de masaj atunci cand ne permite timpul. Multumim, Masatoo! Bacau

Carmen S.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte multumit de fotoliul Atria, ofera un masaj relaxant si odihnitor!

Dumitru M.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Ma simt mult mai bine dupa fiecare utilizare a fotoliului Atria. Folosesc programele automate pentru un masaj complet al corpului, recomand un astfel de fotoliu pentru acasa!

Daniel T.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Ma bucur de masajul oferit de fotoliul Atria aproape zilnic, ma simt foarte bine de cand am inceput sa fac masaj. Recomand cu incredere echipa Masatto!

George D.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Eu si sotia mea suntem incantati de fotoliul Atria, facem masaj de fiecare data cand ne permite timpul si ne da o stare de bine! Multumim, Masatto!

Camelia G.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Atria mi-a sporit odihna, il utilizez mereu inainte de culcare si ma simt foarte bine! Multumesc, Masatto!

Aura B.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Atria. Multumim echipei Masatto pentru aceasta recomandare, este fotoliul de care aveam nevoie pentru relaxare. Felicitari!

Cristea P.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta foarte buna cu cei de la Masatto, baietii de la livrare au fost foarte prompti si comunicativi. ATRIA este un fotoliu foarte bun, recomand cu drag!

Cristian A.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Cuvinte de lauda baietilor de la livrare, au fost foarte amabili si rabdatori. Sunt multumit de fotoliul Pollux, executa un masaj senzational! Bravo, Masatto!

Dorina C.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta foarte buna cu echipa Masatto. Am achizitionat fotoliul Pollux si ma bucur de el aproape zilnic. Folosesc foarte mult modurile manuale de masaj, mai ales pentru rolele de la picioare. Multumesc, Masatto! Bucuresti

Elena Z.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Pollux este foarte bun, am achizitionat inca unul pentru parintii mei care sunt foarte bucurosi! Multumim, Masatto! Brasov

Marinel .,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Foarte bun fotoliul Sirius, fac masaj in fiecare seara si ma simt foarte bine! BIHOR

Mircea D.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Sirius. Ma bucur de masaj in fiecare seara si ma simt foarte bine, ma pot odihni mai bine. Multumesc, Masatto!

Nicoleta A.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Sirius este un fotoliu exceptional, ne place foarte mult si il folosim zilnic acasa! Multumim echipei Masatto pentru implicare! ARAD

Alexandru E.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta extraordinara cu echipa Masatto, nota 10 din partea mea. Sunt foarte multumit de fotoliul Sirius, recomand!

Nicoleta V.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Sirius este un fotoliu de nota 10, la fel ca si echipa de livrare care s-a descurcat foarte bine! Felicitari, Masatto!

Dinca D.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte placut surprins de primirea pe care am avut-o la Casa Masatto, faceti o treaba foarte buna! Bravo pentru seriozitate!

Vasile M.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Hadar este un fotoliu exceptional, fac masaj de doua ori pe zi si ma simt din ce in ce mai bine! Felicitari!

Dragomir N.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Hadar. Recomand cu mare drag acest fotoliu, mi-a trecut durerea de spate dupa doar o luna de utilizare zilnica! Va multumesc, Masatto!

Marian V.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat fotoliul Hadar si sunt foarte multumit, recomand cu placere un astfel de produs. Bravo!

Emilian D.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Ma bucur de masajul oferit de fotoliul Hadar aproape zilnic. Pot spune ca ma simt mult mai bine dupa utilizarea acestui produs! Multumesc, Masatto!

Loredana H.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Foarte ok experienta mea cu cei de la Masatto. Am achizitionat fotoliul Hadar, fac masaj de 3 ori pe saptamana si ma simt foarte bine!

Laurentiu M.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Ma bucur ca am decis sa achizitionez fotoliul Hadar, design-ul este senzational iar masajul a depasit asteptarile pe care le-am avut. Multumesc, Masatto!

Constantin M.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari echipei de la livrare pentru efortul depus, au fost foarte amabili si descurcareti. Sunt foarte incantat de fotoliul Hadar! Botosani

Nicolae L.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Hadar este un fotoliu foarte bun, il utilizez zilnic si ma simt foarte bine! Multumesc, Masatto!

Elena C.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte multumiti de fotoliul Hadar, felicitari echipei Masatto pentru seriozitate si pentru amabilitate! Ilfov

Iancu B.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte multumiti de fotoliul Dominus, multumim echipei Masatto pentru ajutor si pentru recomandarea potrivita! Bravo!

Dorina T.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Dominus este un fotoliu senzational. Nota 10 si pentru echipa de la livrare care au fost foarte amabili si respectuosi! Bravo, Masatto!

Luminita C.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Dominus. Baietii de la livrare au fost foarte priceputi si comunicativi. Fotoliul este un produs foarte bun, recomand cu placere! CONSTANTA

Paula B.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliul Pollux pentru o relaxare la cote maxime, m-am indragostit de acest fotoliu care face minuni! Felicitari, Masatto!

Georgescu M.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Dupa o luna de utilizare a fotoliului Pollux, pot sa spun ca simt o diferenta majora legata de odihna. Ma simt din ce in ce mai bine cu fiecare utilizare! Va multumesc, Masatto!

Alina D.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari echipei Masatto pentru modul in care lucrati, mi-a placut foarte mult experienta de la Casa Masatto!

Elena T.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Ma bucur de masajul oferit de Pollux seara de seara, ma odihnesc mult mai bine dupa utilizarea acestuia. A meritat pe deplin aceasta achizitie! Felicitari, Masatto!

Laura M.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Pollux. Acest fotoliu face minuni, ma simt foarte bine dupa fiecare utilizare, mai ales inainte de somn. Recomand acest fotoliu cu mare placere! Multumesc, Masatto!

Roxana A.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte incantata de fotoliul Pollux, recomand tuturor acest fotoliu!

Ovidiu L.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Numai cuvinte de lauda echipei Masatto! Consultanta de nota 10, baietii de la livrare s-au descurcat perfect! Bravo!

Daniel D.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Pollux imi ofera un somn linistit dupa utilizare, ma bucur ca am ajuns la voi, la Masatto! Felicitari!

Marin L.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Ma bucur foarte mult ca am ales sa achizitionez fotoliul Pollux, este senzational! Felicitari, Masatto!

Madalina A.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari întregii echipei Masatto pentru implicare si pentru seriozitate. Ma bucur de masajul oferit de Pollux zi de zi, este exceptional!

Alina P.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Pollux este un fotoliu extraordinar care face minuni dupa fiecare utilizare. Multumesc Masatto!

Adrian S.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte multumiti de fotoliul Mizar. Masajul îmbinat cu căldură este terapie pentru spate. Multumesc echipei Masatto!

Gheorghe R.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Foarte tare experienta mea cu Masatto. Am îmbinat utilul cu placutul si am achizitionat fotoliul Mizar. Am recomandat cu placere fotoliile de masaj Masatto! Bravo!

Georgescu S.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Relaxare la cote maxime in fotoliul Mizar. Sunt foarte incantat de fotoliu si il folosesc zilnic pentru relaxare. Felicitari, Masatto!

Alexandru S.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat fotoliul Mizar de la Masatto, un fotoliu foarte, foarte bun. Am recomandat si prietenilor mei, suntem foarte multumiti! Multumim, Masatto!

Sandu D.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Numai cuvinte de lauda pentru baietii de la livrare, s-au descurcat foarte bine, au fost amabili si rabdatori! Felicitari Masatto! Vaslui

Catalin D.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Mizar. Ma simt extraordinar de cand folosesc fotoliul de masaj. Bravo echipa Masatto! Brasov

Mihaela I.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Mizar a depasit asteptarile mele, sunt foarte bucuroasa ca am ales sa il achizitionez! Multumesc, Masatto!

Bucur M.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Naos imi ofera dimineti linistite dupa utilizarea acestuia in fiecare seara. Este extraordinar acest fotoliu. Bravo, Masatto!

Mihai B.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliul Naos cu cea mai mare placere, este senzational!

Marin D.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Vă mulțumesc pentru timpul oferit la ceas târziu cu o mămică ce nu poate să răspundă la telefon decât la ore târzii 🙂 Ceea ce vreți să faceți voi trece de vânzarea tranzacțională, trece de vânzarea consultativă și ajunge să devină o experiență de cumpărare. E mare lucru și o gândire pe termen lung. Ca să dovedesc că deja funcționează, vă spun că am ajuns la Masatto prin 2 recomandări care au lăudat echipa. Vă felicit și sper să ne auzim cu vești bune. Semnat: un potențial deja client

Marius T.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte surprinsi de modul in care am fost primiti la Casa Masatto. Multumim pentru consultanta de nota 10, suntem foarte multumiti de fotoliul Sadira!

Mariana R.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Echipa de la livrare de nota 10, felicitari Masatto pentru modul in care lucrati cu oamenii!

Daniel G.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Foarte tare fotoliul Sadira, il folosim zilnic in familie si suntem foarte fericiti! Bravo, Masatto!

Dinu C.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Sadira. Sunt foarte multumit de acest fotoliu, imi ofera relaxare la cote maxime! Multumesc, Masatto!

Vlad P.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Sadira este un fotoliu extraordinar, merita din plin o astfel de achizitie!

Emilia P.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Atlas. Ma bucur ca am ales sa fac o astfel de achizitie, ma bucur de masaj zi de zi si ma simt foarte bine. Felicitari, Masatto!

Ion C.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Ma bucur de masajul oferit de Atlas in fiecare zi, ma simt mult mai odihnita si relaxata. Va felicit pentru acest produs si va multumesc pentru seriozitate!

elektra_bej
Popa V.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Elektra. Acest fotoliu este minunat, fac masaj impreuna cu functia de incalzire a spatelui si ma simt extraordinar! Multumesc, Masatto!

elektra_bej
Adrian T.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Elektra, un fotoliu care isi face treaba foarte bine, ofera un masaj foarte placut si relaxant. Felicitari, Masatto!

elektra_bej
Doina G.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte mulumita de fotoliul Elektra, ofera un masaj complet si ma simt foarte bine dupa utilizare. Multumesc, Masatto!

Daniela O.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Felicitari pentru modul in care lucrati, este de apreciat acest lucru. Fotoliul Tania este minunat, sunt foarte multumita! Felicitari

Andreea D.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Tania este perfect pentru mine, sunt foarte fericita de aceasta achizitie si recomand cu placere acest fotoliu. Multumesc, Masatto!

Rodica M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliul Tania de la Masatto, este foarte bun si face un masaj foarte placut si relaxant.

Liliana V.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte surprinsa de modul in care s-a facut livrare. Baieti seriosi si educati, felicitari Masatto!

Coman D.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Multumesc echipei Masatto pentru seriozitate, amabilitate si promptitudine. Bravo, Masatto!

Loredana O.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta frumoasa cu echipa Masatto, mi-au oferit consultanta de nota 10. Legat de fotoliul Tania, este extraordinar! Bravo, Masatto!

Gabriel M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte multumit de baietii de la livrare, s-au descurcat perfect. Fotoliul Tania este foarte tare, ma bucur de masaj zilnic! Felicitari!

Emil B.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Un fotoliu de nota 10. Bravo Masatto!

Dobrin L.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Foarte bun fotoliul Tania, recomand echipa Masatto!

Pestrita M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experienta frumoasa si completa cu echipa Masatto, baietii de la livrare s-au descurcat foarte bine. Folosesc fotoliul Tania zilnic cu toate programele automate pe care le are. Felicitari, Masatto!

Mihai M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Foarte frumoasa experienta mea cu Masatto, fotoliul Tania este extraordinar!

Emanoil B.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Nota 10 pentru cei doi baieti de la livrare, au fost foarte rapizi, amabili si mi-au raspuns la toate intrebarile. Bravo, Masatto!

Marian C.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte incantat de primirea pe care am avut-o la Casa Masatto, chiar am ramas impresionat! Felicitari Masatto pentru modul in care tratati clientii dumneavoastra!

Dobre C.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Experiența la Casa Masatto este una de neuitat, o primire de nota 10, te simți ca acasă! Recomand cu placere!

Marian B.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Sunt fericit cu fotoliul Atria, ofera un masaj complet al corpului si ma simt foarte relaxat. Multumesc, Masatto!

Andrei T.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliul Atria, este foarte bun si complet. Bravo, Masatto!

Adrian C.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Tania este un fotoliu ce ofera un masaj senzational, il folosesc zilnic si ma simt foarte bine. Multumesc, Masatto!

Claudiu I.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Baietii de la livrare foarte pregatiti si educati, am fost placut surprins de modul in care s-au prezentat. Sunt foarte multumit de fotoliul Tania, multumesc Masatto!

Petru P.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte multumiti de masajul oferit de fotoliul Tania. Felicitari echipei Masatto pentru implicare si seriozitate!

Emilian E.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Tania. Echipa Masatto de nota 10, sunt foarte mulțumit de modul în care a decurs achizitionarea fotoliului. Felicitari, recomand cu mare placere! Constanta

Catrinoiu D.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Foarte tare fotoliul Tania, îl folosim zilnic. Echipa de la livrare s-a miscat foarte repede, au fost întelegatori si amabili. Bravo, Masatto!

Tamara T.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Este foarte frumos modelul Thai 😻 si senzatia dupa scurtul test ieri a fost senzationala, chiar unica ! Va multumesc pentru informatiile noi. Va doresc o zi minunata si pe curând!

Dragos c.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte surprins de modul în care am fost primit la Casa Masatto. Aici întâlniți oameni minunați cu zâmbetul pe buze care vă transmit o stare de bine, este o experiență de neuitat. Consultanții sunt foarte primitori, atenți și puteți observa că pasiunea lor pentru consultanță este la un nivel foarte înalt. Vă mulțumesc pentru această experiență minunată, sunteți cei mai tari! Bucuresti

Adrian V.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Felicitări în primul rând consultantului Cristian, un băiat de nota 10 care mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie. Sunt foarte fericit cu fotoliul Atria de la Masatto, faceți o treabă minunată!

Gilda B.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Am achiziționat fotoliul Atria de la Masatto. Suntem foarte bucuroși și mulțumiți, soțul meu îl folosește de minim 4 ori pe zi pentru relaxare. Mulțumim Masatto, sunteți cei mai tari!

Octavian P.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Atria. Apreciez foarte mult modul vostru de a lucra cu oamenii, seriozitate și promptitudine! Bravo Masatto!

Carmen C.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte mulțumiți de fotoliul Atria, ne oferă relaxare la cote maxime! Recomand echipa Masatto pentru fotoliile de masaj!

Paul R.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Folosesc fotoliul Atria în fiecare zi de mai multe ori. Îmi place foarte mult programul de Stretching, mă simt foarte bine și recomand acest fotoliu cu mare drag! Bravo, echipa Masatto, sunteți foarte tari!

Gabriela P.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Atria. Foarte mișto experiența mea cu echipa Masatto. Să o țineți tot așa pentru că faceți o treabă foarte bună! Bravo! Ialomita

Romica A.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Bravo băieților de la livrare, foarte atenți și serioși. Suntem 4 în familie și ne bucurăm foarte mult de masajul oferit de fotoliul Atria. Felicitări Masatto! Timisoara

Doina C.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Extraordinară experiența noastră cu Masatto. Am achiziționat un fotoliu nemaipomenit, Atria. Eu și copilul meu suntem foarte fericiți de acest fotoliu. Recomand să apelați la Masatto cu încredere, o sa cunoașteți acolo oameni minunați. DAMBOVITA

Andrei D.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Soția este foarte încântată de fotoliul Atria. Felicitări echipei Masatto! Ilfov

Mihaela C.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte încântați de fotoliul Atria. Experiența cu Masatto a fost excelentă, am întâlnit acolo oameni extraordinari. Iar legat de consultanță, mulțumim Gabriela pentru implicarea ta de nota 10. Felicitări Masatto! Constanta

Paul C.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Recomand cu încredere fotoliul Atria de la Masatto. Felicitări pentru modul în care tratați clienții! Bucuresti

Mariana F.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Felicitări celor de la Masatto pentru seriozitate și promptitudine. Suntem foarte bucuroși cu fotoliul Atria!

Lavinia M.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Am avut o experiență foarte bună cu echipa Masatto. Am achiziționat fotoliul Atria cu ajutorul lui Tudor de la Masatto căruia îi mulțumim tare mult!

Marian B.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte fericit cu fotoliul Tania, relaxare la cote maxime!! Bravo, Masatto!

Razvan C.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Sunt posesor al fotoliului Tania și sunt foarte mulțumit. Felicitări echipei Masatto pentru modul în care lucrați!

Doru M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Tania. Vreau să felicit băietii de la livrare, au fost foarte amabili și răbdători, s-au descurcat foarte bine! Sunt foarte mulțumit!

Andreea D.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte încântată de fotoliul Tania. Apreciez seriozitatea de care ați dat dovadă, bravo!!

Ion C.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Am achiziționat fotoliul Tania pe care îl utilizez zilnic și mă bucur ca un copil de masaj. Experiența mea cu Masatto a fost incredibilă, sunteți niște oameni minunați și vă mulțumesc pe această cale. Felicitări întregii echipe!!

Andreea D.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Tania este genial!! Mă bucur des de masajul pe care îl oferă și mă simt foarte bine. Recomand cu încredere Masatto! Felicitări!

Cristina D.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte mulțumiți de fotoliul Tania. Oferă un masaj complet al corpului și ne simțim foarte bine în el. Mulțumim!

Radu C.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Bravo Masatto, sunteți cei mai tari!

Bogdan I.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Pollux. Sunt mulțumit de fotoliu, felictiări pentru promptitudine!

Nicoleta N.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Toți prietenii care vin în vizită incearca fotoliul Pollux. Suntem foarte mulțumiți! Mulțumim mult! Ilfov

Valentin C.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Mulțumesc consultantului Bogdan pentru îndrumarea către fotoliul Pollux. Acest fotoliu este exact ce aveam nevoie, de când îl folosesc mă simt foarte bine și mă odihnesc mult mai bine. Multumesc, Masatto!

Mihaela B.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte fericită cu fotoliul Pollux, îl utilizez zi de zi și pot spune că mă simt foarte relaxată. Mulțumesc din suflet echipei Masatto! Constanta

Rodica T.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Vreau să mulțumesc în primul rând domnului Iulian, un consultant de nota 10 care mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie. Fotoliul Pollux este extraordinar, îl folosesc zilnic cu toate programele pe care le are și mă simt minunat! Vă mulțumesc! Ilfov

Marius V.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Pollux. Am întâlnit numai oameni de calitate la Masatto, îi recomand cu plăcere. Cât despre fotoliul Pollux, sunt foarte mulțumit de masajul pe care îl oferă acesta, îl folosesc de fiecare dată când am timp. Felictiări, Masatto! Ilfov

Marioara O.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Pot spune că fotoliul Enif îmi oferă dimineți relaxante pentru că mă odihnesc mult mai bine de cănd îl folosesc. Mulțumesc, Masatto!

Tudor D.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Mă simt extraordinar in fotoliul Enif, recomand cu drag acest fotoliu. Mulțumesc Bogdan pentru îndrumare și pentru răbdare!

Claudia D.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Mulțumesc echipei Masatto pentru ajutorul acordat. Mă bucur de fotoliul Enif care oferă un masaj nemaipomenit, recomand acest fotoliu!

Fanica P.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliul Enif cu încredere, ma bucur de masaj zilnic și sunt foarte mulțumit!

Tinjala A.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Suntem efectiv îndrăgostiți de fotoliul Enif. Am recomandat acest fotoliu prietenilor si colegilor noștri. Mulțumim Cristian pentru că ne-ai ajutat sa facem cea mai bună alegere! Focsani

victor s.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat fotoliul Enif. Este conform asteptarilor, un produs de calitate. Sunt foarte multumit de baietii care l-au livrat si montat, si anume Ionut Sterpu si Alexandru Glodeanu. Felicitari baietilor!

Liliana C.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Posesor fotoliul Rada. Acest fotoliu oferă relaxare totală pentru mine si familia mea. Îl utilizăm zi de zi și ne bucurăm de fiecare program de masaj. Mulțumiri infinite echipei Masatto! Vrancea

Costel P.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte fericit cu fotoliul Sadira. Vă mulțumesc pentru promptitudine si seriozitate, o echipă de nota 10. Continuați cu ceea ce faceți pentru că faceți bine! Multumesc, Masatto!

Cosmin P.,
despre Sadira.
NOTA: 5
Produs:

Echipa Bunicii Comunității vă mulțumește pentru șansa de a beneficia de masaj terapeutic. Suntem foarte mulțumiți de fotoliul Sadira. Mesajul echipei Bunicii Comunității și al primarului Cosmin Pigui este același: "Rămânem acasă, rămânem sănătoși pentru că suntem uniți și solidari!". Bravo, echipa Masatto!!

Barbulescu A.,
despre Dominus Med.
NOTA: 5
Produs:

Eu și soția mea suntem foarte încântați de fotoliul Dominus Med. Mulțumim consultantului Cosmin pentru îndrumare către masajul terapeutic și băieților de la livrare pentru răbdare și promptitudine! București

Silviu S.,
despre Dominus Med.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Dominus Med. Vreau să mulțumesc în primul rând echipei Masatto, care m-au ajutat să fac cea mai bună alegere. Sunt foarte mulțumit de fotoliu, îl folosim zilnic în familie și ne bucurăm de masaj la orice oră ne dorim. Mulțumesc Masatto! Argeș

Oltean T.,
despre Bellatrix.
NOTA: 5
Produs:

Folosesc fotoliul Bellatrix zilnic, mă bucur că am făcut această alegere. Mulțumesc echipei Masatto pentru seriozitatea de care ați dat dovadă!

Maria G.,
despre Dominus Med.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte mulțumită de fotoliul Dominus Med, recomand cu încredere echipa Masatto. Totul a fost la superlativ. Vă mulțumesc! București

Dumitru E.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Vă mulțumesc foarte mult pentru modul în care a decurs toată colaborarea cu dumneavoastră și firma pe care o reprezentați, inclusiv echipa de la livrare. Felicitări pentru profesionalism și seriozitate!

Gabriel D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Băieții de la logistică s-au descurcat minunat, au avut grijă să înțeleg perfect cum funcționează fotoliul Naos. Mă bucur enorm că am ales să achiziționez de la Masatto, am întâmpinat acolo numai oameni profesioniști care știu să își facă treaba așa cum trebuie și le mulțumesc pentru ajutor!

Daniel G.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Mulțumesc Masatto. Mulțumesc pentru diminețile în care mă trezesc relaxat si odihnit. Achiziția fotoliului Antares a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Îmi pare rau că nu m-am decis mai devreme să fac acest pas, dar acum mă pot bucura de masaj terapeutic la orice oră și sunt foarte mulțumit"

Razvan L.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Am decis să achiziționez fotoliul Antares și am făcut cea mai bună alegere. Îl folosesc de minim doua ori pe zi și mă simt mai relaxat, somnul este mult mai bun și mă trezesc cu o stare de bine. Mulțumesc echipei Masatto pentru seriozitate si promptitudine!

Narcis E.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Prima dată am comandat din altă parte un fotoliu, din păcate nu au putut onora livrarea. Atunci m-am decis sa apelez la echipa Masatto și am avut o experiență extraordinară. Am achiziționat fotoliul de masaj Antares de care sunt extrem de mulțumit. Consultantul a fost expert și m-a ajutat cu orice fel de informație, la fel si echipa de livrare care s-a mișcat rapid și au fost amabili. Mulțumesc!!

George C.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Rada isi face bine treaba

George C.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Rada isi face foarte bine treaba. Felicitări Masatto.

Elena D.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Am achiziționat fotoliul Antares. Ce vă pot spune este să vă dea Dumnezeu sănătate tuturor!! Vă mulțumesc!!

Emanuel D.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte mulțumit de fotoliul Enif. Băieții de la logistică sunt foarte amabili, eficienți si comunicativi. Mulțumesc Masatto!

Ioan V.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Enif. Pe o scară de la 1 la 10, cu siguranță meritați 10. Sunt extrem de mulțumit, numai laude echipei Masatto.

Ioana R.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Am achiziționat fotoliul Enif, sunt foarte mulțumită si fericită. Mă bucur de masaj zilnic si mă simt mult mai bine. Vă mulțumesc!

Simona T.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Enif. Mă bucur de masaj oricând îmi permite timpul, sunt foarte mulțumită. Felicitări echipei Masatto pentru amabilitate si seriozitate!

Silviu D.,
despre Enif.
NOTA: 5
Produs:

Folosesc fotoliul Enif în fiecare zi timp de 30 minute și mă simt excelent. Mulțumesc Masatto!!

Adrian G.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Băieții de la logistică s-au descurcat perfect, sunt super mulțumit de fotoliul Rada si de toată echipa Masatto

Luiza B.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Soțul meu folosește fotoliul Rada zilnic, este minunat, suntem foarte mulțumiți. Felicitări Masatto

Petru D.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte mulțumit de fotoliul Rada, echipa de logisitcă s-a descurcat așa cum trebuie

Marian S.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Rada este perfect, mai mult decât mă așteptam. Mulțumesc Masatto

Dan F.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Posesor Rada. Sunt foarte mulțumit de echipă, totul a fost super.

Valentin P.,
despre Rada.
NOTA: 5
Produs:

Am primit fotoliul Rada. Experiența cu echipa Masatto a fost super.

Mariana D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Am ales să achiziționez fotoliul Naos cu ajutorul consultantului Cosmin de la Masatto, un domn foarte drăguț și amabil. M-am indrăgostit de masajul oferit de acest fotoliu, îl folosesc de fiecare dată când îmi permite timpul și sunt foarte mulțumită. Felicitări echipei Masatto! București

Florin D.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Am achiziționat fotoliul Sirius de o luna si suntem foarte mulțumiți de el. Cam dezamăgit de serviciile post vanzare.. Așteptăm husa protectie si link-ul de descărcare aplicatie de ceva timp..

Traian M.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Naos funcționează perfect, mă bucur că am ales să fac o astfel de achiziție. Felictiări echipei Masatto!

Ana Maria T., Buzau
despre Mizar.
NOTA: 5
Consultanta:

Foarte buna

Livrare:

Montajul a fost ca la carte . Echipa Ionuț & Ionuț de nota 10!

Produs:

Este extraordinar atat pentru mine cat si pentru restul familiei . Îl am de o zi si deja nu ma mai doare spatele . Își merita toti banii .

Calin I.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Naos este exact ce aveam nevoie pentru durerea de spate. Multumesc echipei Masatto pentru implicare si promptitudine!

Georgeta D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Naos este senzațional!! Iar legat de experiența cu echipa Masatto, jos pălăria. Am întâlnit oameni extraordinari cu bun simț si serioși în ceea ce fac. Vă mulțumesc, Masatto!

Cristian D.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Buna ziua. Vreau sa multumesc pe aceasta cale dnl.Iulian si baietilor de la Casa Masatto ptr.prezentarea si in final alegerea fotoliului Atria ,de care sunt foarte multumit.Deasemenea vreau sa multumesc ptr.seriozitate,rapiditate si punctualitate celor doi ,, Ionuti '' de la livrare ! (Raymond). Va urez sa fiti in continuare la fel,multa sanatate si succes la vanzari ! Cu stima , Cristian Dumitrescu.

Rodica M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Ma bucur pentru alegerea facuta. Masajul imi calmeaza durerea de spate, ma relaxeaza, iar masajul talpilor si picioarelor e foarte bun si eficient in circulatia sangelui. Este un produs deosebit si il recomand.

Mihai B.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Mi-a placut foarte mult experienta cu Masatto, echipa de la livrare de nota 10! Felicitari, Masatto!

Denisa D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Colaborarea excelentă, promptă și rapidă! Oameni competenți, receptivi și pregătiți profesional! În ceea ce privește calitatea fotoliului este excepțională! Relaxare la tine acasă la orice oră, după ore întregi cu bebelușul în brațe sau după antrenament de sport! Închinzând ochii ai impresia că în mod real cineva te masează și în final, fotoliul își merita banii din plin. NU poți regreta această achiziție niciodată! -Denisa Dogaru, manager restaurant și mămica 🙂

Gheorghe R.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Mulțumesc celor de la Casa Masatto ptr sfaturile pe care mi le-au dat să pot face alegerea perfectă pe care am făcut o la achiziția unui fotoliu de masaj (Mizar) deoarece sunt mai mult decat as spune fericit! Sunteți profesionisti, și nu o spun acum din... suntrți cu adevărat profesionisti și produsele sunt de foarte bună calitate și le-am recomandat tuturor celor care au văzut fotoliul. Succes țineți-o tot așa!

BENONE M.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Un fotoliu SUPER. Face toti banii. Multumesc Masatto, multumesc lui CRISTI si echipei de motaj (duo IONUT). Interesant ca un amic de-al meu si-a luat un TANIA si dupa ce la vazut pe-al meu, acum vrea sa-si ea si un HADAR. MA BUCUR, FELICITARI, SUCCES. Apropo doresc si celelalte documente pentru HADARUL meu. Tot inainte baieti!!!

Eduard F.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Experiența cu echipa Masatto a fost extraordinară. Familia mea se bucură de fotoliul Naos și de senzațiile pe care le oferă acesta, super masaj la picioare. Mulțumim Masatto pentru că ați făcut o familie fericită!

I N.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Antares este perfect, nu aș fi putut lua o decizie mai bună. Relaxarea la cote maxime.

Raluca D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Fotoliul Naos este senzational, m-am indragostit pur si simplu de masajul oferit, mai ales la partea picioarelor! Multumesc, Masatto! Felicitari pentru un produs de nota 10!

Claudia M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Minunat fotoliul!!! Ma felicit pentru alegerea facuta, cu ajutorul lui Andrei, personalul foarte amabil, iar livrarea promta. Va multumesc!

Banica D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Nota 10 pentru băieții de la livrări, cât și pentru consultantul Iulian care mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie. Sunt foarte mulțumit de fotoliul Naos, fac masaj zilnic și mă simt mult mai bine. Mulțumesc, Iulian! Galați

Remus D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Am cautat mult timp un fotoliu cu funcții cât mai complexe, de la încălzire, frământare gambe, coapse și pana la o paleta de programe automate/ manuale cât mai cuprinzătoare, care sa cuprindă nevoi diferite, în funcție de momentele în care am nevoie de "maseurul casei", de la relaxare, stretch si pana la pain relief, revive massage sau chiar un masaj corelat cu fondul muzical ales. Cert este ca nu am înțeles exact ce vreau pana nu am trecut prin aceste programe - experienta masajului acasă, în propriul confort, nu se compara cu nimic! Fotoliul ales îmi da șansa să mă relaxez în fiecare seară (daca vreau și am timp), sa îmi schimb tonusul și starea în bine după o zi de munca sau sa fac un stretching după o sesiune de tenis... ;). Suntem cu toții încântați de el și bucuroși ca l-am achiziționat, își face treaba mult peste așteptări!

Valentin S.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat Sirius după 2 vizite la Masatto. Ii mulțumesc lui Cosmin că mi-a prezentat cu multă rabdare aproape toate fotoliile Masatto și tot el mi-a recomandat și Sirius. Acest fotoliu mi-a ameliorat durerile cervicale dupa prima luna, are un program fantastic pentru picioare, iar cele 10 programe preformatate pot satisface orice cerință. Masatto = Respect pentru client, Calitate

elektra_bej
Vali T.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Nu sunt mulțumit, sunt foarte mulțumit, îl folosim în fiecare seară și dormim ca niște copii.

Viorel P.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Nu am ce sa le reprosez nici baietilor de la livrari, nici domnului Iulian. Sotia avea in special probleme si se simte mult mai bine de cand il foloseste.

Ciprian D.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Mi-a placut atat de domnii de la livrari cat si de dl. Iulian care m-a ajutat sa imi aleg fotoliul. Sotiei ii place foarte mult.

Mihaela P.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Atat domnul Tudor cat si domnul Raymond sunt niste oameni extraordinari. Am gasit intelegere si sprijin, am numai cuvinte de lauda despre Masatto. Va voi recoamnda de cate ori am ocazia.

N.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Excepțional, super fotoliu, super livrare, super băieții din showroom.

Daniel O.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Super ok, i-a plăcut, super ok livrare, super ok experiența cu Cristian.

elektra_bej
Lucrețiu G.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Pentru mine e excelent, masajul e excelent, la picioare e super, experiența cu Diana excelentă, băieții de nota 20, au aranjat totul, au montat super.

Gelu D.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte foarte mulțumit de fotoliu și de serviciile Masatto, de fiecare dată când voi avea ocazia va voirecomanda cu cel mai mare drag; sunteti una dintre puținele firme care chiar oferă ceea ce prezintă și promite, livrare și montaj de nota 10, consultant cooperant.

R.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Totul la superlativ! Am ales modelul Tania si suntem foarte multumiti! Multumesc pentru tot echipei Masatto!

vega_rosu
Gheorghe P.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Programele noastre preferate sunt relaxare si yoga.

Mihail Daniel .,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Totul ok!!!

E.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

O experienta excelenta! Rapid si corect, nota 10.

Denisa D.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Folosim fotoliul Naos aproape zilnic, este senzational masajul pe care il ofera. Recomand cu incredere acest produs pentru cine nu are! Bravo, Masatto!

Adrian T.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Naos este un fotoliu exceptional, ofera un masaj complet al corpului. Ma simt foarte relaxat si odihnit dupa utilizare! Bravo, Masatto!

Mihaela I.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Am primit minunăția de fotoliu!!! Nu ne mai săturăm de el!! Multumesc din suflet doamnei Diana pt sfaturi.și echipei Ionuț-Ionuț pt montaj și instrucțiuni 💋💋💋Sunteți super!!!!

Dragos C.,
despre Naos.
NOTA: 5
Produs:

Am fost foarte surprins de modul în care am fost primit la Casa Masatto. Aici întâlniți oameni minunați cu zâmbetul pe buze care vă transmit o stare de bine, este o experiență de neuitat. Consultanții sunt foarte primitori, atenți și puteți observa că pasiunea lor pentru consultanță este la un nivel foarte înalt. Vă mulțumesc pentru această experiență minunată, sunteți cei mai tari!

M. I. G.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Vă mulțumim pentru seriozitatea și promptitudinea cu care ne-ați ajutat să intrăm în posesia minunatului fotoliu de masaj Polaris Premium Deluxe 3D. Apreciem activitatea întregii echipe Masatto, care ne-a sprijinit începând de la înțelegerea beneficiilor masajului complet până la instalarea fotoliului în casa noastră. Va dorim sa aveți satisfacția de a aduce și în casele altor români bucuria pe care ne-ați adus-o nouă. Marilena și Ion Ghiță.

R. E.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte atent cand fac o achizitie. Am studiat atent piata din Romania si tot ce am gasit despre fotolii de masaj in Europa si chiar China, Japonia. Apoi am inceput sa testez tot de pe piata, cele mai bune fotolii care exista, japoneze, coreene, chinezesti. Dupa 3 saptamani am ales fotoliul Divina de la Masatto. Am ales Divina pentru ca este cel mai complex. Spun asta dupa ce am testat mai multe modele de la diverse firme concurente. Divina merită testat daca va doriti pe cel mai bun. Un produs de lux pentru pretentiosi. Multumesc domnului Andrei pentru rabdare si profesionalism. Recomnad Divina si recomand Masatto! Enescu R. Bucuresti

Victoria S., Caransebes
despre Pollux.
NOTA: 5
Consultanta:

Buna dimineata si La multi ani, Echipa Masatto este grozava, domnisoara Diana fiind cea care m-a convinsa sa cumpar si care mi-a recomandat fotoliul Masatto. Este grozava, profesionalism si tenacitate si putere de convingere sunt doar cateva din calitatile acestei domnisoare deosebite. Fotoiul este un vis implinit, ne facem un masaj extraordinar la orice ora dorim! Recomand cu caldura!

Livrare:

Echipa de livrare, niste tineri deosebit de amabili, au lucrat repede si bine. Felicitari!

Produs:

Pollux este ultima cumparatura pe 2020 si cea mai buna!! Este perfect!

elektra_bej
Bogdana P.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

O echipă de profesioniști și un produs de foarte bună calitate! Merită toți banii, iar prețul nu este mare dacă ne raportam la calitate, fata de alte produse similare. După o sesiune de masaj, ești ca nou. Mulțumesc pentru colaborare domnului Tudor Andrei, pe care îl recomand cu încredere. Felicitări pentru promptitudine și profesionalism!

Andrei D.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte multumit de fotoliu. Merita toti banii. Livrare promta. La fel si asistenta prin telefon. Merita nota maxima si produsul si echipa.

Gotca V.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliu ATRIA pentru masajul complet prin cele 12 programe automate si designul uimitor al variantei soft cake. II multumesc frumos Dl Cosmin pentru consiliere si pentru promptitudinea livrarii produsului. Felicitari CASA MASSATO !!!

Sorin G.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Vă mulțumesc foarte mult pentru tot ce mi-ați oferit astăzi,informații competente, răbdare și nu în ultimul rând, o ofertă deosebită! Sunt încântat să mă număr de astăzi în posesia umui produs de top al unei companii de top! Sărbători fericite, un Crăciun frumos împreună cu cei dragi, vă dorește cu drag cel pe care l-ați făcut fericit,întregind familia cu superbul DOMINUS! Cu respect, Sorin Georgescu.

zeta_bej
Ioan .,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Nu am crezut ca un "scaun" poate sa îmi mulțumească soția mai mult ca o mașină... Nu am cuvinte, e superb. Azi noapte am dormit fara pauze. Soția are probleme cu șalele, nu a durut-o de loc azi noapte. Am crezut ca e marketing mai mult, dar e peste asteptari.

Constantin G.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Am testat acum fotoliul. E superb! Foarte relaxant, mai ales la picioare. O sa il testeze si sotia deseara si abia astept sa vad ce zice.

Teodora .,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Va multumesc pt ca ati fost foarte profesionisti, o sa va recomand! Si la primavara o sa revin cu o comanda pt socrii care se vor muta in casa noua, momentan nu au spatiu deloc. Am apreciat sinceritatea, promptitudinea și profesionalismul consultantilor! M-am simtit bine la Casa Masatto, deci bravo tuturor!

Adrian B., Turda
despre Tania.
NOTA: 5
Consultanta:

Am fost indrumat foarte bine in alegerea fotoliului si ii multumesc pe aceasta cale domnului Tudor. Este un adevarat profesionist.

Livrare:

Echipa de livrare a fost foarte operativa si le multumesc pentru rabdare si bunavointa deoarece ca sa ajunga la locul de montare au trebuit sa scoata usile de la camera (usi pe sina ) si pe urma sa le puna la loc. In plus au fost deosebit de atenti sa nu ne infecteze si au purtat tot timpul masca. Multumesc Masatto.

Produs:

Fotoliul este excelent si dupa doua saptamani de utilizare nu pot decat sa ma felicit pentru alegerea facuta .

elektra_bej
Ioan D., Iași
despre Elektra.
NOTA: 5
Consultanta:

Este super!

Livrare:

Ok

Produs:

E prea bine pt.spatele meu!

Vasile M.,
despre Antares.
NOTA: 5
Produs:

Voiam sa cumpar fotoliul Polaris dar am ales fotolil Antares pentru ca este cel mai nou fotoliu, cea mai noua tehnologie. Multumesc lui Tudor de la Masatto. Vasile M. Satu Mare

Delia H.,
despre Mizar.
NOTA: 5
Produs:

Am ales un fotoliu de masaj premium pentru acasa. Mi-a placut foarte mult design-ul si am beneficiat de pretul special de lansare. Astept livrarea pe 20 noiembrie, cadou pentru sotul meu. Multumesc, recomand echipa Masatto! Delia H, Constanta

Iulia .,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Masajul este altceva, de asta am ales Pollux. Te simti bine in el si arata foarte bine. Recomandand, Iulia

Adriana B.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Am fost la Masatto in Pipera si am testat 4 fotolii. Am fost si la concurenta sa pot face cea mai bună alegere pentru noi. Am ales fotoliul de masaj Tania pentru ca mi-a placut masajul la spate si la talpi. In plus arata foarte bine iar Gabriela a fost foarte draguta si mi-a raspuns la toate intrebarile. Baietii la livrare de nota 10. Va felicit pentru profesionalism. Adriana B. Ilfov

Cristian .,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

A trebuit sa ma conving de ce face acest fotoliu Thai pe care il lauda toti. Am fost la test la Timisoara si m-a convins, il am deja acasa! Multumesc Gabriela pentru indrumare. Cristian, Timis

Carmen I.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliul Atria! l-am comandat online dar arata mai bine in realitate decat in poze. Arata foarte bine acest Soft cake si este foarte complex. 12 programe terapeutice, masaj la cervicala, lombara, incalzire. in weekend au stat calare pe el toata ziua si copii si sotul. Nu ne asteptam la asa ceva. Am tot amanat de 2 ani dar daca stiam cumparam imediat. Merita fiecare leut. Multumesc Tudor ca ne-ai convins de beneficii. Sanatate multa! Carmen I, Giroc, Timis

Didina S.,
despre Eta.
NOTA: 5
Produs:

Un pret foarte bun si este foarte practic pentru un apartament cu 2 camere. L-am pus langa canapea. Imi place masajul la gat. Recomand! Didina S., Braila

Rodica M.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

Cel mai bun masaj la 10500 lei. Am ales fotoliul de masaj Pollux cadou pentru familia noastra. Recomand! Rodica M, Ilfov

ANA F., PIATRA NEAMT
despre Sirius.
NOTA: 5
Consultanta:

Felicitari echipei Masatto pentru seriozitate si promptitudine!

Livrare:

livrare rapida si montaj gratuit

Produs:

un fotoliu 3D de ultima generatie pentru o relaxare completa

Corina M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

Recomand fotoliul Tania ! Un pret foarte bun si Tudor a fost foarte amabil. Corina M. Salonta, Bihor

Eugen N., Bragadiru, ILFOV
despre Atria.
NOTA: 5
Consultanta:

Căutam mai demult o soluție de masaj la domiciliu și am testat mai multe fotolii dar ne-am oprit la ATRIA pentru că era exact ce doream. Domnul Iulian LUPU ne-a ajutat foarte mult cu alegerea și astfel ne-am realizat visul și suntem foarte mulțumiți. Poate nu vă vine să credeți dar atât eu cât și soția am observat și simțit beneficiile încă imediat după prima zi de utilizare. Mulțumim frumos!

Livrare:

Livrarea a avut loc după doar 24 de ore de la comandă și serviciul a fost unul ireproșabil. Felicitări Raymond!

Produs:

ATRIA este un fotoliu care îndeplinește toate condițiile de excelență. Programele de masaj sunt excepționale toate și este o plăcere să alegi dintre ele.

Alina P.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Mi-am facut un cadou. Am comandat fotoliul de masaj Hadar si a devenit atractia casei. Cel mai mult imi place masajul la cervicala. Dupa o saptamana m-a scapat de durerea cervicala. Super, multumesc Masatto. Astazi voi trimite lista cu recomandari. Vrea si vecina mea sa ii livrati sapatamana asta. Alina P, Bicaz, Neamt

Eugen N.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Buna dimineata Iulian! Vreau sa-ti multumesc din nou pentru ATRIA. Este excelent. V-am dat o recenzie si pe FB. Familia este super multumita si incantata. Raymond si colegul lui sunt baieti de exceptie. A trebuit sa-l demonteze ca saintre in casa si probabil ca veti avea problema asta cam peste tot dar in final a iesit foaret bine. Daca ai vreodata nevoie de confirmari sau sustinere, poti sa dai numarul meu de telefon. Va doresc un succes cat mai mare si sper sa-ti mai aduc si alti clienti, colegi si prieteni!

Zaharia R.,
despre Pollux.
NOTA: 5
Produs:

In primul rand am ales Masatto, apoi fotoliul Pollux. Am discutat la telefon si tonul cad si placut m-a convis sa fac un drum la Bucuresti. Am fost la magazin in Pipera si totul a fost exceptional: fotoliile, muzica, cafeaua, apa premium. Doi baieti educati la costum m-au consiliat si au fost foarte atenti la tot ce imi doresc si foarte rabdatori chiar am stat pe capul lor aproape 2 ore. Am lucrat in armata si apreciez lucrurile ca la carte. Pentru asta am ales Pollux, pentru masaj pentru calitate dar mai ales pentru profesionalism. Bravo mai baieti, Va felicit MASATTO! Zaharia R, Brasov

Georgeta M.,
despre Tania.
NOTA: 5
Produs:

De aproape o saptamana Tania a devenit locul nostru de relaxare. Ne place masajul delicat si rolele moi. Il folosim zilnic de 2-3 ori pentru ca lucram de acasa. Felicitari Masatto pentru serviciile premium. Cei care l-au montat au avut rabdare si mi-au explicat toate functiile. Va recomand la toată lumea. O zi buna! Georgeta M. Popesti, Arges

P.,
despre Eta.
NOTA: 5
Produs:

L-am camandat pentru apartament. Este mic si compact si are un masaj destul de puternic. Nu ma asteptam. Fam. Popa, Bacau

Razvan Tiberiu P.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

ATRIA face minuni!

Marius .,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Bun, foarte bun! Masaj, design, materiale, tot pachetul. Fotoliul Hadar este la superlativ. Dar experienta Masatto m-a convins sa aleg de la ei. Sunt profesionisti si foarte pregatiti. Multumesc Diana si Cristian de la Masatto. Succes! Marius, Bragadiru

Daniela H.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

waaaw ce culoare! am comandat Hadar pentru culoarea Vanilla Touch. L-am primit si este Exceptional, sanatate la pachet. Foarte multumita! Daniela H, Mioveni, Arges

Adrian P.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Am mers la test în Pipera și am ales fotoliul de masaj Atria pentru finisaje, culoare si un masaj de vis. Felicitări pentru Casa Masatto! Mi-a plăcut conceptul de lux intr-o atmosfera prietenoasa. Recomand Masatto 👍 P. Adrian, Ilfov

Victor A.,
despre Hadar.
NOTA: 5
Produs:

Arata foarte bine, finisaje de calitate si masajul foarte bun dar si un pret decent pentru o familie. Am ales fotoliul Hadar pe culoare Maro. L-am testat la Casa Masatto in Pipera. Au o cafea foarte buna si o echipa de profesionisti. Faceti ce trebuie, succes! Victor A. Ilfov

Camelia V.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Am ales Casa Masatto din Pipera. O experianta de lux cu oameni profesionisti. Un showroom cu tot ce trebuie ca sa vezi luxul din fotolii. Fotoliul Thai este THAI. Este sublim. Este delicat si profesionist. Este fotoliul meu de 2 saptamani si il ador. Masatto este brandul meu de relaxare, este coltul meu de deconectare. Medic V. S. Camelia, Bucuresti

Adina M.,
despre Atria.
NOTA: 5
Produs:

Salut Tudor. Am primit fotoliul aseară si suntem entuziasmați. Ne place foarte mult cum arată si prima senzație după masaj a fost waawww. Îți mulțumesc pentru implicare si revin cu recomandări pe whatsApp. Succes ! Adina M., Timișoara.

Claudiu B.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Este mai mult decât ma așteptăm.

Dan M.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Acum câteva luni de zile am căzut cu trotineta electrica și m-am lovit la umărul stâng. Am avut dureri mai mari sau mai mici și mobilitatea redusa în numai 3 ședințe de masaj nivelul de durere a scăzut de la 7 la 2 și mobilitatea a crescut de la 6 la 9...wow!!!

vega_rosu
Elena T.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Sunt dependenta de acest fotoliu! Cand sunt plecata abia aștept sa ajung acasa sa ma răsfețe. E prima mea achiziție top, am fost puțin sceptica cand am auzit cat costa, dar își merită toti banii! Atat fotoliul cât și personalul cu adevarat își merita statutul de profesioniști. Recomand cu drag acest fotoliu! Keep up the good work Masatto! 👍

D. V.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Tudor, am primit fotoliul aseara. Baietii de la livrare au fost de nota 10. Multumesc pentru tot! Dr. Vasian D, Iasi

Dan P.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

De 2 luni folosesc Thai zilnic. Sunt dependent, familia mea este dependenta de el pentru ca ne-a schimbat viata. Lucram de acasa si eram total blocati cu spatele. Sotia mea avea dureri mari la cervicala si disconfortul se transforma in dureri mari de cap. Acum se simte foarte bine si doarme linistita. A urmat recomandarea domnului Andrei de a folosi zilnc 2 sesiuni de 15 minute. Este uimitor. Vă multumim pentru consultanta, pentru profesionalism, pentru recomandare si pentru pasiunea pentru fotolii. Va recomandam la toate cunostintele. Fratele meu si colegul Petre a achizitinat deja. Va mai trimit saptamana asta la Bucuresti pe cineva. Recomand Thai si Masatto. Mult suscces va doresc! Popoviciu Dan, Sibiu

Nicoleta T.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

M-am asezat in fotoliu si m-am indragostit de el. Thai Gri este alegerea mea. Am ales Thai pentru modul in care ma imbraca cu pernele de aer, este moale si pufos, este fin, este premium, este lux. Am mai testat si alte fotolii scumpe japoneze dar Thai este altceva si l-am comandat pe loc. Recomand sa testati Thai, sa testati diferenta. Vă recomand cu drag! Nicoleta T. Bucuresti

elektra_bej
Eszter C.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Nu va recomand, fiindca nu mai scapati de prieteni, toata lumea vrea sa probeze,apoi se intorc zilnic,si tu care ai luat nu mai poti folosi! este un produs superb,somnul devine odihnitoare,vei fi dupa un program complet relaxata

elektra_bej
Vasilca P.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat un Elektra in primul rand pentru sotie, dar anticipand si eu momentele de relaxare si rasfat pe fotoliu. Am ales Elektra pentru a fi adaptat la dimensiunile apartamentului. Nu ne-a dezamagit, ci dimpotriva este intotdeauna o placere sa te intinzi in el antigravitational si sa-ti alegi programul. Il consider ca fiind cel mai bun prieten al spatelui si picioarelor mele, care este disponibil in orice moment. Domnul Lupu a fost peste asteptari in counceling si promptitudine si in plus foarte prietenos. Recomand.

Petru H.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Multumesc MASATTO. Recomand! Petru H. , Constanta

Dedina P.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Am luat Thai rosu. Arată foarte bine pielea de clocodil. Este premium si functia THAI este unica la acest fotoliu. Nu am mai testat asta la nici un fotoliu de pe piata. Este diferit, foarte bun! Dedina P. Bucuresti

zeta_bej
Marius S.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Firma serioasa angajati profesionisti, produse de calitate in raport cu pretul de vanzare! Eu am luat un Zeta cu buyback

Laurentiu G.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Suntem foarte multumiti de acest fotoliu,extraordinar,masaj exceptional,relaxare totala merita pretul care il are.Multumim domnului Andrei pentru rabdarea si amabilitatea dumnealui.Totodata multumim si restul personalului.

Claudiu P.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Un fotoliu, un super fotoliu de masaj. da. face diferenta. Dupa mai multe teste in bucuresti si japoneze si coreene si de toate am ales fotoliu de masaj Thai. FAce un masaj super la spate. te apasa, te intinde, te indoaie si te strange cumva dar e foarte placuta miscarea, e cumva puternic dar nu dur ci doar profund. ca simedic stomatolog stau foarte mult in picioare. Seara si dimineata folosesc Thai pentru a fi in forma, pentru a-mi mentine coloana si musculatura. ma ajuta pentru energizare si revitalizare. Recomand Thai! Dr. Claudiu P. , Ilfov

R. B.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

De 2 luni voiam sa achizitionam un fotoliu de la concurenta din Iulis Mall. Tatal meu a achizitionat un fotoliu de la dvs si mi-au spus ca aveti niste fotolii foarte bune de ultima generatie. Am venit, am vazut produsele, am testa un fotoliu de 12.000 lei si am zis ca cel mai bine să vina sotia sa vada, sa aleaga culoarea. Sotia mea s-a indragostit de Thai si mi-a zis ca bugetul e dublu fata de ce voiam initial. Astfel am revenit la showroom sa testez si eu acest fotoliu minune. A fost incredibila experienta de stretching, ceva de nedescris in cuvinte. Am negociat un pachet de 2 fotolii Tahi pentru noi si unul pentru sora mea. Multumesc Andrei pentru recomndare si pentru profesionalism. Recomand Masatto si recomnad experienta THAI!! R. Bercan, Cluj

Horia S.,
despre Thai.
NOTA: 5
Produs:

Cumparam doar ce este mai bun pentru familie. Am decis sa investim in fotoliul Thai pentru ca este un fotoliu terapeutic. Nu este doar masaj, este altceva. Testul m-a convins sa decid sa platest diferenta. Am testat la Timisoara. REcomand sa se testeze. Nici eu nu am crezut dar chiar are un masaj in profunzime, total diferit de ce am testat la concurenta sau la alte fotolii Masatto. Recomand Thai pentru functia de intindere si masajul terapeutic. In plus arata premium. Succes, zi buna! Horia S. T. , Lugoj

B.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Am testat la Masatto o jucarie de aproape 10.000 de euro. Domnule, mi-a placut. Am ales fotoliul de masaj Divina pentru ca este cel mai bun, pentru ca este divin si merit asta dupa o viata de munca. Recomand Masatto si pe domnul Andrei de la Masatto. Multumesc. Dl Bercan. Cluj Napoca

Teodor A.,
despre Divina.
NOTA: 5
Produs:

Am cerut ofertă pentru cel mai bun fotoliu de masaj. Am studiat cele mai bune fotolii din piata. Divina m-a convins pentru un masaj de excelenta, o tehnologie total diferita, calitatea materialelor, complexitatea produsului si beneficiile pentru sanatate. Am ales Divina pentru ca este cel mai bun! In plus, un produs de lux, cu servicii de lux si servicii de garantie de 10 ani. Recomand Masatto! Teodor A, Bacau

vega_rosu
Corina M.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Mi-am facut cadou acest fotoliu in perioada Craciunului. Fotoliul este intr-adevar o binecuvantare in casa noastra. Durerile de spate si nu doar

Catalin R.,
despre Maia.
NOTA: 5
Produs:

De vis, un fotoliu cu 1000 de maini

vega_rosu
Gherman M.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Este exceptional! Sanatate curata! F f multumita!!

vega_rosu
Gherman M.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Acest fotoliu este exceptional! Sanatate curata! Aveam probleme cu circulatia periferica si dupa 3 saptamani de masaj ma simt f f bine si am picioarele calde permanent.Multumesc Massato!

zeta_bej
George D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am cumpărat recent acest model. Intreaga familie este super incantată. Este fenomenal, firma și oamenii din firmă, fără cusur. Ecipa care a venit cu produsul și l-au montat de toată lauda. Una peste alta o afacere bună

Ioana P.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Am fost in cluj ,la salonul de prezentare fotolii Masatto,cu gândul sa il iau pe cel mai bun,iar, dupa ce am citit descrierile de pe site,in mintea mea cel mai bun părea Dominus.Am probat cele mai bune 2 modele,Dominus si Polaris.Din punct de vedere al eficienței si intensității masajului Polaris este mult peste Dominus(La intensitate maxima a masajului Dominus era mult sub intensitatea medie a lui Polaris) Chiar si încălzirea pernelor de aer se simte mai bine la Polaris.Cand m-am așezat în Dominus am avut senzația că ma înghite cu totul,ceea ce mi-a dat un sentiment de disconfort.Deci,cu toata convingerea am achiziționat un Polaris si toata familia e mega încântată de el.E un vis!Nu imi vine sa ma mai dau jos din acest fotoliu magic!Are o varietate mare de programe,ai de unde alege.Recomand cu drag pentru toți cei care se gandesc la sănătatea lor și isi doresc sa trăiască frumos!

Florin D.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

De doua zile am achizitonat un Massatto Polaris. Reflexoterapia depaseste toti terapeutii a caror pacient am fost. Despre masajul corporal este absolut senzational odihnitor,relaxant si durerea de spate dispare. Livrare rapida si punctalitate(ora). Echipa de livrare si montaj super-profesionisti,amabili,dar cel mai important,lucreaza curat,ingrijit,preiau ambalajele fotoliului,practic nu mai ai de facut decit masaj! Recomand150%!

vega_rosu
Stefan Catalin B.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

În cazul nostru, decizia de a achiziționa un fotoliu cu masaj complet a venit în momentul în care durerile de șold ale tatălui s-au intensificat. În timpul unor ședințe de fizioterapie, el a folosit un astfel de fotoliu și a simțit imediat beneficiile acestuia. Din păcate, până atunci, noi asociam aceste produse cu acele fotolii simple de masaj pe care le găsim în orice mall și care nu fac altceva decât să îți „pape” banii. De ce am ales Masatto și ce produs am ales din gama lor? După un simplu test comparativ ale produselor celor de la Masatto cu cele ale concurenței, alegerea de a achiziționa de la Masatto a venit instant. Nici nu știm ce să punem pe primul loc în alegerea făcută pentru că pachetul de servicii a fost și este unul complet. Fie că vorbim de profesionalismul în prezentarea produsului, de calitatea, performanțele, design-ul acestora și nu în ultimul rând de promptitudinea de care au dat dovadă în livrarea produsului, toate acestea ne-au făcut să avem parte de o ex

Robert S.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Este a 2 a achizitie de la masatto, primul fiind un vega. Sirius este cu mult peste.. De foarte mare ajutor dl Mircea showroom Crangasi. 10

Robert D.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Este a 2 a achizitie de la masatto, primul fiind un vega. Sirius este cu mult peste.. De foarte mare ajutor dl Mircea showroom Crangasi. 10+

Ana S.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Specific ardeleneste: modest, serviabil, comunicativ si prompt! Oricand cu mare drag! Si daca aveti drum pe la Bucuresti si aveti timp si placere, va asteptam la o cafea! Cu drag! Familia Saris

Ana S.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Multumim! Va multumesc pentru urari si pentru cum va faceti treaba raportat la clientii dumneavoastra! Si va felicit pentru ca asa customer care deplin ca la dumneavoastra, eu nu am mai intalnit! Va multumim pentru cum ati tratat problema noastra si sunt sigura ca de acelasi profesionalism si aceiasi serviabilitate sunt puse si la dispozitia celorlalti clienti! O primavara frumoasa si plina de realizari!

Adrian C.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Din cauza durerilor de spate am ales sa investesc intr-un fotoliu de masaj si asa am ajuns la Masatto. Domnul Dan m-a ajutat cu toate informatiile utile pentru a gasi un fotoliu de masaj potrivit pentru mine. Programele automate ale fotoliului Sirius si specificatiile acestui fotoliu s-au potrivit pentru mine. Sunt foarte multumit de decizia pe care am luat-o si de fotoliu. Multumesc.

zeta_bej
Sorin D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Cautam un fotoliu mare si comod. Am fost prin mai multe showroom-uri unde am

Mirela B.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Multumesc mult pentru profesionalism, sunt foarte multumita de serviciile Masatto. Am ales acest fotoliu din recomandarea unei prietene, care are exact acelasi model.

vega_rosu
Eusebiu L.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Parintii mei iubesc acest model de fotoliu. M-as bucura daca as avea mai mult timp pentru masaj. Un fotoliu de masaj este o investitie buna pentru sanatate. Recomand Masatto.

Rodica C.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

O cunostinta ne-a povestit despre fotoliu de masaj achizitionat de la Masatto. Am incercat si noi fotoliul si a fost dragoste la prima vedere, foarte frumos si delicat. Masajul este perfect, iar favoritul meu este masajul la picioare. Am achizitionat fotoliul acum 2 luni si il folosim zilnic de atunci.

zeta_bej
Calin C.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Un fotoliu de calitate. Merita toti banii. Recomand cu incredere

zeta_bej
Radu P.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am cautat timp de 2 ani un fotoliu de masaj, care sa fie pe placul nostru. Cautam un fotoliu frumos estetic, dar in acelasi timp si un fotoliu care isi merita banii. Asa am ales modelul Zeta de la firma Masatto. Suntem mai mult decat multumiti. Multumim pentru ajutor echipei

Mihai D.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Am cumparat acest fotoliu cu 3 luni in urma, iar dupa utilizare zilnica deja simt beneficiile. Servicii premium de consultanta si livrare la domiciliu, iar produsul este superb. Recomand Masatto.

vega_rosu
Carmen I.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Am primit acest fotoliu cadou de ziua mea. De masajul acestui produs se bucura intreaga familie. L-am achizitionat cu 3 luni in urma si il folosim zilnic, sunte foarte bucurosi de masajul complet al acestui model

vega_rosu
Carmen I.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Am primit acest fotoliu cadou de ziua mea. De masajul acestui produs se bucura intreaga familie. L-am achizitionat cu 3 luni in urma si il folosim zilnic, sunte foarte bucurosi de masajul complet al acestui model - Vega by Masatto.

zeta_bej
Georgiana B.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Echipa de vanzari de la Cluj mi-a recomandat sa incerc acest model. Am fost foarte incantat de modurile automate de masaj. Recomand cu placere acest model pentru cei care au probleme cu spatele din cauza statului mult la birou.

Ioana M.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Raportul calitate-pret este foarte bun. Am fost in showroom la Cluj, am testat si am cumparat. Multumesc Masatto.

Daniel B.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Nu voi scrie prea mult despre personal si servicii ,nu pentru ca nu ar fi adevarat tot ce spun ceilalti clienti,ci pentru ca gasesc normala amabilitatea celor de la Masatto, desi la altii nu am intilnit-o. Vreau sa ma refer la fotoliu care e absolut excelent.Programele bine concepute te fac sa crezi ca beneficiezi de un adevarat maseor care te atinge delicat dar ferm cu palmele sale.Programele sunt variate si bine echilibrate, iar la cele manuale poti insista pe zonele si tipul de masaj pe care il doresti.Nu ezitati fotoliul este perfect.

Andrei P.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Multumesc echipei de livrari Masatto. Fotoliul a ajuns in ziua urmatoare dupa plasarea comenzii. Va multumesc pentru interesul acordat. Recomand MASATTO.

Nicolae P.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Am ales acest model in special pentru masajul la picioare si ma ajuta sa imi relaxeze toti muschii. Recomand Sirius!

N. C.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Am facut o vizita showroomului din Bucuresti si m-am convins pe loc, Polaris este ceea ce cautam.

vega_rosu
Gabriel H.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat acest fotoliu, l-am testat si sunt foarte multumit de calitatea masajului, atat eu cat si familia. Va multumesc.

zeta_bej
Alin P.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Sotul meu sufera de dureri de spate de foarte multi ani. De ziua lui i-am facut cadou fotoliul, a fost cel mai fericit om. De atunci foloseste zilnic, a scapat de durerile de spate si mai mereu este binedispus. Va recomandam fotoliul Zeta.

Andreea R.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Acest fotoliu de masaj ma ajuta sa ma relaxez atat fizic cat si psihic. Indiferent de modelul ales puteti conta pe echipa si pe serviciile Masatto.

Nicoleta D.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Multumesc pentru acest fotoliu. Recomand masatto. Sunt foarte incantata de decizia mea.

Robert M.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Recomand!

elektra_bej
Lucian B.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Am comandat pentru mama, cadou de 60 de ani. Livrare acasa cu echipa Masatto in 2 zile. Sevicii de nota 20, recomand cu drag. Lucian B. din Deva

elektra_bej
Veronica H.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Testat la Piatra Neamt. Mi s-a parut cel mai potrivit pentru apartament, restul sunt destul de voluminoase. Masajul pentru spate este foarte bun si ferm. Folosesc zilnic fotoliu de masaj Elektrasi dupa 3 luni de utilizare sunt o alta persoana, am scapat de toata incordarea din zona gatului si ma odifnesc bine noaptea. Sotul meu adora masajul la talpa. Recomandam pentru fiecare familie cu probleme de spate. Multumesc echipei Masatto si domnului Dan pentru oferta de pret. Veronica H. din Bacau

vega_rosu
Cristian A.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Parintii mei sunt foarte incantati de acest model. As vrea sa am mai mult timp pentru a ma bucura si eu de masaj pe fotoliu. Masajul talpilor este super !

vega_rosu
Mirela P.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Livrare in 24 de ore. Multumesc pentru mobilizare. Tot weekendul l-am testat la maxim. Foarte multumiti. Recomand. Mirela, Petrosani

elektra_bej
Radu A.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Recomand! Astilean Radu, Bascov

Dan Adrian B.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Am comandat fotoliul de masaj ATLAS

Dan D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Am comandat fotoliul de masaj ATLAS Home Deluxe 3D Robostic cu incalzire la recomandarea domnului Dan, intrucat eu ma uitam dupa un alt model. Acesta, cu multa rabdare, mi-a prezentat toate avantajele si dezavantajele acestuia in comparatie cu alte modele. Tot procesul de achizitie a durat extrem de putin timp, chiar am ramas surprins sa vad ca sunt contactat duminica, la nici o ora dupa ce am cerut o estimare de pret. Personalul companiei a dat dovada de un profesionalism iesit din comun si rar intalnit la firmele din Romania. Impresia pe care acestia mi-au lasat-o a fost una extrem de pozitiva si ma bucura nespus faptul ca sunt clientul lor. Baietii care au facut livrarea sunt si cei care au montat fotoliul. Acestia au fost, de asemenea, extrem de prietenosi si prompti. Cat despre fotoliu, acesta face absolut tot ceea ce promite si poate si mai mult. Este foarte silentios, usor de folosit si extrem de comfortabil. Cel mai mult ma bucura faptul ca o ajuta pe sotie la probl

vega_rosu
Alexandru L.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat acest produs la pretul de lansare, ca design este superb, este foarte reusita combinatia de culori. La masaj este foarte bun! La spate face un masaj demential! Recomand sa cumparati, ca nu o sa regretati.

elektra_bej
Vasile C.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Nota 9 pentru Elektra! Am testat la Bucuresti si mi-a placut foarte mult fotoliul Polaris, un fotoliu de nota 10. Bugetul mi-a permis fotoliul Elektra care mi se pare la un pret foarte bun pentru ceea ce ofera. L-am ales pe culoare rosu si toata familia este multumita. Multumesc pentru rabdare domnului Mircea de la Masatto Bucuresti. Vanzari bune! Vasile C. Arges

elektra_bej
Marilena P.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Am primit produsul de o sapatamana. Fotoliul arata foarte bine, finisaje de calitate si masajul este foarte bun. Sina de tip L, programe automate, sistem de inacalzire. Echipa de livrare de nota 10. Recomand Masatto, Marilena Pop. Craiova

elektra_bej
Ioana P.,
despre Elektra.
NOTA: 5
Produs:

Am testat la Bucuresti. Am ales fotoliu de masaj Elektra pentru ca este potrivit pentru apartament si masajul este foarte bun si pretul ok. Multumesc, Ioana D.

zeta_bej
Aurelian Luana S.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat fotoliul Zeta si suntem foarte multumiti! Efectueaza un masaj eficient si relaxant.Recomand cu incredere acest produs!

vega_rosu
Mihai C.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

De la masaj la design, de la promptitudine la profesionalism , experienta Masatto

vega_rosu
Mihai D.,
despre Vega.
NOTA: 5
Produs:

De la masaj la design, de la promptitudine la profesionalism , experienta Masatto - Vega este la superlativ.

Alberto D.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Echipa de vanzari de la Bucuresti, Dl.Iulian precum si echipa de asistenta tehnica profesionalism,promtitudine. Multumesc pentru consultanta , livrarea prompta si asistenta tehnica. Cumparati cu incredere, investiti in sanatatea dumneavoastra!

Albescu D.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Are un design frumos si este un fotoliu de calitate! Am cumparat modelul cu alb si se potriveste perfect in camera noastra de relaxare. Dupa prima sesiune deja m-am simtit mai bine!! Cumparati cu incredere, investiti in sanatatea dumneavoastra! Va multumesc mult.

Adriana L.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Am fost la Cluj sa testez mai multe modele de fotolii cu masaj, acest model a fost cel mai potrivit pentru mine si sotul meu. Multumesc pentru consultanta si livrarea prompta! Recomand.

Popa D.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Un fotoliu exact pe gustul meu. Dupa mai multe fotolii testate in Bucuresti m-am indragostit de acest model, face un masaj super la spate! Recomand atat acest fotoliu cat si serviciile Masatto. Va multumesc.

Catalin R.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Buna dragilor, dupa experienta de vis oferita cu maiastra Maia pot spune cu certitudine despre Polaris care este clar un next level for people.

Duta D.,
despre Polaris.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat acest model inainte de sarbatori, era cadoul perfect pentru familie. Am fost toti mai relaxati de sarbatori, multumita acestui model! Programele automate sunt foarte bine gandite. Multumim, la multi ani.

Vladau D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Am cumparat un fotoliu de masaj perfect pentru mine si familia mea. Domnul Andrei din Cluj mi-a raspuns la toate intrebarile cu o rabdare fenomenala. Fotoliul pe care l-am ales este unul special si il folosesc zilnic pentru ca face un masaj deosebit la spate, sezut si picioare. Functia ZeroG este foarte placuta. Recomand cu incredere firma Masatto!

Ionita S.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Dupa ce am testat mai multe modele ne-am hotarat pentru Sirius. Masajul este extraordinar ! Sotia este super incantata de programul special pentru doamne. Recomand !

Ionita D.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Dupa ce am testat mai multe modele ne-am hotarat pentru Sirius. Masajul este extraordinar ! Sotia este super incantata de programul special pentru doamne. Recomand !

Carmen C.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Foarte bun fotoliul si un masaj complex. Recomand!

Alex M.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

De 4 ani foloseam un irest din gama premium, A60. L-am facut cadou parintilor si am schimbat cu acest model nou. Masajul la picioare si genunchi m-a cucerit. La spate este foarte bun iar programele sunt diferite si interesante. Revin peste o luna cu un feedback complet. Alex Marcu, Ilfov

Stefan P.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat recent un model Sirius special pentru masajul picioarelor. Rolele de la gambe se simt foarte bine si relaxeaza foarte bine muschii picioarelor dupa o sesiune de alergare. Sunt foarte fericit cu achizitia mea si recomand.

Ioana F.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Am achiziționat recent acest model și pot să spun că am făcut cea mai bună alegere. Sunt foarte mulțumită! Recomand cu încredere!

Florina D.,
despre Sirius.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat recent acest model si pot sa spun ca am facut cea mai buna alegere. Sunt foarte multumita! Recomand cu incredere!

zeta_bej
Vlad I.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am decis sa cumpar un fotoliu de masaj.Dupa mai multe cautari am ales firma MASATTO,intrucat,prin comparatie cu alta firma concurenta,pentru aceleasi produse preturile sunt mai mici.Concret,am achizitionat fotoliul ROKOL 7202 ca urmare a consilierii d-nei TIMEA reprezentanta firmei MASATTO.Principalul motiv al alegerii a fost faptul ca fotoliul,pe langa alte calitati care ma intereseaza (6 role,0 gravity,incalzire) dispune si de masaj plantar(al talpilor) cu ROLE.In urma testarilor sunt multumit de acest fotoliu si apreciez faptul ca am fost consiliat corect. Multumesc doamnei TIMEA pentru profesionalism si corectitudine.

zeta_bej
George D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Extraordinar fotoliul! L-am cumparat de 2 saptamani si fac 2 sedinte de masaj pe zi, diferite tipuri. La inceput era putin dureros, pana ce corpul meu s-a acomodat cu acest tip de masaj. Imediat ce simt o durere lombara, fac o sedinta cu incalzire si ma dau jos dupa 20 minute fara dureri. Multumesc d-lui Iulian de la show-room-ul din Bucuresti, apelati cu incredere!

Madalina D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Multumesc echipei Masatto care s-a ocupat perfect de Livrare. Fotoliul a ajuns chiar de ziua sotului. Il folosim de cateva luni si am devenit dependenti. Este foate complex si cele 6 role isi fac treaba foarte bine. Masajul la talpi este superb. Fotoliul are materiale de calitate s-a incadrat foarte bine in sufragerie. Recomand Echipa Masatto.

zeta_bej
Leonte D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am testat la cumnatul meu. M-am indragostit pe loc de acest fotoliu. Am sunat la cei de la Masatto si mi-am comandat si eu unul. Este foarte bun mai ales pentru durerile spatelui. Are role la talpa si un pret foarte bun. Va recomand acest fotoliu pe care il folosesc zilnic de 4 luni.

Manolache D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Ne-am gandit sa facem o investitie intr-un fotoliu de masaj pentru ca eu si sotul meu avem dureri la spate. Am gasit modeul perfect pentru familia noastra la Masatto in Piatra Neamt. Ne-au facut o oferta de nerefuzat!

zeta_bej
Parvu. D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am testat la Sibiu. Am primit cele mai bune indrumari in vederea achizitiei si cel mai bun pret. Recomand Masatto pentru profesionalismul de care au dat dovada.

Cornea D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

L-am platit cu cardul si a doua zi in aveam acasa. Il folosesc zilnic si ma simt minunat. Face un masaj extraordinar si este exact ceea ce imi doream. Multumesc Masatto!

zeta_bej
Grigorescu D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Jobul este unul stresant si am decis sa cumpar un fotoliu de masaj de maxim 5000 lei. A meritat fiecare banut, il folosesc zilnic si ma relaxeaza complet.

Misu F.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Vorba aia....Dai un ban dar stai in fata. Iubesc Rokol 8900.

zeta_bej
Costache D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am incercat mai multe fotolii de masaj. Va spun ca merita fiecare ban pe care il platiti pentru un asemenea rasfat. Te relaxeaza si te invioreaza pana in maduva oaselor. Am cumparat un astfel de fotoliu de la Masatto la recomandarea unui prieten. Imi place si face fata cu brio la cele 120 kg pe care le am. Recomand!

zeta_bej
Popa D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am vazut reclama, am sunat si mi-au recomandat fotoliul potrivit pentru bugetul meu. Il folosim zilnic de 5 luni si ne simtim mult mai relaxati. Ne place rokol 7202, cumparati cu incredere acest fotoliu.

Constantin F.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Tin sa va multumesc in mod special si sa ma declar foarte incantat de profesionalismul si rabdarea dlui Iulian. Dupa ce am testat la showroom in Bucuresti vreo 3 ore si 10 fotolii am decis impreuna cu sotia sa achizitionam acest Rokol 7912. Ni se potriveste perfect si face un masaj extraordinar. Are sina in forma de L care face un masaj foarte bun la partea de sezut. Il folosim de 7 luni si recomand cu incredere.

Elena G.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Buna seara, Am reusit instalarea fotoliului si functioneaza. Am facut proba prin efectuarea primei sedinte de masaj. Multe multumiri pentru informatiile furnizate. In speranta unei bune colaborari in continuare, Elena Ghise

zeta_bej
Grasu D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am testa la showroom in Oradea, ne-a placut modelul Rokol 7202 si l-am cumparat. Am primit produsul a doua zi si functioaneaza perfect.

Neagu D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Cautam un fotoliu de masaj pentru durerile groaznice de spate. Showoomul Masatto din Bucuresti este chiar langa Crangasi unde locuiesc. Am fost de 3 ori la domnul Iulian, am testat toate fotoliile iRest si Rokol, l-am innebunit cu intrebari si am ales Rokol 7912. Il recomand din toata inima deoarece eu il folosesc de 6 luni si va spun ca este magnific. Sotia mea a scapat de durerile de cervicala. Sanatate si respect pentru DOMNUL IULIAN care pune suflet si are multa rabdare.

Neagu D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Cautam un fotoliu de masaj pentru durerile groaznice de spate. Showoomul Masatto din Bucuresti este chiar langa Crangasi unde locuiesc. Am fost de 3 ori la domnul Iulian, am testat toate fotoliile iRest si Rokol, l-am innebunit cu intrebari si am ales Rokol 7912. Il recomand din toata inima deoarece eu il folosesc de 6 luni si va spun ca este magnific. Sotia mea a scapat de durerile de cervicala. Sanatate si respect pentru DOMNUL IULIAN care pune suflet si are multa rabdare.

Grigorescu D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Am mers la un coleg de servici sa vad minunea cumparata de la Masatto, Rokol 7912. Mi-a placut si l-am cumparat cadou sotiei dar pe culoare bej. Sotia este stomatolog si sta mult in picioare. De 4 luni il foloseste in fiecare zi si este super incantata de el. Recomand Masatto. Multumesc domnului Iulian care a trecut pe la noi.

Negrescu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Folosesc Rokol 8900 de mai bine de un an. Pe langa faptul ca arata superb face un masaj fantastic. Este cel mai inovativ fotoliu adus pana acum in Romania , il folosesc zilnic si ma simt alintata!

Adrian T.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Am cumparat un fotoliu 7912, discutiile cu Masatto au decurs foarte bine, am fost informat pana la capat, livrarea a fost prompta, iar ce mi-a placut cel mai mult este ca se ocupa si ofera atentie la fel de mare chiar si dupa ce mi-a ajuns fotoliul. Ma asteptam sa nu m-ai pot da de ei, orice intrebare am sau nelamurire sun la ei si ma consulta, oricand apelez la ei ma ajuta. Felicitari pentru relatia cu clientii. O zi buna.

zeta_bej
Stefanescu D.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am testat la Piatra Neamt si am ales Rokol 7202 pentru parintii mei. Mama este super incantata, Problemele cu spatele au inceput sa se amelioreze dar mai ales o imbunatatire a circulatiei. Multumesc

Iancu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Inainte sa ma decid in privinta achizitiei am mers sa il testez la showroomul Masatto din Crangasi. Are 12 programe de masaj automate mai mult decat perfecte si poti face toate reglajele din lume. Arata foarte bine si materialele sunt de calitate. Sunt foarte multumit de achizitie.

Epure D.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Masajul la partea cervicala si la spate este sublim. Ma asez in el zilnic cu incredere chiar daca am peste 100 de kg. Este robust si in acelasi timp cu un design foarte fain. Va recomand acest fololiu deoarece face un masaj de calitate.

zeta_bej
Mihail A.,
despre Zeta.
NOTA: 5
Produs:

Am achizitionat acest fotoliu in urma cu o luna si sunt foarte multumit de el. Initial nu eram decis pe Rokol insa Masatto mi-a a oferit posibilitatea de a testa acest fotoliu in Oradea. Asta m-a ajutat foarte mult deoarece dupa testare Rokol parea superior fata de alte marci si era si mai ieftin. Asa ca ultima propozitie si cu speranta sa ajut si alti oameni sa ia decizia corecta, recomand Rokol si mai presus de atat recomand Masatto pentru consultanta lor sincera si profesionala.

Galatescu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Ma documentasem si stiam TOTUL despre caracteristicile fotoliilor de masaj. Imi doream cel mai performant fotoliu de pe piata. Am mers special la Bucuresti pentru a testa 4 fotolii de masaj de top: Inada 3S, Tokuyo 688, irest A87-1 si Rokol 8900. Le-am testat pe toate si am ales Rokol 8900. Este cel mai tare fotoliu adus pana acum in Romania. Mare atentie 3D si 4D nu se refera la dimensiunile in spatiu ci la modul de actionare masinariei de masaj. Acest sistem 4D permite este singurul care permite miscarea bazinului in sus si in jos- se vede pe prezentarea video. Recomand documentare si testare inainte sa faceti o achizitie atat de importanta.

Marius L.,
despre Atlas.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte multumit de Masatto. Incepand de la consultanta pana la livrare si sinceritatea oferita de acestia. Am testat fotolii la ei si la concurenta si am ales Masatto din mai multe motive. Scriu acest review ca altii sa nu fie pacaliti pe viitor asa cum era sa fiu si eu de concurenta. Primul motiv pentru care va recomand Masatto este pentru ca ei nu incearca sa va bage produsele lor pe gat. In oferta pe care v-o dau, au totul pe stoc comparativ cu concurenta lor. Al doilea motiv este sinceritatea cand va ofera consultanta, va spun clar si concret ce face fiecare scaun fara al ridica in slavi. Concurenta lor a incercat sa ma pacaleasca cu oferte

Cimpenescu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Dragii mei, in urma unei testari la showroom-ul Masatto din Bucuresti mi-am dat seama ca mi se potriveste perfect - Rokol 8900. Face un masaj foarte foarte foarte bun. Am testat toata gama 3D din Bucuresti inclusiv Inada 3S de care citisem multe lucruri bune. Acest Rokol 8900 este altceva. Recomand sa testati pentru o decizie obiectiva.

Maria M.,
despre iRest A30.
NOTA: 5
Produs:

Sunt foarte multumita de fotoliul irest A30-6. Va doresc multa sanatate si zile frumoase!

Mihailescu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Am inceput sa caut un fotoliu cu masaj acum vreo 2-3 luni. Vroiam ceva foarte bun, nu era vorba de bani. Am gasit pe internet mai multe firme si am testat in Bucuresti mai multe fotolii. Am luat legatura cu cei de la Rokol care mi-au raspuns foarte profesional la absolut toate intrebarile. Mi-au spus ca pot sa platesc un mic avans ca sa pot rezerva cel mai bun fotoliu cu masaj de pe piata pe care urmau sa-l primeasca in stoc. Prezentarea video a fotoliului m-a facut sa ma decid si sa am incredere. De o luna am fotoliul acasa si vreau sa va spun ca nu se poate compara cu ce am testat pana acum. Are dreptate domnul Moldovan ca masajul acestui fotoliu iti ofera o relaxare totala. Recomand! Merita toti banii!

Mircea M.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Felicit experienta DOMNULUI ANDREI de la MASATTO cu ajutorul caruia am intrat in posesia Fotoliului Rokol 8900 si a fericirii in stare pura! Nici in visele mele nu am crezut ca voi cunoaste placerile in cascada, rasfatul simturilor si in final, EXTAZUL. SUNT COPLESIT DE EMOTII POZITIVE, MULTUMIRE SI RECUNOSTINTA‚. Voi recomanda acest fotoliu la toti prietenii mei din Baia Mare.

teodora N.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Am testat astazi la Cluj acest fotoliu. SUPERB MASAJ! Din pacate nu am toti banii acum dar am facut o rezervare cu un avans mic si cu livrare de Craciun.

Marcela I.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

M-au rugat cei de la Rokol sa le trimit un mail sau un SMS legat de fotoliul achiziționat. Atat pot sa va spun: ESTE UN VIS! Am testat peste 20 de fotolii la 3 firme in Bucuresti. Fotoliul ROKOL 8900 ESTE ALTCEVA!!!!

Voicu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Cautam un fotoliu cu masaj, dar vroiam unul special sa il iau cadou sotului de ziua lui. Avem o prietena de familie care a cumparat recent un fotoliu pe la 2000 de euro. Am mers si eu la showroom si intr-adevar au o gama completa de fotolii cu masaj. Dupa ce am testat cateva modele am ales fotoliul Rokol 8900. Vreau sa va spun ca nu cred ca exista un fotoliu care sa faca un masaj mai bun. Este extraordinar si are un design care se potriveste perfect in livingul meu de acasa. Cel mai frumos cadou pentru sotul meu ….dar de fapt un cadou pentru toata familia.

Fagarasanu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Pot spune ca am gasit un fotolui cu adevarat Premium, aici ma refer la faptul ca arata deosebit si face un masaj extraordinar. Am mers la showroom-ul din Bucuresti unde am gasit cea mai completa gama de fotolii. Am ales Rokol 8900, cel mai complex fotoliu cu masaj de pe piata. Este fantastic acest fotoliu si face un masaj de vis. Multumesc pe aceasta cale D-lui Iulian Lupu pentru rabdarea si atentia acordata.

Raducanu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Eu sunt o persoana inalta si cu o greutate peste medie. Am mers la showroomul din Bucuresti si am testat Rokol 8900. Am simtit ca este fotoliul perfect pentru mine. Face un masaj fantastic de bun si ca design este bestial. Livrarea s-a facut imediat si manipularea a fost facuta cu mare atentie si simt de raspundere. Felicitari domnule Iulian si va multumesc foarte mult pentru vizita de sambata. Sper sa va aduca vanzari recomandarile mele. Recomand fotoliul cu masaj Rokol 8900 Premium Deluxe 4D!

Valentina B.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Am cumparat un fotoliu de masaj iRest SL A52-1 Terapeutic de care sunt foarte multumita si care s-a incadrat in bugetul meu. Totusi cand am fost la magazinul din Cluj am promis domnului Andrei ca voi trimite si reactia mea la testarea fotoliului Rokol 8900. Pur si simplu am ramas fara cuvinte. Simteam ca este cineva in spatele meu si ma maseaza…puternic dar delicat, precis si uniform de la gat, pe tot spatele, sezut si picioare…iar la talpi este de nedescris/maseaza pana si degetele de la picioare. Pentru cine are bani cred ca este obligatoriu sa aiba in casa fotoliul Rokol 8900 🙂 Succes!

Toma D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Am fost la sora mea in SUA si acolo am descoperit fotoliile cu masaj terapeutice. Cand m-am intors in tara am cautat cel mai bun fotoliu de masaj . Imi doream un fotoliu premium. Asa am descoperit firma Masatto care aveau fotoliul cu cea mai buna tehnologie de masaj din Romania. Am mers la showroomul din Bucuresti sa il testez, a fost ca un vis devenit realitate. Este un fotoliu cu 8 role de masaj incalzite care merg de sus de la gat,spate pana la partea de sezut. Plus ca are un design demn de invidiat. Il folosesc deja de ceva timp si m-am indragostit de masajul pe care il face. Cu siguranta o sa il recomand si prietenilor mei. Multumesc Masatto !

Teodorescu D.,
despre Dominus.
NOTA: 5
Produs:

Domnul Iulian nu s-a lasat pana nu i-am trimis 3 recomandari si cateva cuvinte legate de fotoliul cu masaj Rokol 8900. Asadar: Acest fotoliu mi se potriveste perfect. Dupa ce l-am testat la showroom in Bucuresti m-am indragostit de el. Are 8 role de masaj care lucreaza perfect fiecare particica a corpului. Este un fotoliu de ultima generatie. Din informatiile pe care le-am primit am inteles ca este cel mai complet fotoliu cu masaj din Romania. Imi doream cel mai bun fotoliu de pe piata, iar aceasta merita toti banii si are un masaj superb. Sunt foarte incantat de aceasta achizitie. Va multumesc!

Aghache D.,
despre iRest A90.
NOTA: 4
Produs:

Va spun clar ca sunt foarte multumit de alegerea facuta. Aveam un buget in care trebuia sa ma incadrez si am cerut oferte la mai multe firme din domeniu fotoliilor de masaj. Cea mai buna oferta de pe piata au facut-o cei de la Masatto. Pe langa asta au fost cu adevarat profesionisti. Livrarea a avut loc exact cum mi-au promis. Ora la care am primit coletul a fost asa cum discutasem. Recomand cu incredere firma Masatto.

Popovici D.,
despre iRest A30.
NOTA: 5
Produs:

Am testat la un prieten un fotoliu de masaj de la iRest. Am cautat pe internet cel mai mic pret si Masatto a vut cea mai buna oferta. Am cumparat Irest A30-6 si vreau sa va spun ca este super ok si ca am facut alegerea perfecta pentru familia noastra.

Ionut P.,
despre iRest A30.
NOTA: 5
Produs:

5 stele pentru cel mai bun pret si un masaj foarte bun!

Grigoras D.,
despre iRest A30.
NOTA: 5
Produs:

Vreau sa va spun ca sunt foarte multumita de alegerea facuta. Cautam un fotoliu cu masaj care sa fie pe gustul si pentru buzunarul meu. Am vorbit la Masatto la Cluj si am primit cele mai bune sfaturi ca sa fac cea mai buna achizitie. Am testat si am ales irest SL A30-6. Cel mai bun pret de pe piata. Multumesc domnului Andrei. Jos palaria... Succes!

Ilie D.,
despre iRest A30.
NOTA: 5
Produs:

Am aflat de la un prieten de fotoliile cu masaj. Am cautat pe internet si asa am dat de cei de la Masatto. Aveam un buget in care trebuia sa ma incadrez. Astfel la recomandarea lor am ales modelul SL A30-6. Vreau sa va spun ca este super ok si ca am facut alegerea perfecta pentru mine.

Cristea D.,
despre iRest A30.
NOTA: 4
Produs:

Am vrut sa imi fac un cadou de ziua mea. Sora mea lucreaza la o firma de IT si au un fotoliu de masaj acolo pentru relaxare. Am cautat cel mai bun pret si l-am gasit la Masatto. Oamenii au inteles nevoile mele si mi-au facut cea mai buna oferta de pe piata la fotoliu irest A 30-6. Va multumesc si va doresc cat mai multe vanzari!

Adrian R.,
despre iRest A30.
NOTA: 4
Produs:

A fost o investitie pentru angajatii nostri care lucreaza toata ziua la birou-IT. Avem un spatiu de ralaxare,pentru cafea, darts...si ne-am gandit la un fotoliu cu masaj. A fost o idee care s-a concretizat cu o investitie in fotoliul SL A30-6. Initial am gasit in alta parte dar cei de la Masato ne-au facut o oferta mai buna. Am cerut un pret mai bun si am obtinut! Suntem multumiti. Un minus ar fi ca nu are incalzire la spate ca fotoliul SL A32-5, dar e ok. Adrian R.