Classic Lounge

Cosy Panda

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj complet, acasă la dumneavoastră.

Pollux combină tehnologia de scanare SL cu capacitățile terapeutice ale modului Zero Gravity pentru a oferi un masaj realist și complet. Bucurați-vă de senzația mâinilor de masaj multi-dimensionale care lucrează simultan cu pernele de aer pentru a atenua durerea și a vă reduce stresul.

  • Reduce durerea, stresul și anxietatea
  • Crește productivitatea și vigilența
  • Îmbunătățește starea de spirit
  • Fortifică sistemul imunitar
  • Oferă confort utilizatorului
  • Previne accidentările
  • Îmbunătățește postura
  • Ajută la o digestie mai bună

Sistem avansat de scanare a corpului

Această tehnologie presupune adaptarea rolelor pe conturul coloanei vertebrale și oferă o acoperire completă pentru un masaj mult mai cuprinzător.

Pollux este proiectat cu un set independent de role care asigură o frământare constantă și personalizată în zona gâtului și a umerilor. Rolele de masaj pot fi reglate manual în funcție de preferințe și pot oferi astfel un masaj complet adaptat utlizatorului.

Ce este funcția Zero Gravity?

Funcția Zero Gravity permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Modul ZeroGravity reprezintă cea mai bună poziție pentru a prelua presiunea spatelui și a coloanei vertebrale și a vă scuti de dureri.

Șina in formă de L, datorită dimensiunii sale, oferă un masaj 3D complet de-a lungul coloanei vertebrale, începând cu partea de sus a capului, continuând în jos pe gât și umeri, până la glutei și picioare.

MASAJ TAILANDEZ DE ÎNTINDERE

Odată activat, fotoliul adoptă poziția Zero Gravity, picioarele coboară, pernele de aer mențin corpul într-o poziție fermă, iar mecanismul 3D împinge inteligent spatele pentru a obține o întindere perfectă a întregului corp.

MASAJUL CU CĂLDURĂ

Pollux oferă o funcție de masaj cu căldură pentru spate și talie în scopul calmării mușchiilor dureroși și a îmbunătățirii experienței de masaj.

EXTENSIA PICIOARELOR

Zona de masaj al picioarelor este reglabilă cu până la 16 cm pentru a se potrivi oricărui utilizator, oferind astfel un masaj personalizat și adaptat de fiecare dată la lungimea corespunzătoare.

Sunet Bluetooth Surround

Indiferent dacă doriți să meditați sau să ascultați muzica preferată, adăugați masajului dumneavoastră o altă dimensiune.

MASAJUL BRAȚELOR

Folosiți pernele de aer reglabile pentru mâini și brațe, pentru a vă relaxa în totalitate și a vă revigora de la brațe până la vârful degetelor. Pernele de aer sunt concepute pentru a se umfla în jurul formei naturale a corpului, ameliorând tensiunea și îmbunătățind fluxul și circulația sângelui.

MECANISMUL DE MASAJ 3D

Oferă unghiuri și planuri multiple de masaj, având o mare acuratețe și mulându-se perfect pe corpul utilizatorului la nivelul gâtului,umerilor, spatelui și taliei.

24 de perne de aer

Toate lucrează simultan cu rolele de masaj inteligente pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masaj posibilă.

4 perne de aer pentru BRAȚE

4 perne de aer pentru ANTREBRAȚE și MÂINI

12 perne de aer pentru GAMBE

4 perne de aer pentru PICIOARE

Bucurați-vă de masajul cu perne de aer așezate în jurul corpului pentru a aplica compresie pe brațe, umeri, spate, șolduri și picioare. Pollux se simte la fel ca un maseur adevărat și vă oferă un masaj complet care vă va ameliora durerile, vă va reduce stresul și vă va permite să vă întoarceți la cea mai bună stare de spirit.

Masaj complet la un buton distanță

Controlează masajul cu ajutorul interfeței intuitive și ușor de utilizat. Cu designul elegant și funcționalitatea simplă a telecomenzii, puteți adapta fiecare element al masajului dvs. așa cum vă place. De asemenea, datorită suportului pentru telefon puteți încărca ușor dispozitivul direct de la portul USB dedicat, în timp ce vă bucurați de masajul suprem.

Centrul de control rapid

Dețineți întotdeauna controlul cu ajutorul panoului de comandă. Acesta se găsește pe brațul scaunului și vă permite să porniți sau să opriți fotoliul, să vă deplasați prin programele automate de masaj și să reglați ușor înclinarea scaunului de masaj.

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL