ANTARES

O revoluție în tehnologia relaxării. Rezultatul este o experiență de confort și revigorare de o intensitate și finețe la care nu te așteptai.

Monochrome

Golden Palace

Evaluat la 100 din 5 pe baza a 34 evaluări ale clienților
(34 recenzii de la clienți)

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj complet, acasă la dumneavoastră.

Antares combină tehnologia de scanare SL cu capacitățile terapeutice ale modului Zero Gravity pentru a oferi un masaj realist și complet. Bucurați-vă de senzația mâinilor de masaj multi-dimensionale care lucrează simultan cu pernele de aer pentru a atenua durerea și a vă reduce stresul.

1. Modul Zero Gravity 

  • reduce presiunea de pe coloană și oferă senzația de plutire2.

2. Masajul 3D

  • oferă cea mai bună relaxare, fiind personalizabil după preferințe

3. Masajul cu încălzire

  • ajută la destinderea musculaturii, permițând rolelor de masaj să pătrundă mai adânc și astfel reușește să alunge cele mai profunde dureri

Ce este tehnologia de scanare S-L?

Această tehnologie presupune o șină lungă, curbată în formă de SL, care urmărește conturul coloanei vertebrale și oferă o acoperire completă pentru un masaj mult mai cuprinzător.

Antares este proiectat cu un set independent de role care asigură o frământare constantă și personalizată în zona gâtului și a umerilor. Rolele de masaj pot fi reglate manual în funcție de preferințe și pot fi utilizate în combinație cu funcția de căldură, oferind astfel beneficiile unui masaj profund în zona superioară a corpului.

Ce este funcția Zero Gravity?

Funcția Zero Gravity permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Modul ZeroGravity reprezintă cea mai bună poziție pentru a prelua presiunea spatelui și a coloanei vertebrale și a vă scuti de dureri.

Din partea de sus a capului, în jos pe gât și umeri, până la glutei și picioare, designul fotoliului oferă un masaj profesional pentru a vă relaxa întregul corp.

ZERO SPACE

Este necesară o distanță de doar 5 cm între spătarul scaunului și perete pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de un masaj complet și totodată de mai mult spațiu liber în cameră.

MASAJUL CU CĂLDURĂ

Antares oferă o funcție de masaj cu căldură prin tehnologie infraroșu, care radiază temperaturi de până la 60˚C în scopul calmării durerii musculare și a îmbunătățirii experienței de masaj.

Sunet Bluetooth Surround

Indiferent dacă doriți să meditați sau să ascultați muzica preferată, adăugați masajului dumneavoastră o altă dimensiune.

Masaj complet la un buton distanță

Controlează masajul cu ajutorul interfeței intuitive și ușor de utilizat. Cu designul elegant și funcționalitatea simplă a telecomenzii, puteți adapta fiecare element al masajului dvs. așa cum vă place. De asemenea puteți încărca telecomanda sau telefonul direct de la portul USB dedicat, în timp ce vă bucurați de masajul suprem.

Centrul de control rapid

Dețineți întotdeauna controlul cu ajutorul panoului de comandă. Acesta se găsește pe brațul scaunului și vă permite să porniți sau să opriți fotoliul, să vă deplasați prin programele automate de masaj și să reglați ușor înclinarea scaunului de masaj.

34 recenzii pentru Antares

C N.

Super multumit! Merita toti banii! Personalul angajat de inalta calificare. Recomand cu incredere.

Daniel C.

Un scaun de masaj excelent! Am probat in mai multe locuri scaune diverse și am cumpărat Antares...in categoria sa de preț este cea mai buna alegere. Felicitări și echipei de la Casa Masatto București pentru răbdare și seriozitate!

Bogdan C.

Felicitari echipei Masatto pentru seriozitate si promptitudine! Fotoliul este senzational, a meritat investitia!

Georgiana R.

Sunt foarte incantata de modelul Antares, am decis sa il achizitionez in urma testarii la showroom-ul Casa Masatto din Bucuresti. Am facut cea mai buna alegere pentru mine si familia mea. Multumim mult, Masatto!

Andreea P.

Am avut o experienta foarte buna cu cei de la Masatto. Am achizitionat modelul Antares pe care il folosesc constant. Imi place foarte mult programul automat de masaj Thai si nu numai. Felicitari intregii echipe Masatto! Bucuresti

Gabriel N.

Sunt foarte multumit de fotoliul Antares, il utilizez de cateva ori pe saptamana si ma simt foarte bine dupa fiecare sesiune de masaj! Felicitari echipei Masatto!

Ionut M.

Bravo Masatto pentru modul in care colaborati cu clientii, nota 10 pentru consultanta si livrare!

Marian C.

Sunt foarte incantat de acest fotoliu, masajul oferit este senzational si merita din plin o astfel de achizitie! Felicitari pentru calitatea produselor!

Constantin F.

Recomand fotoliul Antares, este extraordinar!

Daniel F.

Recomand echipa Masatto pentru fotolii si servicii de calitate! Am achizitionat fotoliul Antares si sunt mai mult decat multumit! Bravo si felictiari, Masatto!

Marian P.

Am decis sa achizitionez fotoliul Antares dupa ce am testat aproape toate fotoliile. Recomand testarea fotoliilor din showromm-ul Masatto, doar asa puteti gasi fotoliul potrivit! Multumesc!

Andrei D.

Nota 10 pentru echipa Masatto. Am ales un fotoliu potrivit pentru mine cu ajutorul vostru. Bravo, Masatto!

Dragos S.

Foarte ok experienta cu echipa Masatto! Am achizitionat fotoliul Antares si sunt multumit de masaj! Felicitari echipei Masatto! Constanta

Sorin B.

Foarte buna experienta mea cu Masatto! Felicitari consultantilor si baietilor de la livrare, fac o treaba foarte buna! Bravo, Masatto!Ilfov

Calin P.

Aveam nevoie de un astfel de produs pentru durerile de spate. Antares m-a ajutat foarte mult in acest sens, sunt foarte multumit si recomand cu drag echipa Masatto!

Marian D.

Nota 10 pentru acest produs, sunt foarte multumit de masaj! Bravo, Masatto!

Ana I.

Foarte tare fotoliul Antares, il utilizez saptamanal si sunt foarte multumita de produs. Felicitari echipei Masatto!

Mihai C.

M-am bucurat foarte mult de experienta pe care am avut-o cu echipa Masatto. Consultantii au fost foarte amabili si respectuosi, m-au ajutat cu toate informatiile de care am avut nevoie si m-au ajutat sa gasesc fotoliul potrivit pentru nevoile familiei mele. Am ales sa colaborez cu cei de la Masatto în urma seriozitatii de care au dat dovada. Felicitari pentru modul în care lucrati si mai ales pentru serviciile de calitate oferite. Keep it up, Masatto!

Maria O.

Nota 10 pentru echipa Masatto! Fotoliul este senzational!

Bogdan L.

Antares este fotoliul de care m-am indragostit atunci cand am testat in showroom. Sunt foarte multumit de acest produs si recomand cu drag celor care vor sa beneficieze de un masaj profesionist! Bravo, Masatto! Bucuresti

Marinela P.

Eu si sotul meu suntem foarte incantati de fotoliul Antares! Dupa doar o luna de utilizare, simtim amandoi o diferenta majora, ne odihinim mult mai bine iar relaxarea este la cote înalte. Multumim, Masatto!

Valentina T.

Vreau sa le multumesc baietilor de la livrare, s-au descurcat mai bine decat ma asteptam. Legat de fotoliu, este extraordinar, ma bucur cat de des pot de masaj si imi da o stare de bine! Multumesc, Masatto!

Marius G.

Antares este un fotoliu senzational, ma bucur ca am ales sa fac o astfel de achizitie. Multumesc echipei Masatto pentru implicare!

Niculae P.

Posesor Antares. Sunt foarte multumit de acest fotoliu, ma bucur din plin de masajul oferit si ma simt foarte bine dupa utilizare. Multumesc, Masatto!

Dragos C.

Am fost foarte surprins de modul în care am fost primit la Casa Masatto. Aici întâlniți oameni minunați cu zâmbetul pe buze care vă transmit o stare de bine, este o experiență de neuitat. Consultanții sunt foarte primitori, atenți și puteți observa că pasiunea lor pentru consultanță este la un nivel foarte înalt. Vă mulțumesc pentru această experiență minunată, sunteți cei mai tari!

Aurel L.

Fotoliul Antares imi ofera un somn mai bun si dimineti mai linistite. Recomand un astfel de produs, merita din plin! Felicitari, Masatto!

Daniel G.

Mulțumesc Masatto. Mulțumesc pentru diminețile în care mă trezesc relaxat si odihnit. Achiziția fotoliului Antares a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o. Îmi pare rau că nu m-am decis mai devreme să fac acest pas, dar acum mă pot bucura de masaj terapeutic la orice oră și sunt foarte mulțumit"

Razvan L.

Am decis să achiziționez fotoliul Antares și am făcut cea mai bună alegere. Îl folosesc de minim doua ori pe zi și mă simt mai relaxat, somnul este mult mai bun și mă trezesc cu o stare de bine. Mulțumesc echipei Masatto pentru seriozitate si promptitudine!

Narcis E.

Prima dată am comandat din altă parte un fotoliu, din păcate nu au putut onora livrarea. Atunci m-am decis sa apelez la echipa Masatto și am avut o experiență extraordinară. Am achiziționat fotoliul de masaj Antares de care sunt extrem de mulțumit. Consultantul a fost expert și m-a ajutat cu orice fel de informație, la fel si echipa de livrare care s-a mișcat rapid și au fost amabili. Mulțumesc!!

Elena D.

Am achiziționat fotoliul Antares. Ce vă pot spune este să vă dea Dumnezeu sănătate tuturor!! Vă mulțumesc!!

I N.

Fotoliul Antares este perfect, nu aș fi putut lua o decizie mai bună. Relaxarea la cote maxime.

N.

Excepțional, super fotoliu, super livrare, super băieții din showroom.

Andrei D.

Sunt foarte multumit de fotoliu. Merita toti banii. Livrare promta. La fel si asistenta prin telefon. Merita nota maxima si produsul si echipa.

Vasile M.

Voiam sa cumpar fotoliul Polaris dar am ales fotolil Antares pentru ca este cel mai nou fotoliu, cea mai noua tehnologie. Multumesc lui Tudor de la Masatto. Vasile M. Satu Mare

Nota aleasă: 5

SPECIFICAȚII TEHNICE

MODEL: ANTARES

CULORI: Monochrome (gri & negru), Golden Palace (vișiniu & auriu)

PROGRAME AUTO: 9 programe

TEHNICI MANUALE: 5 tehnici

REGLARE DURATĂ MASAJ: Da

ÎNCĂLZIRE TERAPEUTICĂ: Da

POSIBILITATE MASAJ LA PUNCT FIX: Da

POSIBILITATE MASAJ REGIONAL: Da

SPĂTAR RABATABIL ELECTRIC: Da

MASAJ GAMBE: Da – Perne de aer + Proeminență silicon

REFLEXOTERAPIE: Da

GREUTATE: 150 kg

DIMENSIUNI POZIȚIE NORMALĂ: (L x l x h): 165 x 83 x 130 cm

DIMENSIUNI POZIȚIE EXTINSĂ: (L x l x h): 175 x 83 x 130 cm (Zero Gravity)

PUTERE: 260 W

VOLTAJ: 120-240 V

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL

MASATTO RELAXURY MASSAGERS

Masatto Relaxury Massagers
- NECK -
APARAT DE MASAJ
pentru GÂT

 

PRECOMANDĂ

Masatto Relaxury Massagers
- EYE -
APARAT DE MASAJ
pentru OCHI

PREȚ CATALOG: 1.320 RON

PREȚ PROMO:
990 RON

Masatto Relaxury Massagers
- KNEE -
APARAT DE MASAJ 
pentru GENUNCHI

PREȚ CATALOG: 1.620 RON

PREȚ PROMO:
1.290 RON

Masatto Relaxury Massagers
- FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE

PREȚ CATALOG: 2.800 RON

PREȚ PROMO:
2.490 RON

Masatto Relaxury Massagers
- LEG & FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE & GAMBE

 

PREȚ PROMO:
3.900 RON