Fotoliu de masaj ATRIA NEO (GENERAȚIE 2022) – echipat cu tehnnologie MSST®, mecanism 3D, scanare terapeutică, 18 programe automate, 6 tehnici de masaj, suport picioare extensibil, reflexoterapie & presopunctură, încălzire terapeutică, zero gravity, zero space, muzică bluetooth, încărcare USB

Scandinavian Light

REDUCERE 33%

Cumpără în rate

de la 541 RON/lună

Evaluat la 100 din 5 pe baza a 1 evaluări ale clienților
(1 recenzie de la clienți)
 • Producător: MASATTO
 • Livrare GRATUITĂ din stoc
 • Montaj INCLUS
 • GARANȚIE  3 ANI
 • POSTGARANȚIE 5 ANI

18 PROGRAME AUTOMATE

Descoperă programul care se potrivește nevoilor tale. Cu cât este mai mare diversitatea acestora, cu atât poți experimenta combinații complexe de tehnici, ceea ce se traduce printr-o experiență de masaj mai completă.

Featured Music Programs
 • Massage Master – Relaxează și împrospătează corpul și mintea într-un fundal muzical  deosebit, creat de Johann Strauss II.
  Un program de masaj de intensitate moderată care eficient în recuperarea oboselii corpului. Tehnicile sale exclusive de masaj ajută la atenuarea diferitor stări de disconfort, cum ar fi durerile sedentare de gât, umeri, talie și spate. Combinat cu muzica ambientală blândă, ajută la relaxarea minții și la ameliorarea oboselii. Acest program este potrivit pentru orice tip de utilizator.
 • Sports Refresh – Relaxează musculatura și încurajează recuperarea sportivă într-un fundal muzical liniștitor, creat de Mozart.
  Un program de masaj care ajută la relaxarea întregului corp. Acesta ameliorează eficient durerile musculare de gât, umeri, spate, talie, picioare și alte înlătură senzații de disconfort post-antrenament. Întinderea mușchilor facilitează recuperarea și ameliorează oboseala.
 • Soft Care – Stimulează metabolismul prin relaxarea minții și a corpului într-un fundal muzical special, creat de Beethoven.
  Combinat cu mișcarea de legănare ritmică, acest program de masaj ajută la stimularea circulației sanguine atenuând eficient stările de disconfort, letargia, migrenele și memoria slabă cauzate de lipsa somnului. De asemenea calmează spiritul și scade tensiunea arterială.
Family Care
 • Man’s Massage – Eliberați stresul și relaxați corpul și mintea
  Acest program de masaj a fost conceput special pentru bărbați și utilizează tehnici de masaj Shiatsu de o intensitate moderată și puternică, dar și tehnici de frământare și batere. Masajul este completat de compresia pernelor de aer și are menirea de a calma mușchii rigizi și de a relaxa întregul corp.
 • Queen Slimming – Relaxați întregul corp și modelați curbele naturale ale corpului
  Acest program de masaj a fost conceput special pentru doamne și utilizează compresia pernelor de aer acompaniată de tehnici de masaj Shiatsu și alte tehnici de întindere a mușchilor profunzi ai picioarelor și taliei. De asemenea, pune accent pe masajul articulațiilor și a tendoanelor, cu scopul scăderii rigidității musculare, obținând astfel un efect de întinerire a corpului.
 • Seniors Joy – Îngrijire blândă pentru vârstnici
  Acest program de masaj a fost conceput special pentru persoanele în vârstă care iubesc viața, regimul de sănătate și sportul. Folosind tehnici de frâmântare cu o intensitate scăzută și alte tehnici de masaj, acesta se concentrează pe zona spatelui, taliei și șoldurilor. Astfel, reușește să amelioreze starea de oboseală, stimulând flexibilitatea și recuperarea.
Pain Relief
 • Neck & Shoulder – Ameliorează durerile de umeri și gât.
  Folosește tehnici de Shiatsu & frământare combinate cu un masaj de ridicare și tragere pentru scăderea disconfortului și a rigidității musculare la nivelul gâtului și umerilor.
 • Waist & Buttock – Ameliorează durerile de spate și talie.
  Acest program concentrează acțiunea rolelor către țesutul profund al taliei și feselor pentru a calma mușchii rigizi și pentru a vă oferi un mod inteligent de a vă relaxa.
 • Back & Spine – Ameliorează durerile de spate
  Utilizează o combinație de tehnici de masaj profund al țesuturilor și se concentrează pe mușchii dispușli de-a lungul coloanei vertebrale, atât în partea superioară cât și în cea inferioară a spatelui.
Leisure Time
 • Game Mode – Tratament de sănătate în timpul liber
  Este potrivit pentru a vă elibera de tensiunea acumulată peste zi și pentru a vă bucura de un masaj în timpul liber.
 • Coffee Mode – Calmează nervii și îmbunătățește starea de spirit
  Este potrivit pentru a vă bucura de un masaj atunci când vă adunați cu prietenii la o cafea și la conversații de bună calitate.
 • Nap Mode – Efectuat după luarea mesei, acesta stimulează digestia
  Este potrivit pentru pauza de la mijlocul zilei și ajută la scăderea tensiunii, îmbunătățirea digestiei și împrospătarea organismului.
Selected Focus Massage
 • Neck Massage – Ameliorează oboseala gâtului și rigiditatea musculară
  Masajul gâtului ajută la ameliorarea durerilor cervicale. Designul curbat în formă de S permite rolei de masaj să se potrivească perfect formei naturale a coloanei vertebrale. Tehnicile unice de Shiatsu și frământare, completate cu mișcările de ridicare și tragere ale gâtului pot atenua în mod eficient oboseala și rigiditatea musculară.
 • Waist Massage – Ameliorează durerile de talie și încordarea musculară
  Folosind masajul prin compresie cu perne de aer, combinat cu cel de frământare și alte tehnici, masajul taliei poate îmbunătăți rigiditatea lombară, atenua acumularea de grăsime, îmbunătăți flexibilitatea lombară, spori rezistența mușchilor lombari, reda vitalitatea și încrederea în sine.
 • Shoulder Massage – Ameliorează oboseala umerilor și durerile musculare
  Acest program este conceput pentru ameliorarea durerilor musculare de la nivelul umerilor, folosind tehnica unică de „frământare și batere” pentru a alunga oboseala și disconfortul local.
 • Buttock Massage – Tonifiază și modelează mușchii
  Stilul de viață sedentar poate provoca o circulație proastă a sângelui la nivelul șoldurilor. Folosind tehnici de frământare, Shiatsu și masaj sincronizat, poate modela și crește tonusul mușchiilor fesieri.
 • Back Massage – Întindeți mușchii spatelui și recuperați-vă din oboseală
  Urmând curbura naturală a coloanei vertebrale, acest program de masaj folosește o combinație de tehnici de masaj prin rulare, împingere și apăsare pentru a ajuta la ameliorarea oboselii.
 • Leg Massage – Tonifică picioarele și îmbunătățește circulația sângelui
  Tehnicile personalizate de frământare, lovire și batere îmbunătățesc alimentarea cu sânge, recuperarea, încurajează drenajul limfatic și reduc durerea. Un masaj regulat ajută la îmbunătățirea mobilității, întinderea țesuturilor musculare și reducerea șanselor de accidentare în timpul unui antrenament sportiv sau al unui exercițiu fizic.

Funcțiile fotoliului de masaj ATRIA NEO

Absolut remarcabil. Alt nivel de relaxare.

Există obiecte create special să te reîncarce cu energie.
Să te reconecteze la starea de bine și să te readucă în forma ta cea mai productivă.

CEL MAI COMPLEX FOTOLIU DE MASAJ PENTRU ACASĂ

Pentru o experiență de masaj complet personalizată, dincolo de cele 18 programe automate, utilizatorul poate selecta dintre cele 6 tehnici manuale în funcție de preferințele sau nevoile personale.

| Shiatsu | Tapotament | Frământare | Ciocănire | Sincronizare | Frecare |

SCANARE AUTOMATĂ A CORPULUI

Procesorul inteligent are capacitatea de a detecta structura anatomică a utilizatorului. Astfel, va ajusta automat forma șinei și poziția rolelor pentru a oferi un masaj personalizat.

Rol de decontracturare – mâinile mecanice acționează în profunzime pentru relaxarea musculară

MECANISM DE MASAJ 3D

Oferă unghiuri și planuri multiple de masaj, având o mare acuratețe și mulându-se perfect pe corpul utilizatorului la nivelul gâtului, umerilor, spatelui și taliei.

Rol de destindere musculară – eliminarea crampelor musculare prin întinderea și relaxarea mușchilor

REFLEXOTERAPIE & PRESOPUNCTURĂ

Tehnologia rolelor mobile asigură reflexoterapia și masarea tălpilor, iar pernele de aer înfășoară întregul picior pentru a realiza un masaj sub presiune cât mai eficient.

Rol de revitalizare și energizare. Prin stimularea circulației sângelui se obține efectul de ”picioare ușoare”.

SISTEM AUDIO BLUETOOTH

Indiferent dacă dorești să creezi o stare meditativă sau să asculți muzica preferată, adaugă masajului o altă dimensiune și savurează momentele de relaxare totală.

Rol de relaxare mentală. O muzică relaxantă în timpul sesiunii de masaj ajută la deconectarea de stresul cotidian.

MASAJ CU PERNE DE AER

Pernele de aer sunt așezate în jurul corpului pentru a aplica compresie pe brațe, umeri, spate, șolduri și picioare. Toate lucrează simultan cu rolele de masaj inteligente pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masaj posibilă.

Îți ridică energia la 100% după o sesiune de masaj de revitalizare. Te ridici din scaun plin de viață.

ÎNCĂLZIRE TERAPEUTICĂ

Funcția de masaj cu căldură la nivel lombar și gambe, odată activată, dublează eficiența masajului prin relaxarea musculaturii, dilatarea vaselor sanguine și îmbunătățirea circulației periferice. Totodată în sezonul rece, oferă un confort suplimentar și o experiență mai plăcută.

Îți îmbunătățește calitatea somnului cu 70 %.  În jur de 30-50% din populația globului suferă de insomnie.

FUNCȚIE ZERO GRAVITY

Această funcție permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Îți crește capacitatea de oxigenare a creierului cu 90 %. Îți economisește timpul și îți menajează nervii. Nu mai trebuie să mergi la masaj. Nu mai trebuie să îți faci programări, nu mai trebuie să stai în trafic și să cauți loc de parcare la salonul de masaj.

ȘINĂ CURBATĂ TIP SL

Această tehnologie presupune o șină lungă de 137 cm, curbată în formă de SL, care urmărește conturul coloanei vertebrale și acoperă 9 zone de acupunctură. Fotoliul oferă o suprafață de acțiune extinsă, ce se întinde de la zona cervicală până sub șezut, pentru un masaj mai cuprinzător.

Masajul zilnic îți crește flexibilitatea și mobilitatea conform unui studiu Masatto realizat în 2019 (7 persoane au declarat că au scăpat de baston).

TEHNOLOGIE ZERO SPACE

Este necesară o distanță de doar 14 cm între spătarul scaunului și perete pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de un masaj complet și totodată de mai mult spațiu liber în cameră.

Îți oferă o alternativă relaxantă de stat la televizor, de citit o carte, de verificat emailurile. În 20 de minute beneficiezi de masaj full pentru tot corpul.

SUPORT DE PICIOARE EXTENSIBIL

Zona de masaj al picioarelor este reglabilă cu până la 16 cm pentru a se potrivi oricărui utilizator, oferind astfel un masaj personalizat și adaptat de fiecare dată la lungimea corespunzătoare.

Îți facilitează reducerea hormonilor de stres prin masaj generând o stare de comfort și echilibru. Organismul uman va tinde și va căuta mereu echilibrul, homeostazia.

MASAJ PERSONALIZAT

Ajustează masajul cu ajutorul interfeței intuitive și ușor de utilizat. Cu designul elegant și funcționalitatea simplă a tabletei, puteți adapta fiecare element al masajului dvs. așa cum vă place.

Masajul zilnic ajută la drenajul limfatic – Un studiu publicat în Journal of Physiologic & Therapeutic Science arată că drenajul limfatic reduce stresul psihic și are efect de relaxare profundă.

BUTON DE CONTROL RAPID

Controlează masajul cu un efort minim prin folosirea butonului de comenzi rapide dispus lateral. Această opțiune îți oferă acces la funcțiile de bază ale fotoliului și un control mai facil din orice poziție.

SPECIFICAȚII TEHNICE

MODEL:

ATRIA NEO

VARIANTE DE CULORI:

 • Scandinavian Light

PROGRAME AUTO:

18 programe auto

Featured Music Programs

 1. Massage Master
 2. Sports Refresh
 3. Soft Care

Family Care

 1. Man’s Massage
 2. Queen Slimming
 3. Seniors Joy

Pain Relief

 1. Neck & Shoulder
 2. Waist & Buttock
 3. Back & Spine

Leisure Time

 1. Game Mode
 2. Coffee Mode
 3. Nap Mode

Selected Focus Massage

 1. Neck Massage
 2. Waist Massage                                  
 3. Shoulder Massage
 4. Buttock Massage
 5. Back Massage
 6. Leg Massage
 

TEHNICI MANUALE:

6 tehnici

 • Shiatsu
 • Tapotament
 • Frământare
 • Ciocănire
 • Sincronizare
 • Frecare

REGLARE DURATĂ MASAJ:

Da

LUNGIME ȘINĂ:

de tip SL – 137cm

DISTANȚA DINTRE ROLELE DE MASAJ:

Reglabilă – 3 niveluri

POSIBILITATE MASAJ LA PUNCT FIX:

Da

POSIBILITATE MASAJ REGIONAL:

Da

INTENSITATE PERNE DE AER:

Reglabilă – 3 niveluri

VITEZA MASAJULUI:

Reglabilă – 3 niveluri

SPĂTAR RABATABIL ELECTRIC:

Da

SUPORT DE PICIOARE:

Extensibil – 16cm. Închis

PERNE DE AER ÎN ZONA LOMBARĂ:

Da

MASAJ PENTRU ZONA FESIERĂ:

Da

PERNE DE AER LA GAMBE:

Da

COMANDĂ VOCALĂ:

Da

MASAJ LABA PICIORULUI:

Role, proeminențe fixe, perne de aer

REFLEXOTERAPIE:

Reglabilă – 3 niveluri

ÎNCĂLZIRE:

Da – zona lombară & picioare

TABLETĂ:

Da

SUPORT PENTRU TELECOMANDĂ:

Da

PORT USB:

Da

MATERIAL TAPIȚERIE:

Piele ecologică, antibacteriană

GREUTATE:

83 kg

DIMENSIUNI POZIȚIE NORMALĂ:

152.4 x 74 x 105.5 cm

DIMENSIUNI POZIȚIE EXTINSĂ:

180.4 x 74 x 105.5 cm(poziție Zero Gravity)

VOLTAJ:

220 V

PUTERE:

100 W

SOLICITĂ CONSULTANȚĂ SPECIALIZATĂ 

Pentru orice informație legată de achiziția unui fotoliu profesional de masaj, contacteaază-ne prin:

sau completează formularul alăturat pentru a vedea oferta completă și un specialist Masatto te va contacta în cel mai scurt timp posibil.

Studiază și alte fotolii de masaj Masatto...

DOMINUS MED

vezi detalii

MASATTO RELAXURY MASSAGERS

Masatto Relaxury Massagers
- NECK -
APARAT DE MASAJ
pentru GÂT

 

PRECOMANDĂ

Masatto Relaxury Massagers
- EYE -
APARAT DE MASAJ
pentru OCHI

PREȚ CATALOG: 1.320 RON

PREȚ PROMO:
990 RON

Masatto Relaxury Massagers
- KNEE -
APARAT DE MASAJ 
pentru GENUNCHI

PREȚ CATALOG: 1.620 RON

PREȚ PROMO:
1.290 RON

Masatto Relaxury Massagers
- FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE

PREȚ CATALOG: 2.800 RON

PREȚ PROMO:
2.490 RON

Masatto Relaxury Massagers
- LEG & FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE & GAMBE

 

PREȚ PROMO:
3.900 RON

1 recenzie pentru Atria NEO

T.

Astăzi a ajuns fotoliul. Nu pot decât să vă mulțumesc din toată inima...este peste așteptările mele. Îs atât de fericită încât în clipa de față chiar nu am puterea de a spune mai mult. O zi frumoasă și Sărbători fericite!🤗🤗 E o bijuterie!!🤗🤗 De acum chiar o să mă bucur de relaxare...E și foarte frumos și elegant...aș spune chiar distins..

Nota aleasă: 5

Masatto.ro
FOTOLII DE MASAJ

Pentru o viață fără dureri de spate!
Și cu răsfăț cam cât trebuie...

Garanție & Service

Blog

Plata și livrarea

Politica de retur

Prelucrarea datelor

GDPR

Vrei să ne suni?

Casa Masatto | București
+40 726 748 443

Masatto Cluj-Napoca
+40 726 748 443

Vrei să ne scrii?

Vino la showroom

Casa Masatto | București
Bulevardul Pipera 12B

Cluj-Napoca
Str. Traian Vuia, Nr. 155

Timișoara
Strada Renaşterii