Demonstrat stiințific

Starea de bine a angajaţilor crește productivitatea

Un studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea din Kostanz din Germania a demonstrat că doar 10 minute de masaj sunt suficiente pentru a activa sistemul natural al organismului de combatere a stresului.

Un alt studiu al Școlii de Medicină de la Universitatea din Miami, a constatat că 15 minute petrecute într-un fotoliu de masaj sporesc activitatea cerebrală EEG măsurabilă la adulţi. În plus, acești adulţi au avut performanţe mai bune la testele de matematică după ce au primit masajul, terminând testele mai rapid și cu mai puţine greșeli, în vreme ce participanţii din grupul de control (care nu au beneficiat de masaj) nu au prezentat îmbunătăţiri

Fotoliul de masaj – eficienţa a 3 maseuri simultan

În doar 15 minute un fotoliu PROFESIONAL de masaj reușește să realizeze un masaj compet, acoperind toate zonele esenţiale ale corpului – este ca și cum ai avea 3 maseuri la dispoziţie! Zona cervicală este detensionată si totodată prin reflexoterapie (talpă) și programele de streching se stimulează circulaţia sângelui!

Eficient – da, dar și rentabil

Pentru o firmă care are 30 de angajaţi, costul unui fotoliu de masaj se amortizează în 2,5 luni de zile, dacă ar fi să comparăm cu o vizită sâptămânală a unui maseur. Dacă am compara cu o vizită zilnică (pentru că un fotoliu este disponibil în fiecare zi), se amortizează în 2 săptămâni. Dacă am compara cu vizita a 3 maseuri care să acţioneze simultan (pentru același efect pe care îl are un fotoliu), investiţia în bunăstarea colegilor s-ar amortiza în… 3 zile.

De ce fotolii de masaj Masatto?

  1. Cele mai apreciate fotolii de masaj din România
  2. Gamă variată de produse
  3. Roboţii de masaj cu funcţii avansate de scanare și personalizare a masajului, care se pot adapta ușor tuturor constituţiilor fizice (între 1,5m-2m înălţime si 50-130 kg )

Variante de plată

Dacă v-am stârnit interesul, putem discuta despre modelele disponibile și variantele de plată – pot fi achiziţionate și în leasing, cu rate lunare pornind de la 35 de euro +TVA per fotoliu.

Și da, pot fi și închiriate!

Masaj profesionist zilnic, pentru o stare de bine continuă.

Completează formularul de mai jos și vei primi de îndată oferta completă de preț.