1. Ți-a fost livrat alt produs decât cel solicitat.

Semnalează-ne cât mai curând, pe cât posibil imediat.

Poți solicita returnarea produsului pentru înlocuire sau rambursarea integrală a contravalorii, în termen de 24 de ore.

Costurile de retur și de transport pentru produsul returnat sau înlocuit sunt suportate în acest caz de către Masatto Distribution SRL.

2. Renunți la cumpărare fără invocarea unui motiv.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanța Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, ai dreptul de a te retrage din contractele încheiate la distanță, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile de la data la care intri tu sau o parte terță, indicată de tine, alta decât transportatorul, în posesia fizică a produselor / a ultimului produs.

Pentru a-ți exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informezi cu privire la decizia ta de a te retrage din prezentul contract, utilizând o declarație neechivocă transmisă prin e-mail la [email protected]

Costurile de retur și de transport pentru produsul returnat sunt suportate de către cumpărător, adică îți revin.

Înlocuirea produselor sau înapoierea banilor, fără invocarea unui motiv, se face numai în următoarele condiții:

* În cazul în care produsul are un sigiliu, acesta nu trebuie să fie desfăcut – produsul trebuie returnat sigilat, fără urme de utilizare și împreună cu toate documentele care l-au însoțit (factura, certificate de garanție etc.);

* Starea produselor achiziționate trebuie să fie la fel ca la achiziționarea / primirea lor, inclusiv ambalajele, foliile, corzile de sigiliu trebuie menținute intacte.

Rambursarea contravalorii produsului ori, după caz, înlocuirea acestuia, se va face în cel mult 30 de zile de la retur.

În cazul returnării:

Pentru comenzile plătite cu cardul, suma va fi returnată în același cont utilizat la tranzacționare sau în alt cont, în decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului (mai puțin taxele de transport tur-retur și a comisioanelor aferente plății cu cardul).

La returnare, produsul va fi verificat să fie complet (ambalaj și accesorii) și va fi evaluat din punct de vedere estetic și tehnic.

Dacă produsul este returnat într-o stare în care nu mai poate fi vândut ca nou, Masatto Distribution SRL are dreptul de a solicita o taxă pentru readucerea în stadiul inițial (dacă este posibil) sau pentru a acoperi diferența de preț rezultată din vânzarea produsului ca second-hand.

Dacă valoarea propusă de Masatto este considerată prea mică, atunci, la opțiunea clientului, produsul se poate reexpedia la client pe cheltuiala acestuia.

Renunțarea la cumpărare în mod repetat poate fi considerată un abuz.