Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Protecția datelor cu caracter personal este foarte importantă pentru Masatto. De aceea ne desfășurăm activitatea în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic Politica de Confidențialitate, urmare oricăror schimbări în modul în care prelucrăm datele tale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea actualizată a Politicii de Confidențialitate.

2. Renunți la cumpărare fără invocarea unui motiv.

Masatto este denumirea comercială a MASATTO DISTRIBUTION SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în Cluj Napoca, Str. Dorobanților, Nr. 112, Etaj 3, Ap. 42, Jud. CLUJ, cod unic de înregistrare fiscală RO32100830, înregistrata la Registrul Comerțului sub nr. J12/2036/27.06.2014 (în continuare “Masatto” sau “noi“). În sensul legislației cu privire la protecția datelor, suntem operator atunci când prelucrăm datele tale cu caracter personal.

Ce date cu caracter personal prelucrăm

Colectăm datele tale cu caracter personal direct de la tine. De exemplu, când soliciți lista de prețuri sau faci o programare la showroom, ne transmiți adresa de e-mail, numele, prenumele și numarul de telefon.

Când plasezi o comandă, ne furnizezi informații precum: produsul dorit, numele și prenumele, adresa de livrare, detalii de facturare, metoda de plată, număr de telefon, datele cardului bancar etc.

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul tău pe site-ul nostru web, ca să îți putem face oferte personalizate.

Pe site-ul nostru web putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.
De asemenea, nu dorim să colectăm sau să prelucrăm date ale persoanelor care nu au împlinit varsta de 16 ani.

În ce scop colectăm datele cu caracter personal

Utilizăm datele tale numai în scopul declarat al activității întreprinse.

Informațiile utilizatorilor site-ului masatto.ro sunt confidențiale și pot fi folosite numai pentru comunicarea cu potențialii clienți în vederea achiziției unui produs din gama comercializată.

Informațiile din formularele aferente produselor comercializate sunt necesare pentru a-ți trimite prețurile speciale promoționale, informații despre reduceri, livrarea produselor comandate sau ținerea la curent cu ofertele noi, dar în niciun caz nu vor fi furnizate unei terțe părți.

Cum protejăm securitatea datelor cu caracter personal

Ne organizăm și luăm măsuri conform standardelor industriei.

Drepturile tale

Ai, în orice moment, dreptul de dezabonare de la comunicările comerciale, caz în care vei înceta, în cel mai scurt timp posibil, să le primești și nu vei mai fi parte din prelucrări viitoare ale datelor cu caracter personal.

Ai dreptul de a ne cere să rectificăm, să completăm sau să ștergem datele tale cu caracter personal

Nu avem obligația să ne conformam cererii tale de a șterge datele dacă ele sunt necesare pentru respectarea unei obligații legale.

Ai dreptul să depui plângere la autoritatea de supraveghere cu privire la prelucrarea datelor tale cu caracter personal:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
Adresa: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România
Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212
E-mail: [email protected]