Pure Gold

Royal Burgundy

Limited White

12 programe automate

Tehnologii, inovații și performanțe

SCANARE CORPORALĂ DE ULTIMĂ GENERAȚIE

Șina de tip SL cu lungimea de 135 cm se mulează pe forma coloanei vertebrale a utilizatorului. Datorită tehnologiei ULTRA SL BODY SCAN masajul efectuat va fi unul complet personalizat, precis și perfect adaptat nevoilor persoanei care folosește fotoliul de masaj Divina.

MECANISM DE MASAJ COMPLEX CU 2 ROBOȚI

Singurul fotoliu din lume care acționează simultan cu doi roboți de masaj atât în partea superioară (gât, umeri, spate) cât și în cea inferioară a corpului (talie, șold, fese). Acest lucru este posibil datorită mecanismului inovativ DUAL CORE 4D, care dublează eficiența masajului și oferă o experiență nemaiîntâlnită.

REFLEXOTERAPIE ȘI PRESOPUNCTURĂ

Folosind informații concrete de reflexologie înglobate în tehnologia MASTER REFLEXOGY ROLLER SYSTEM, ansamblul rolelor din tălpi se concentrează pe punctele de presiune ale picioarelor. Astfel, stimulează circulația și ameliorează orice durere sau tensiune existentă. Această filozofie de masaj, face legătura între fiecare punct de presiune și organul corespondent din corp, ceea ce se traduce prin diverse beneficii atât la nivelul picioarelor cât și a altor organe.

ÎNCĂLZIRE TERAPEUTICĂ CU GRAFEN

Atingeți noi niveluri de relaxare activând tratamentul de masaj cu pietre fierbinți pentru a calma tensiunea musculară și pentru a încuraja o penetrare mai profundă a țesuturilor. GRAPHENE PRO HEAT reprezintă cea mai recentă tehnologie din domeniu și se bazează pe încălzirea grafenului, care poate atinge până la 40 de grade. Astfel, vă puteți bucura de o experiență de masaj uimitoare, oferind terapie termică în zona spatelui, a taliei și a picioarelor.

Masaj de Compresie pneumatică intermitentă

Sistemul de compresie pneumatică FULL BODY AIR PRESSURE este alcătuit din 72 de perne de aer poziționate strategic în jurul corpului pentru a aplica un masaj compresiv blând sau ferm, după preferințele utilizatorului. Prin prinderea și strângerea scurtă a mușchilor, această funcție determină toate zonele corpului să se relaxeze, să se destindă și generează o stare intensă de revigorare și energie.

Două poziții distincte de imponderabilitate

Cu ajutorul funcției REAL ZERO GRAVITY, prin apăsarea unui buton, puteți combate forța gravitațională care acționează pe toată durata zilei asupra corpului dumneavoastră. Astfel, fotoliul de masaj va adopta o poziție organică și confortabilă, care vă va oferi o senzație de relaxare supremă, comparabilă cu plutirea pe un nor. Această poziție ajută la alinierea naturală a coloanei vertebrale și ameliorează instantaneu presiunea exercitată asupra articulațiilor și a mușchilor.

Suport de picioare ajustabil bidirecțional

Pentru a executa un masaj complet, gambele și genunchii nu trebuie să fie neglijate. Masajul ajustabil al picioarelor, utilizează compresia pernelor de aer pe toată lungimea segmentelor inferioare prin deplasarea pernelor multistrat în sus și în jos până la poziția dorită. Astfel, puteți menține un contact direct cu articulațiile, ligamentele, tendoanele și mușchii care au nevoie de stimulare locală și detensionare.

Dsign modern și optimizat

Designul futurist va oferi un aer ultra modern oricărei încăperi în care va fi amplasat, iar mecanismul ZERO SPACE este conceput pentru a se asigura că Divina se integrează perfect în spațiul dumneavoastră. Această tehnologie, face ca fotoliul să gliseze înainte pe baza de sprijin. Astfel, pentru a permite rabatarea completă, aveți nevoie de o distanță de doar 5 cm între spătarul fotoliului de masaj și perete.

„Nici nu pot să vă spun ce senzație e pentru că… este atât de plăcută și atât de prietenoasă atingerea asta, încât nici n-am cuvânt s-o descriu…”

Vlad Enăchescu | Manager General

De ce să alegi Masatto?

MASATTO RELAXURY MASSAGERS

Masatto Relaxury Massagers
- NECK -
APARAT DE MASAJ
pentru GÂT

 

PRECOMANDĂ

Masatto Relaxury Massagers
- EYE -
APARAT DE MASAJ
pentru OCHI

PREȚ CATALOG: 1.320 RON

PREȚ PROMO:
990 RON

Masatto Relaxury Massagers
- KNEE -
APARAT DE MASAJ 
pentru GENUNCHI

PREȚ CATALOG: 1.620 RON

PREȚ PROMO:
1.290 RON

Masatto Relaxury Massagers
- FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE

PREȚ CATALOG: 2.800 RON

PREȚ PROMO:
2.490 RON

Masatto Relaxury Massagers
- LEG & FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE & GAMBE

 

PREȚ PROMO:
3.900 RON

13 recenzii pentru Divina 2023

Eugen Marin C.

Produs excelent. Concluzie exprimata după folosirea pe fiecare zi a produsului. Excelenta comunicare din partea lui Cosmin.

Varciu L.

Fotoliul de masaj Masatto nu este doar pentru a te relaxa. De exemplu eu am niște probleme mari cu spatele, am fost și la tratament 3 ani de zile la Sibiu. Îl folosesc de ceva timp, de 6 luni de zile și de când îl folosesc credeți-ma ce vă spun, durerile mele nu mai sunt și știți ca eu nu glumesc! Mulțumesc, Masatto!

de la Ruvix E.

Cei de la Masatto s-au gândit să ne ofere acest minunat fotoliu de masaj Divina. Ei bine nu este orice fel de fotoliu de masaj și cred că vă puteți da și voi seama de lucrul ăsta numai privindu-l. Divina de la Masatto este ultra inteligent, ultra performant și oferă un ultra masaj. Divina are tot felul de programe presetate pe care pe poți folosi in diferite nivele de intensitate. Fiecare program începe printr-un full body scan și asta nu este tot. Divina de la Masatto duce totul la un alt nivel, mă refer acum la boxe pe care le poți conecta la telefonul tău prin tehnologie Bluetooth. De asemenea avem și un wireless charger, deci in timp ce tu îți reîncarci bateriile, și telefonul tău o poate face. Mulțumim pentru un tratament divin, Masatto!

Dragusin R.

Mergând in Casa Masatto, am întâlnit echipa, niște oameni atât de extraordinari, primitori. Aveau o răbdare extraordinara cu mine, fiind curios și punând atâtea întrebări. Ce pot sa va spun despre conducerea Masatto, sunt oameni de încredere! Mulțumesc, Masatto!

Dragusin R.

Sunt antreprenor încă din 2003 și așa cum știu toți oamenii de afaceri, viața de antreprenor este foarte grea dar este și foarte frumoasa. A venit o perioada când am început să mă gândesc și la mine, la sănătatea mea. Am observat cu timpul că deveneam mai stresat, mai obosit și am simțit nevoia să am momentele mele de liniște, de relaxare. Atunci m-am decis să caut un fotoliu pe internet, apoi și pe YouTube și am găsit fotoliile Masatto. Am probat două fotolii și m-am decis la Divina, pe care îl consider o capodoperă în materie de masaj, nu credeam că există așa ceva. Cred ca este fotoliul potrivit pentru mine, Divina este un fotoliu care substituie cu brio ce mai bun maseur existent și nu exagerez când spun asta. Este tot ce am avut nevoie și tot ce am vrut. M-am decis la acest fotoliu, am bătut palma și l-am luat. Cred că am făcut cea mai buna afacere din viața mea atunci când m-am decis să iau fotoliul. Asta am decis pentru mine, pentru sufletul meu și pentru familia mea, să putem

Nicolae P.

Felicitări celor care l-au adus in România, felicitări firmei Masatto și felicitări celui care mi l-a recomandat si anume ownerului, care îmi tot spunea mereu: “Petre, dacă îți vei lua acest fotoliu, o sa simți o stare extraordinară” și am tot amânat ca orice om care amâna ceva ce nu cunoaște. Oamenilor le este frică să facă alegeri și asta pentru că ei nu știu ce se întâmplă după ce fac alegerea. Ei bine, este cel mai bun fotoliu din lume!! Pentru cine? Pentru oamenii cei mai buni din lume!! Așa, vă recomand cu toată căldura și cu responsabilitate! Petre Nicolae

Nicolae P.

Am amânat foarte mult timp până când m-am hotărât să iau acest fotoliu pentru că sincer nu am crezut că poate să facă ceea ce am obținut în 20 minute. Mă așteptam la cu totul altceva , în momentul în care am început să îl văd cum îl montează am spus: “Ce este cu OZN-ul acesta?” Pentru că sincer am simțit că este un obiect care nu are nicio legătură cu nimic din ceea ce am întâlnit până acum, nu are nimic în comun cu restul fotoliilor de masaj pe care le-am întâlnit. Am rămas uimit să văd că acest fotoliu îmi oferă absolut tot ceea ce îmi doresc. De asemenea, am aflat că este un fotoliu medicinal, cu alte cuvinte este programat să poată să îți rezolve problemele legate de spate, de picioare si toate in același timp. Am rămas surprins să văd că este o tehnologie a viitorului în sensul că nu găsești absolut în orice alt fotoliu înglobată o astfel de tehnologie. Este de fapt cea mai bună tehnologie din lume, acesta este și motivul pentru care simultan, acționează în toate planurile. Reco

Berceanu M.

Acum câteva luni, odată cu lucrul de acasă, m-am hotărât să achiziționez un fotoliu. Am început să verific mai multe fotolii din piață, prima dată la Masatto iar apoi cu alte companii. Am revenit la Masatto, în special la fotoliul Divina pentru că din punctul meu de vedere oferă tot ce am eu nevoie. Are 2 sisteme de masaj cu ajutorul cărora simt un masaj complet iar pe lângă calitatea și masajul complet de care am zis, Masatto a venit și cu propunerea unei garanții foarte mari, care pentru mine înseamnă că este un produs de calitate. Consider că este mai bine să am un fotoliu de masaj acasă pentru că pot să îl folosesc de câte ori am nevoie și la orice oră.

Ionescu A.

Recomand acest produs, ofera mai mult decat un simplu masaj. Felicitari echipei Masatto pentru seriozitate!

Marina A.

Fotoliul Divina este senzational, recomand acest fotoliu pentru relaxare la cote maxime! Bravo, Masatto!

R. E.

Sunt foarte atent cand fac o achizitie. Am studiat atent piata din Romania si tot ce am gasit despre fotolii de masaj in Europa si chiar China, Japonia. Apoi am inceput sa testez tot de pe piata, cele mai bune fotolii care exista, japoneze, coreene, chinezesti. Dupa 3 saptamani am ales fotoliul Divina de la Masatto. Am ales Divina pentru ca este cel mai complex. Spun asta dupa ce am testat mai multe modele de la diverse firme concurente. Divina merită testat daca va doriti pe cel mai bun. Un produs de lux pentru pretentiosi. Multumesc domnului Andrei pentru rabdare si profesionalism. Recomnad Divina si recomand Masatto! Enescu R. Bucuresti

B.

Am testat la Masatto o jucarie de aproape 10.000 de euro. Domnule, mi-a placut. Am ales fotoliul de masaj Divina pentru ca este cel mai bun, pentru ca este divin si merit asta dupa o viata de munca. Recomand Masatto si pe domnul Andrei de la Masatto. Multumesc. Dl Bercan. Cluj Napoca

Teodor A.

Am cerut ofertă pentru cel mai bun fotoliu de masaj. Am studiat cele mai bune fotolii din piata. Divina m-a convins pentru un masaj de excelenta, o tehnologie total diferita, calitatea materialelor, complexitatea produsului si beneficiile pentru sanatate. Am ales Divina pentru ca este cel mai bun! In plus, un produs de lux, cu servicii de lux si servicii de garantie de 10 ani. Recomand Masatto! Teodor A, Bacau

Nota aleasă: 5