DOMINUS MED

O revoluție în tehnologia relaxării și terapiei datorită funcției de monitorizare și de afișarea informaților legate de starea de sănătate a utilizatorului în timp real.

Luxor White

Deep Space

Evaluat la 100 din 5 pe baza a 7 evaluări ale clienților
(7 recenzii de la clienți)

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj complet, acasă la dumneavoastră.

Dominus Med combină tehnologia de scanare SL cu capacitățile terapeutice ale modului Zero Gravity pentru a oferi un masaj realist și complet. Bucurați-vă de senzația mâinilor de masaj multi-dimensionale care lucrează simultan cu pernele de aer pentru a atenua durerea și a vă reduce stresul.

1. Modul Zero Gravity
reduce presiunea de pe coloană și oferă senzația de plutire.

2. Masajul 4D
oferă cea mai bună relaxare, fiind personalizabil după preferințe

3. Masajul cu încălzire
ajută la destinderea musculaturii, permițând rolelor de masaj să pătrundă mai adânc și astfel reușește să alunge cele mai profunde dureri

4. Scanarea inteligentă
detectează automat dimensiunea și forma corpului utilizatorului, oferind astfel un masaj personalizat

5. Zona de masaj extinsă
șina variabilă de 140cm ce permite un masaj complet, acționând de la zona cervicală până la zona fesieră

6. Mai mult masaj, mai puțin spațiu ocupat
datorită tehnologiei Micro Space fotoliul poate să fie instalat la o distanță mică față de perete pentru ca totul să funcționeze perfect

7. Role pentru reflexoterapie
rolele reliefate acționează simultan cu pernele de aer, oferind un masaj focusat pe principalii centri reflexogeni ai picioarelor

Ce este tehnologia de scanare S-L?

Această tehnologie presupune o șină lungă, curbată în formă de SL, care urmărește conturul coloanei vertebrale și oferă o acoperire completă pentru un masaj mult mai cuprinzător.

Dominus Med este proiectat cu un set independent de role care asigură o frământare constantă și personalizată în zona gâtului și a umerilor. Rolele de masaj pot fi reglate manual în funcție de preferințe și pot fi utilizate în combinație cu funcția de căldură, oferind astfel beneficiile unui masaj profund în zona superioară a corpului.

Ce este funcția Zero Gravity?

Funcția Zero Gravity permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Modul ZeroGravity reprezintă cea mai bună poziție pentru a prelua presiunea spatelui și a coloanei vertebrale și a vă scuti de dureri.

Din partea de sus a capului, în jos pe gât și umeri, până la glutei și picioare, designul fotoliului oferă un masaj profesional pentru a vă relaxa întregul corp.

EVALUAREA SĂNĂTĂȚII

Dominus Med folosește un sistem fiziologic patentat care are capacitatea de a monitoriza în timp real pulsul, nivelul saturației de oxigen a sângelui și micro circulația. Toate informațiile despre starea dumneavoastră de sănătate vor fi afișate pe tableta cu un ecran generos de 7″.

MASAJUL GAMBELOR

Dominus Med oferă un masaj al picioarelor vizează diminuarea durerilor musculare și articulare și îmbunătățirea circulației sângelui. Oferiți picioarelor tratamentul pe care îl merită și răsfățați-vă cu un masaj complet al picioarelor.

MASAJUL BRAȚELOR

Folosiți pernele de aer reglabile pentru mâini și brațe, pentru a vă relaxa în totalitate și a vă revigora de la brațe până la vârful degetelor. Pernele de aer sunt concepute pentru a se umfla în jurul formei naturale a corpului ameliorând tensiunea și îmbunătățind fluxul și circulația sângelui.

MECANISM 4D ACTUALIZAT

Dominus Med foloșește unul dintre cele mai moderne mecanisme de masaj 4D, fiind capabil să execute tehnici complexe de relaxare sau terapie.

MONITORIZARE ÎN TIMP REAL

Dominus Med evaluează diverși parametri în timpul masajului și afișează informații precise despre starea de sănătate a utilizatorului fără niciun efort din partea acestuia.

MASAJUL CU CĂLDURĂ

Dominus Med oferă o funcție de masaj al tălpilor folosind o tehnologie de ultimă generație cu încălzire 360°, cu scopul calmării durerilor musculare și a îmbunătățirii experienței de masaj.

Sunet Bluetooth Surround

Indiferent dacă doriți să meditați sau să ascultați muzica preferată, adăugați masajului dumneavoastră o altă dimensiune.

68 perne de aer

Toate lucrează simultan cu rolele de masaj inteligente pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masaj posibilă.

Utilizatorul poate seta:

  • Viteza masajului (5 nivele)
  • Lățimea masajului (3 nivele)
  • Intensitatea masajului (5 nivele)
  • Profunzimea masajului (4D)

Bucurați-vă de masajul cu perne de aer așezate în jurul corpului pentru a aplica compresie pe brațe, umeri, spate, șolduri și picioare. Dominus Med se simte la fel ca un maseur adevărat și vă oferă un masaj complet care va ameliora durerile, va reduce stresul și va permite să vă întoarceți la cea mai bună stare de spirit.

Masaj complet la un buton distanță

Controlează masajul cu ajutorul interfeței intuitive și ușor de utilizat. Cu designul elegant și funcționalitatea simplă a tabletei, puteți adapta fiecare element al masajului dvs. așa cum vă place.

Centrul de control rapid

Dețineți întotdeauna controlul cu ajutorul panoului de comandă. Acesta se găsește pe brațul scaunului și vă permite să porniți sau să opriți fotoliul, să vă deplasați prin programele automate de masaj și să reglați ușor înclinarea scaunului de masaj.

SPECIFICAȚII TEHNICE

MODEL: DOMINUS MED

CULORI: Luxor White (alb & maro), Deep Space (albastru & bej)

PROGRAME AUTO: 12 programe

TEHNICI MANUALE: 5 tehnici

REGLARE DURATĂ MASAJ: Da

ÎNCĂLZIRE TERAPEUTICĂ: Da

POSIBILITATE MASAJ LA PUNCT FIX: Da

POSIBILITATE MASAJ REGIONAL: Da

SPĂTAR RABATABIL ELECTRIC: Da

MASAJ GAMBE: Da – Perne de aer & Role & Proeminență silicon

REFLEXOTERAPIE: Da

GREUTATE: 181 kg

DIMENSIUNI: (L x l x h): 160 / 205 în Zero Gravity x 90 x 127 cm

PUTERE: 280 W

VOLTAJ: 120-240 V

„Bună ziua, Iulian!
Doresc să îți transmit cât suntem de încântați de scaunul de masaj.
Este super!
Îmi place maxim și îl voi recomanda din inima tuturor cunoscuților.
Încă nu am descoperit toate programele, dar pe cele care le-am testat le iubesc deja.
Culorile sunt superbe și se potrivesc perfect cu livingul nostru.
Iți mulțumesc pentru promptitudine și pentru prețul bun pe care l-ai obținut pentru noi.
Zi frumoasă și mult succes în afaceri!”

EMI AGRO S.R.L – Oana

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL

MASATTO RELAXURY MASSAGERS

Masatto Relaxury Massagers
- NECK -
APARAT DE MASAJ
pentru GÂT

 

PRECOMANDĂ

Masatto Relaxury Massagers
- EYE -
APARAT DE MASAJ
pentru OCHI

PREȚ CATALOG: 1.320 RON

PREȚ PROMO:
990 RON

Masatto Relaxury Massagers
- KNEE -
APARAT DE MASAJ 
pentru GENUNCHI

PREȚ CATALOG: 1.620 RON

PREȚ PROMO:
1.290 RON

Masatto Relaxury Massagers
- FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE

PREȚ CATALOG: 2.800 RON

PREȚ PROMO:
2.490 RON

Masatto Relaxury Massagers
- LEG & FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE & GAMBE

 

PREȚ PROMO:
3.900 RON

7 recenzii pentru Dominus Med

Anca B.

Foarte multumiți de calitatea produsului și serviciile oferite !

Costel (Micul Android) P.

M-am luptat cu dureri de spate, maini, si picioare pentru mult timp și am încercat diferite aparate și fotolii pentru masaj insă niciunul nu m-a ajutat atât de mult cât m-a ajutat modelul DOMINUS MED de la Masatto. Recomand Masatto cu tot dragul, nu doar pentru produsele de calitate superioară pe care le oferă dar și pentru profesionalismul de care dau dovadă.Va multumesc pentru explicatiile de care am beneficiat din partea asistentului dumneavoastra de vanzari.

F R.

Fotoliul de masaj Dominus Med pe care l-am achizitionat este unul foarte performant , ideal pentru nevoile si cerintele familiei mele. Fotoliul are un design elegant pentru momente unice de relaxare si odihna. Salaj

Narcis Cristian M.

Am cumpărat un fotoliu de masaj Masatto și sunt foarte încântat. Inițial am căutat pe internet informații detaliate și am fost întâmpinat în mod spontan de domnul Cosmin. Am primit în mod foarte amabil răspunsuri, dar și invitația la Casa Masatto, pentru o alegere în cunoștință de cauză. A doua zi am onorat invitația și am probat la fața locului 5 modele potrivite cu cerințele mele, iar domnul Cosmin mi-a oferit toate detaliile de care aveam nevoie ca sa ma decid. Pană la final, în alegerea modelului nu a contat nici promoția și nici ratingul aparatelor, ci felul în care m-am simțit în fotoliul de masaj. A durat peste o ora și jumătate, timp în care am experimentat diferite tehnici de compresie, vibrație, încălzire și stretching, reușind astfel să înțeleg diferențele și mai ales ceea ce mi se potrivește. Acesta este rolul unui dealer onest și îi mulțumesc. În câteva zile, Ionuț și Eduard mi-au livrat și montat fotoliul acasă, în același ton civilizat și amabil. Alegerea și achiziția au

Barbulescu A.

Eu și soția mea suntem foarte încântați de fotoliul Dominus Med. Mulțumim consultantului Cosmin pentru îndrumare către masajul terapeutic și băieților de la livrare pentru răbdare și promptitudine!București

Silviu S.

Posesor Dominus Med. Vreau să mulțumesc în primul rând echipei Masatto, care m-au ajutat să fac cea mai bună alegere. Sunt foarte mulțumit de fotoliu, îl folosim zilnic în familie și ne bucurăm de masaj la orice oră ne dorim. Mulțumesc Masatto!Argeș

Maria G.

Sunt foarte mulțumită de fotoliul Dominus Med, recomand cu încredere echipa Masatto. Totul a fost la superlativ. Vă mulțumesc!București

Nota aleasă: 5