Luxul și tehnologia de vârf îmbinate pentru a vă oferi experiența supremă de relaxare. DOMINUS este fabricat din cele mai bune materii prime și asamblat cu o atenție sporită la detalii. Fiecare componentă este gândită, proiectată, dezvoltată și produsă la cele mai exigente standarde, pentru a oferi o calitate incontestabilă.

Conceput, proiectat și construit pentru a aduce cea mai reală experiență de masaj în confortul casei dumneavoastră, acest fotoliu utilizează cea mai avansată tehnologie de masaj din lume. Acest scaun depășește toate așteptările cu privire la ceea ce poate fi un scaun de masaj de lux. Bucurați-vă de luxul unui masaj personalizat în mediul în care vă aflați, în propria locuință sau la birou, și relaxați-vă în viața de zi cu zi. DOMINUS combină tehnologia de ultimă generație, tehnicile terapeutice antice și estetica deosebită.

DOMINUS este culminarea uluitoare de peste doi ani de dezvoltare atentă și de cercetare de către experți consacrați din industrie. Pe lângă designul deosebit, DOMINUS oferă posibilități extraordinare de masaj. O oază de relaxare profundă și evadare completă.

Eficiență și performanță

Dominus are singurul sistem de masaj 4D. Mașina de masaj 4D oferă un masaj mai profund, mai precis, mai puternic. Bazat pe sistemul de masaj 3D, se dezvoltă tehnologia inovatoare de masaj 4D, efectuând un masaj complet cu role inclusiv pentru zona șezutului și zona cervicală. Sistemul de role se mulează perfect pe curbura corpului, acest lucru fiind permis de ajustarea unghiului de masaj dar și a șinei de masaj. Mașina de masaj 4D este o inovație în domeniu și este patentată cu numărul: ZL 2014 1 0582363.0

Fiind implementat pe o șină specială de tip L care își poate ajusta unghiul, mașina 4D poate realiza un masaj inteligent în 4 dimensiuni, răspunzând mult mai bine cerințelor și nevoilor corpului uman comparativ cu designul tradițional 3D. De asemenea se rezolvă și problema fotoliilor clasice de tip “L” care nu permit masajul șezutului, decât într-o singura poziție , cu genunchii ridicați. Dominus este sigurul care permite utilizatorului o întindere completă pentru o relaxare totală și o experiență a masajului de neuitat.Masajul terapeutic prin compresie cu perne de aer reduce tensiunea musculară și îmbunătățește circulația sângelui. Sistemul holografic face ca masajul să fie mult mai confortabil. Având un sistem complex de perne de aer care simulează palmele unui maseur profesionist, Dominus oferă un masaj delicat cu perne de aer pentru umeri, brațe, spate, șezut, gambe și picioare. Astfel îmbunătățește circulația sângelui, relaxează musculatura și elimină oboseala.


Inovație: Pernele de aer construite din straturi multiple sunt cele care pot controla intensitatea masajului, astfel punându-se în practică în cel mai eficient mod teoria medicinii tradiționale chinezești. Masajul cu perne de aer utilizează celulele plasate strategic la umeri, brațe, spate, șezut, gambe și picioare. Masajul prin intermediul presiunii aerului este o modalitate nouă de tratament care folosește perne de aer mari care se comprimă și decomprimă în jurul corpului, pentru a masa cu putere, având ca scop îmbunătățirea circulației sanguine, pentru a stimula metabolismul.

Poziționarea gravitație zero, așa cum este descrisă de NASA, plasează corpul într-o stare de echilibru în care toți mușchii se află într-o stare de relaxare completă. Această funcție asigură scăderea tensiunii prin întoarcerea la un unghi de 128°, poziția cea mai ergonomică și corectă. Beneficiile acestei funcții includ circulația sanguină îmbunătățită, ameliorarea durerilor de spate și eliberarea presiunii ținute în umeri, gât sau coloana vertebrală. În poziția Zero Gravity, corpul trăiește senzația de imponderabilitate și are contact complet cu spătarul fotoliului pentru a permite ca rutina de masaj să aibă efect complet.


12 programe terapeutice automate
Ceea ce face ca Dominus să fie special este modul unic în care au fost proiectate programele automate.Utilizatorii pot alege din 12 experiențe de masaj complexe, variate și intense prin simpla apăsare a unui buton. Puteți să alegeți unul din aceste programe automate în funcție de activitățile zilnice pe care le aveți sau de starea pe care o aveți în momentul respectiv. Programele automate sunt concepute pentru a stimula corpul de la gât, zona cervicală, spate, brâu, șezut, gambe, picioare până la tălpi după o zi de muncă grea sau ori de câte ori apar zonele încăpățânate de tensiune și durere.

5 programe manuale cu 9 tehnici de masaj
Dominus oferă utilizatorilor opțiuni nelimitate pentru masaje personalizabile. Programele sunt realizate prin 9 tehnici de masaj manuale: frământare, presare, bătăi ușoare, rulare, întindere, frecționarea spatelui, frământare digitală, frământare și lovire și lovire pentru a-și personaliza experiența de masaj cu ușurință și adaptabilitate. În plus, lățimea, viteza și intensitatea sistemului de role pot fi ajustate în funcție de înălțimea și preferințele utilizatorului, pentru un nou masaj în fiecare zi. Caracteristicile personalizabile ale modelului Dominus sunt sofisticate, diverse și ușor de setat, oferind utilizatorului tot controlul pe care îl merită și simplitatea pe care o dorește. O caracteristică foarte importantă este masajul într-un punct fix, adică putem să oprim manual rola de masaj în punctul dorit pentru a insista asupra zonei tensionate.

 

Dominus este conceput pentru a oferi un confort maxim și o potrivire naturală între utilizator, programul de masaj și poziționarea airbagurilor și a rolelor. Acest scaun de masaj terapeutic este echipat cu o șină de tip SL, care ține cont de curbura naturală S a coloanei și imită masajul profesionist efectuat de un maseur pe lungimea prelungită a cursei L, de la cervicală până sub șezut. Șina de tip SL oferă același nivel de relaxare ca și masajul terapeutic original, deoarece în momentul în care rolele de masaj sunt activate, acestea se așează perfect pe curbura coloanei și permit ca masajul să se efectueze pe o traiectorie prelungită.

Dominus este singurul fotoliu de masaj cu mașină 4D, care utilizează tehnologia inovativă cu role de masaj încălzite care simulează mâinile calde ale unui maseur profesionist și terapia cu pietre Jade. Rolele de masaj au un înveliș siliconat, pentru confort și miez ceramic încălzit pentru un efect de neegalat. Toate celelalte fotolii de pe piață din această gamă folosesc tehnologia veche de încălzire cu infraroșu în perne. Terapia cu încălzire stimulează circulația sângelui, elimină oboseala lăsându-ne să ne bucurăm de o stare de relaxare completă. Dominus are cel mai mare numar de role pentru masajul spatelui, si anume 8 bucăți. Pe lânga rolele încălzite, acest fotoliu se mai deosebește prin faptul că atât pernele de la spate cât și cele de la picioare sunt de asemenea încălzite, pentru o terapie completă prin căldură.

Dominus are cele mai complexe setări manuale și cel mai eficient sistem de încălzire. Pe lângă încălzirea în role avem și încălzire în perne, pe infraroșu la spate și la picioare. Aceste două funcții se pot controla împreună sau separat: încălzirea de la spate se poate porni în timp ce încălzirea de la picioare este închisă sau invers. Dominus ne mai surprinde cu ceva unic, nemaiîntâlnit la alte fotolii profesionale cu masaj – se poate regla temperatura dorită pentru terapia cu încălzire prin infraroșu.

Înainte de a începe un program de masaj, Dominus inițiază tehnologia de scanare a corpului pentru a adapta masajul și lățimea rolelor la conturul corpului utilizatorului. Acest lucru permite scaunului să țintească zonele cu probleme și să aibă grijă să personalizeze fiecare program de masaj pentru a obține efectele dorite. Dezvoltat folosind robotica avansată de masaj, acest scaun se adaptează corpului uman prin detectarea formei corpului, utilizând o scanare inițială a corpului pentru a localiza dimensiunile umerilor, brațelor, șoldurilor și a gambelor utilizatorului. După ce scanarea este finalizată, Dominus personalizează programul de masaj cu o atenție sporită la aceste detalii. Această caracteristică sincronizează rolele și pernele de aer ale scaunului în funcție de lățimea și forma corpului pentru a elimina crampele și nodurile de la mușchii din zona gâtului, spatelui și umerilor.

Dominus dispune de cel mai complex sistem de masaj pentru picioare. Se spune că talpa piciorului este ca o a doua inimă pentru corpul uman. Tocmai de aceea Dominus pune accent pe masajul picioarelor și adoptă cea mai inovatoare tehnologie. Masajul tălpilor este realizat de cele mai performante role de masaj pentru reflexoterapie existente pe piața fotoliilor de masaj. Gambele sunt masate din trei direcții: în spate avem role, iar în părțile laterale avem mișcarea de frământare cu ajutorul pernelor de aer. Astfel scaunul asigură un masaj profund la gambe, ce stimulează zonele de relaxare, cu un efect excelent asupra sănătății, prelungind efectiv durata și calitatea vieții. Piciorul este masat la 360°, de cele mai performante role la talpă și perne de aer pentru restul labei piciorului.

Dominus ne mai surprinde cu o funcție deosebită, și anume funcţia cu ioni negativi de oxigen.
Designul unic permite eliberarea constantă de ioni negativi în zona capului, astfel realizându-se o purificare a aerului. Ionii negativi stimulează și armonizează majoritatea proceselor vitale, având beneficii atât asupra fizicului cât și asupra psihicului și a emoționalului.

Beneficiile ionilor negativi:
– Ionii negativi cresc sentimentul de bunăstare și claritate mentală prin eliminarea efectelor destabilizatoare ale ionilor pozitivi ce se află în exces în mediul în care trăim.
– S-a dovedit faptul ca ionizatoarele de aer, curăță aerul de praf, polen, păr de animale, spori de mucegai și alți potențiali alergeni.
– Ionii negative pot reduce semnificativ virușii din aer și bacteriile din încăpere
– Îmbunătățesc funcția tractului respirator, protejând plămânii de iritații și inflamații, ceea ce reduce numărul de boli respiratorii cum ar fi răceala și gripa, chiar și febra fânului și astmul.
– Ionii negtivi, au un efect relaxant și s-a raportat faptul că normalizează rata respirației și scad tensiunea.
– Sudiile efectuate au arătat că ionii negativi în cantități concentrate, pot trata la fel de eficient tulburările afective sezoniere, ca și antidepresivele prescrise frecvent.
– Îmbunătățesc nivelul de energie și puterea de concentrare, normalizeaza nivelul de serotonina din creier și îmbunătățesc în mod pozitiv aspectul și dispoziția oamenilor.
– Un somn mai bun. Si acest lucru se datoreaza efectelor ionilor negativi în normalizarea producției de serotonină din creier.
– Reduc durerile de cap și apariția bolilor. Compania Union Norwich, a instalat ionizatoare de aer într-o zonă de lucru plină de calculatoare și alte echipamente electronice, ceea ce a dus la scăderea cu 78% a cazurilor de dureri de cap și boli ce se raportau până atunci.
– Cresc concentrația mentală și performanța. Testele au arătat în mod regulat că subiecții expuși la niveluri ridicate de ioni negativi, au avut performanțe mai bune în provocările mentale decât persoanele care au respirat aer normal, încărcat cu ioni pozitivi.

Dominus by Masatto oferă relaxare deplină și o pauză de la stresul cotidian, cu un masaj terapeutic pe ritmul muzicii. Are sistem audio încorporat în partea de sus a fotoliului, care prin tehnologia Bluetooth permite redarea muzicii, astfel rolele de masaj vor lucra pe ritmul acesteia. Masajul pe ritmul muzicii ne ajută să eliminăm oboseala și să ne relaxăm mintea și corpul.

Dominus ne oferă un control inteligent prin trei modalități. Poate fi controlat cu ajutorul telecomenzii wireless și de pe smartphone sau tabletă, prin Bluetooth cu ajutorul aplicației gratuite pentru Android sau iOS. Telecomanda are un design modern, ergonomic și este ușor de utilizat pentru programele de masaj automate și cele peste 100 de combinații manuale posibile de masaj, de asemenea, pe brațul fotoliului avem o telecomandă rapidă pentru principalele funcții.

Dominus by Masatto vă va surprinde prin designul sofisticat și atenția la detalii. Fotoliul este confecționat din materiale de calitate și componete de primă clasă. Pielea ecologică antibacteriană este foarte rezistentă, pielea având o suprafață foarte netedă și plăcută la atingere, astfel garantează o experiență confortabilă și sănătoasă în același timp. Pe lateralele fotoliului este încorporat un sistem de iluminat cu LED cu o multitudine de culori. Făcând abstracție de componenta vizuală, acest sistem de iluminat induce o stare de relaxare pentru serile petrecute în confortul locuinței dumneavoastră. Designul este unul impresionant. Combinând designul inteligent cu o estetică sofisticată, Dominus se va potrivi în orice încăpere și va impresiona fiecare utilizator. Atenția la detalii este o prioritate la acest model. Acest fotoliu va fi în centrul atenției în orice încăpere. Sistemul inovator “Slide” permite culisarea în față a fotoliului economisind spațiul de utilizare. Dominus folosește această funcție ce permite așezarea acestuia la doar 8cm de perete, economisind spațiu în locuința dvs. Astfel, la o simplă apăsare de buton fotoliul se deplasează automat în față și se lasă pe spate, neatingând peretele. Descoperiți tehnologia luxului în acest model unic și experimentați superlativul!

Specificații tehnice

Caracteristici Detalii
Tip produs Aparate de masaj
Fotoliu masaj
Fotoliu pentru masaj
Putere (W) 240
Sursa tensiune 120V/220-240V curent alternativ (AC), 50/60Hz
Funcții Funcția de încălzire direct în rolele de masaj cu miez ceramic (sistem proiectat de PANASONIC)
Funcția Zero Gravity pentru o relaxare totală
Șină de masaj de tip "L" – rolele coboară și sub șezut pentru masajul feselor
Șină de masaj de tip "S" – ia forma coloanei vertebrale
Funcția "Slide" – fotoliul se poate așeza lângă perete
Funcția de masaj cu perne de aer pentru tot corpul
Reflexoterapie – masaj cu role la talpă
Funcția de culisare electrică pentru picioare și spătar
Funcții automate cu programe terapeutice
Funcții manuale cu reglare fină a masajului
Reglarea intensității și vitezei rolelor de masaj
Sistem de masaj cu 8 role de masaj din silicon
Funcție audio
Tip masaj Masaj cu 8 role din silicon pentru spate: frământare, lovire, presare, bătăi ușoare, frământare și lovire,rulare,întindere, frământare digitala, frecționarea spatelui
Masaj cu perne de aer
Masaj cu role la talpă
Masaj de tip Stretch
Masaj complet pentru tot corpul
Accesorii incluse Telecomandă Wireless
Manual de utilizare în limba română
Culoare Bej-crem, rose gold
Dimeniuni poziție verticală 160 x 82 x 127 cm
Dimensiuni poziţie rabatată 190 x 82 x 92 cm
Altele Securitate: Clasa I
Material: Piele ecologică antibacteriană
Sună acum Prețuri

Privacy Preference Center

Necesare

Cookie-urile necesare ajută la a face un site utilizabil prin activarea funcţiilor de bază, precum navigarea în pagină şi accesul la zonele securizate de pe site. Site-ul nu poate funcţiona corespunzător fără aceste cookie-uri.

__cfduid,PHPSESSID,gdpr,yith_wcwl_products,yith_woocompare_list,wc_cart_hash,wc_fragments
yt-remote-connected-devices,yt-remote-device-id,yt-remote-cast-available,yt-remote-cast-installed,yt-remote-fast-check-period,yt-remote-session-app,yt-remote-session-name

Statistici

Cookie-urile de statistică îi ajută pe proprietarii unui site să înţeleagă modul în care vizitatorii interacţionează cu site-urile prin colectarea şi raportarea informaţiilor în mod anonim.

_ga,_gid,_gat

Marketing

Cookie-urile de marketing sunt utilizate pentru a-i urmări pe utilizatori de la un site la altul. Intenţia este de a afişa anunţuri relevante şi antrenante pentru utilizatorii individuali, aşadar ele sunt mai valoroase pentru agenţiile de publicitate şi părţile terţe care se ocupă de publicitate.

IDE,fr,test_cookie

X