BELLATRIX PREMIUM MEDICAL

O revoluție în tehnologia masajului terapeutic. Rezultatul este o experiență de refresh total și un nivel de energizare la care nu te așteptai.

SOLICITĂ oferta de preț

Tech Wonder

BENEFICIILE & IMPORTANȚA MASAJULUI

Terapia prin masaj ajută la prevenția și depășirea multor probleme de sănătate și contribuie major la bunăstarea generală fizică și mentală. Utilizarea regulată a unui fotoliu de masaj este o metodă eficientă de a reduce stresul, durerea și tensiunea musculară.

TEHNOLOGII, INOVAȚII & PERFORMANȚE

Cel mai actualizat sistem 4D cu role independente

Cel mai actualizat sistem 4D cu role independente reglabil pe 5 trepte de profunzime, capabil sa execute tehnici complexe de relaxare sau terapie.

Scanare corporală de ultimă generație

Șina de tip SL cu lungimea de 140 cm se mulează pe forma coloanei vertebrale a utilizatorului. Datorită tehnologiei ULTRA SL BODY SCAN masajul efectuat va fi unul complet personalizat, precis și perfect adaptat nevoilor persoanei care folosește fotoliul de masaj Bellatrix.

Două poziții distincte de imponderabilitate

Cu ajutorul funcției REAL ZERO GRAVITY, prin apăsarea unui buton, puteți combate forța gravitațională care acționează pe toată durata zilei asupra corpului dumneavoastră. Astfel, fotoliul de masaj va adopta o poziție organică și confortabilă, care vă va oferi o senzație de relaxare supremă, comparabilă cu plutirea pe un nor. Această poziție ajută la alinierea naturală a coloanei vertebrale și ameliorează instantaneu presiunea exercitată asupra articulațiilor și a mușchilor.

Masaj de reflexoterapie 360 cu role și perne de aer

Folosind informații concrete de reflexologie înglobate în tehnologia MASTER REFLEXOGY ROLLER SYSTEM, ansamblul rolelor din tălpi se concentrează pe punctele de presiune ale picioarelor. Astfel, stimulează circulația și ameliorează orice durere sau tensiune existentă. Această filozofie de masaj, face legătura între fiecare punct de presiune și organul corespondent din corp, ceea ce se traduce prin diverse beneficii atât la nivelul picioarelor cât și a altor organe.

Încălzire terapeutică cu grafen

Atingeți noi niveluri de relaxare activând tratamentul de masaj cu pietre fierbinți pentru a calma tensiunea musculară și pentru a încuraja o penetrare mai profundă a țesuturilor. GRAPHENE PRO HEAT reprezintă cea mai recentă tehnologie din domeniu și se bazează pe încălzirea grafenului, care poate atinge până la 40 de grade. Astfel, vă puteți bucura de o experiență de masaj uimitoare, oferind terapie termică în zona spatelui, a taliei și a picioarelor.

Masaj de compresie pneumatică interminentă

Sistemul de compresie pneumatică FULL BODY AIR PRESSURE este alcătuit din peste 80 de perne de aer poziționate strategic în jurul corpului pentru a aplica un masaj compresiv blând sau ferm, după preferințele utilizatorului. Prin prinderea și strângerea scurtă a mușchilor, această funcție determină toate zonele corpului să se relaxeze, să se destindă și generează o stare intensă de revigorare și energie.

Suport de picioare ajustabil bidirecțional

Pentru a executa un masaj complet, gambele și genunchii nu trebuie să fie neglijate. Masajul ajustabil al picioarelor, utilizează compresia pernelor de aer pe toată lungimea segmentelor inferioare prin deplasarea pernelor multistrat în sus și în jos până la poziția dorită. Astfel, puteți menține un contact direct cu articulațiile, ligamentele, tendoanele și mușchii care au nevoie de stimulare locală și detensionare.

Frământarea gambelor

Suportul de picioare este dotat cu o piesă mobilă ce oferă gambelor un masaj de frâmantare inedit, superior tehnicilor de masaj care folosesc doar presiunea pernelor de aer.

Proeminență de silicon pentru centri nervoși din palmă

Proeminentă de silicon de la nivelul palmelor reușește cu ajutorul pernelor de aer sa preseze palma pe suprafața acesteia pentru un masaj de reflexoterapie. Echilibrează activitatea sistemului nervos și contribuie la relaxarea completa.

Design modern & optimizat

Designul futurist va oferi un aer ultra modern oricărei încăperi în care va fi amplasat, iar mecanismul ZERO SPACE este conceput pentru a se asigura că Divina se integrează perfect în spațiul dumneavoastră. Această tehnologie, face ca fotoliul să gliseze înainte pe baza de sprijin. Astfel, pentru a permite rabatarea completă, aveți nevoie de o distanță de doar 5 cm între spătarul fotoliului de masaj și perete.

Ultra inteligent. Ultra performant. Ultra relaxare.

Uită tot ce știai despre relaxare și lux. Și pregătește-te să fii destins cum n-ai mai fost până acum.

12 PROGRAME AUTOMATE

OPTION
USER
PART
TIME

CARACTERISTICI EXTRA

„Folosesc fotoliul Bellatrix zilnic, mă bucur că am făcut această alegere. Mulțumesc echipei Masatto pentru seriozitatea de care ați dat dovadă!”

Oltean T.

Părerea consultantului Masatto

„Părerea mea personală ca și consultant pe piața fotoliilor cu masaj este ca BELLATRIX înglobează toate nevoile pe care le asimilăm în viața de zi cu zi. De la dureri de spate ce nu ne dau pace până la nevoia de relaxare și destindere musculară.

Când un client alege BELLATRIX este pentru simplul fapt că se îndrăgostește de acesta.

Cu acest fotoliu în casa ta sau în centrul tău medical vei reuși să simți cu adevărat beneficiile unui masaj terapeutic pe toată suprafața corpului.

Însă, nu aș vrea să mă credeți pe cuvânt, vă aștept în showroom-ul Masatto de pe Bulevardul Pipera 12B pentru a îl încerca!

Cosmin Stoican / Consultant Senior Masatto

Salutare! Avem Bellatrix-ul de circa 2 luni, până să îl întâlnesc pe COSMIN (pe care îl recomand cu drag ca și vânzător, foarte profi, a înțeles perfect nevoia mea și a venit cu cea mai bună soluție, nu am simțit o secundă că vrea sa îmi vândă ceva ce nu ar fi conform nevoilor mele), credeam că aceste fotolii sunt doar un accesoriu de show off în fața prietenilor. De când îl am toate problemele mele cu spatele au dispărut, mai ales contracturile din zona romboidului pe care nu reușeam să le scot. Este perfect după orice tip de activitate. De ce am ales Masatto și nu Komoder? Pentru că din punctul meu de vedere tehnologiile și prețurile sunt cam la fel, însă la Masatto am simțit că au o echipă mult mai pro nevoilor clientului și nu că urmăresc să vândă cu orice preț.

Livrarea a fost rapidă și foarte profi, băieții au urcat acest mastodont de 200 kg la etajul casei fără probleme.

Absolut toate cunoștințele mele până să îl testeze au zis că nu am ce face cu banii până au venit și l-au testat, după care de la caz la caz au spus: “Da, e wow, vreau și eu!” sau “Da, e wow, dar e prea scump pentru mine!”.

P.S: Înainte de a cumpăra vă recomand să mergeți în Pipera la Cosmin pentru cei din București, vorbiți cu el, explicați-i cam ce așteptări, probleme și buget aveți, încercați mai multe și vedeți cu care vă înțelegeți cel mai bine.

Mulțumesc Masatto, mulțumesc Cosmin.

Andrei Iordănescu / despre Bellatrix by Masatto
CuloriTech Wonder (auriu &maro)
Masaj 3DDa
Masaj 4DDa
Greutate maximă suportată (kg)135
Dimensiuni poziție normală (cm)170 X 90 X 125
Dimensiuni poziție extinsă (cm)185 X 90 X 125 (Zero Gravity)
Extensie suport pentru picioareAutomat
TapițeriePiele ecologică, antibacterină
Masaj pentru gambePerne de aer
ReflexoterapieDa
Încălzire spateDa
Încălzire picioareDa
TelecomandăDa – Clasică
Suport pentru telecomandăDa
Alimentare curent220-230V
Poziție Zero GravityDa
Tip șină masajSL – 1 robot de masaj
Funcție SlideDa – 10 cm de perete
Număr programe automate de masaj12
Număr tehnici de masaj manuale6
Opțiune de scanare a corpuluiDa
Număr role spate4 duble, 2 simple
Role la talpăDa
Bluetooth muzicăDa
Greutate (kg)179

SOLICITĂ OFERTA PROMOȚIONALĂ

Sunt de acord ca specialiștii Masatto să mă contacteze prin mijloacele furnizate în acest formular.
Sunt de acord ca specialiștii Masatto să mă contacteze prin mijloacele furnizate în acest formular.
Ce garanție au fotoliile de masaj Masatto?

Fotoliile de masaj Masatto beneficiază standard de 8 ani servicii de garanție și post-garanție: 3 ani garanție premium și încă 5 ani servicii post-garanție premium. 

De ce Premium? Pe toată perioada de 8 ani orice eventuală intervenție se face direct la dumneavoastră acasă. Nu trebuie să trimiteți produsul în service.

Transportul fotoliilor de masaj Masatto este gratuit?

Livrăm fotoliul de masaj GRATUIT, cu flota Masatto, cu două persoane, la orice etaj ai locui. Odată ajunși sus, despachetăm fotoliul, îl instalăm și îți facem un instructaj de folosire. Totul gratuit, desigur. Tot ce îți rămâne ție de făcut este /să te bucuri pe deplin de fotoliul de masaj.

Cum se instalează fotoliul de masaj Masatto?

Eliminăm stresul încă dinainte să te așezi în fotoliul de masaj 🙂 

Da, livrăm și instalăm GRATUIT fotoliul. Pe lângă asta, îți facem și un scurt instructaj pentru a putea să folosești la maxim tot ce poate să facă pentru tine fotoliul de masaj.

Care este prețul fotoliilor de masaj Masatto?

Avem trei game de produse, iar în fiecare gamă găsești mai multe modele de fotolii de masaj. Te ajutăm să alegi fotoliul de masaj cel mai potrivit pentru familia ta. Îți garantăm că la noi găsești cel mai bun raport preț/calitate.

Gama Relax: 5.000-12.000 lei

Gama Therapeutic: 10.000-21.000 lei

Gama Reluxury: 20.000-45.000 lei

Cum aș putea să probez înainte să cumpăr un fotoliu de masaj?

Fie vii la noi în showroom, fie…venim noi la tine 🙂 Poți proba fară emoții timp de 14 zile fotoliul pe care îl alegi în urma unei sesiuni de consiliere cu unul dintre specialiștii noștri. 

Fie vii la noi în showroom, fie…venim noi la tine 🙂

Știm că vrei să iei o decizie în cunoștință de cauză, de aceea am dezvoltat serviciul ”Venim cu showroom-ul la tine acasă” pe care îl oferim tuturor clienților noștri. 

Astfel, în urma unei sesiuni de consiliere cu unul dintre specialiștii Masatto, alegi modelul potrivit și echipa logistică vine cu fotoliul la tine acasă. Îl poți proba fară emoții timp de 14 zile

Dacă nu este potrivit pentru mine după ce l-am cumpărat, pot returna fotoliul?

Desigur, dacă decizi în primele 14 zile că totuși nu este exact ce ți-ai dorit, poți face retur. Vezi mai multe detalii pe https://masatto.ro/politica-de-retur/

Cum știu care fotoliu de masaj mi se potrivește?

De aceea suntem aici 🙂 Vrem să te ajutăm să identifici fotoliul IDEAL pentru tine. 

 Și vrem să îl cumperi la cel mai bun raport preț/calitate de pe piață, indiferent de modelul ales.Tot ce trebuie să faci este să lași datele de contact și unul dintre consultanții noștri seniori te va suna, pentru a beneficia de o diagnoză gratuită.