Pure Gold

Royal Burgundy

Limited White

BENEFICIILE & IMPORTANȚA MASAJULUI

Terapia prin masaj ajută la prevenția și depășirea multor probleme de sănătate și contribuie major la bunăstarea generală fizică și mentală. Utilizarea regulată a unui fotoliu de masaj este o metodă eficientă de a reduce stresul, durerea și tensiunea musculară.

TEHNOLOGII, INOVAȚII & PERFORMANȚE

Mecanism de masaj complex cu 2 roboți

Singurul fotoliu din lume care acționează simultan cu doi roboți de masaj atât în partea superioară (gât, umeri, spate) cât și în cea inferioară a corpului (talie, șold, fese). Acest lucru este posibil datorită mecanismului inovativ DUAL CORE 4D, care dublează eficiența masajului și oferă o experiență nemaiîntâlnită.

Scanare corporală de ultimă generație

Șina de tip SL cu lungimea de 135 cm se mulează pe forma coloanei vertebrale a utilizatorului. Datorită tehnologiei ULTRA SL BODY SCAN masajul efectuat va fi unul complet personalizat, precis și perfect adaptat nevoilor persoanei care folosește fotoliul de masaj Divina.

Două poziții distincte de imponderabilitate

Cu ajutorul funcției REAL ZERO GRAVITY, prin apăsarea unui buton, puteți combate forța gravitațională care acționează pe toată durata zilei asupra corpului dumneavoastră. Astfel, fotoliul de masaj va adopta o poziție organică și confortabilă, care vă va oferi o senzație de relaxare supremă, comparabilă cu plutirea pe un nor. Această poziție ajută la alinierea naturală a coloanei vertebrale și ameliorează instantaneu presiunea exercitată asupra articulațiilor și a mușchilor.

Role pentru reflexoterapie

Folosind informații concrete de reflexologie înglobate în tehnologia MASTER REFLEXOGY ROLLER SYSTEM, ansamblul rolelor din tălpi se concentrează pe punctele de presiune ale picioarelor. Astfel, stimulează circulația și ameliorează orice durere sau tensiune existentă. Această filozofie de masaj, face legătura între fiecare punct de presiune și organul corespondent din corp, ceea ce se traduce prin diverse beneficii atât la nivelul picioarelor cât și a altor organe.

Încălzire terapeutică cu grafen

Atingeți noi niveluri de relaxare activând tratamentul de masaj cu pietre fierbinți pentru a calma tensiunea musculară și pentru a încuraja o penetrare mai profundă a țesuturilor. GRAPHENE PRO HEAT reprezintă cea mai recentă tehnologie din domeniu și se bazează pe încălzirea grafenului, care poate atinge până la 40 de grade. Astfel, vă puteți bucura de o experiență de masaj uimitoare, oferind terapie termică în zona spatelui, a taliei și a picioarelor.

Masaj de compresie pneumatică interminentă

Sistemul de compresie pneumatică FULL BODY AIR PRESSURE este alcătuit din 72 de perne de aer poziționate strategic în jurul corpului pentru a aplica un masaj compresiv blând sau ferm, după preferințele utilizatorului. Prin prinderea și strângerea scurtă a mușchilor, această funcție determină toate zonele corpului să se relaxeze, să se destindă și generează o stare intensă de revigorare și energie.

Suport de picioare ajustabil bidirecțional

Pentru a executa un masaj complet, gambele și genunchii nu trebuie să fie neglijate. Masajul ajustabil al picioarelor, utilizează compresia pernelor de aer pe toată lungimea segmentelor inferioare prin deplasarea pernelor multistrat în sus și în jos până la poziția dorită. Astfel, puteți menține un contact direct cu articulațiile, ligamentele, tendoanele și mușchii care au nevoie de stimulare locală și detensionare.

Design modern & optimizat

Designul futurist va oferi un aer ultra modern oricărei încăperi în care va fi amplasat, iar mecanismul ZERO SPACE este conceput pentru a se asigura că Divina se integrează perfect în spațiul dumneavoastră. Această tehnologie, face ca fotoliul să gliseze înainte pe baza de sprijin. Astfel, pentru a permite rabatarea completă, aveți nevoie de o distanță de doar 5 cm între spătarul fotoliului de masaj și perete.

Ultra inteligent. Ultra performant. Ultra relaxare.

Uită tot ce știai despre relaxare și lux. Și pregătește-te să fii destins cum n-ai mai fost până acum.

12 PROGRAME AUTOMATE

Thai Stretch, Deep Shiatsu, Light Stretch, Royal Treatment
Stress Relief, Gentle Care, Neck & Shoulder, Back & Spine
Hip & Waist, Morning Buzz, Refreshing Nap, Sweet Dreams

CARACTERISTICI EXTRA

„Este cel mai bun fotoliu din lume. Pentru cine? Pentru oamenii cei mai buni din lume. Așa, vă recomand cu toată căldura și cu responsabilitate.”

Petre Nicolae / Consultant transformațional

„Pe lângă calitatea și masajul complet, Masatto a venit și cu propunerea unei garanții foarte mari care pentru mine înseamnă că e un produs de calitate…”

Marius Berceanu / IT Business Partner

„Nici nu pot să vă spun ce senzație e pentru că… este atât de plăcută și atât de prietenoasă atingerea asta, încât nici n-am cuvânt s-o descriu…”

Vlad Enăchescu / General Manager

„Divina de la Masatto este ultra inteligent, ultra performant și oferă un ultra masaj…”

Elena / Ruvix

„Cred că mai toți ducem lipsa momentelor în care avem grija de noi. Suntem mai mereu pe fugă, orele de muncă se înmulțesc, petrecem mult timp la birou și toate astea lasă urme. Asta mi se întâmplă și mie. În plus am fost diagnosticat și cu o hernie de disc în zona lombara care mi-a dat multe bătăi de cap și de care trebuie să mă îngrijesc. Acesta a fost motivul principal pentru care mi-am dorit scaunul de masaj de la Masatto. Ulterior am învățat să mă bucur de toate opțiunile de masaj pe care le oferă și, în plus, de momentele de liniște pe care le petrec pe scaun … Un mic bonus și pentru sistemul audio care întregește experiența 🙂

 
Preferatul meu este masajul Shiatzu. Îmi place profunzimea cu care sunt masați mușchi fesieri, piriformi și paravertebrali. De asemenea și presiunea exercitată pe gambe și picioare ajută mult la relaxare, mai ales când petrecem în timpul zilei foarte mult timp în picioare. Punctul culminant, care este cu atenție construit, și anume cel de elongație a coloanei, te face să simți efectiv cum îți sunt întinse și relaxate toate vertebrele.”
Adi Vasile / Antrenor principal CSM București

„Recomand de fiecare dată membrilor care vin la clasele mele să încerce scaunul de masaj Divina! 

 
Nu este doar o evadare ce îmbină cu succes o varietate de tehnici de masaj, datorită multitudinii funcțiilor (ultraperformante) de care dispune, dar este și o variantă sigură cu ajutorul căreia se poate îmbunătății rapid sănătatea cardiovasculară și se pot diminua durerile de spate, cât și rigiditatea din mușchi după un antrenament intens. După doar câteva utilizări se pot observa progrese, în ceea ce privește flexibilitatea corpului, având o influență puternică asupra unei stări complete de bine!
 
Cu siguranță o experiență ce nu trebuie ratată, o metodă ideală de a elibera senzația de stres și de a beneficia de o relaxară totală – corp și minte!
Yana Varnacova / Miss Moldova & Miss Sports World
CuloriPure Gold (auriu) , Royal Burgundy (vișiniu & gri), Limited White (alb & auriu)
Masaj 3DDa
Masaj 4DDa
Greutate maximă suportată (kg)135
Dimensiuni poziție normală (cm)165 X 82 X 123
Dimensiuni poziție extinsă (cm)188 X 82 X 123 (Zero Gravity)
Extensie suport pentru picioareAutomat
TapițeriePiele ecologică, antibacterină
Masaj pentru gambePerne de aer
ReflexoterapieDa
Încălzire spateDa
Încălzire picioareDa
TelecomandăDa – Tabletă
Suport pentru telecomandăDa
Alimentare curent220-230V
Poziție Zero GravityDa
Tip șină masajSL – 2 roboți de masaj
Funcție SlideDa – 5 cm de perete
Număr programe automate de masaj12
Număr tehnici de masaj manuale6
Opțiune de scanare a corpuluiDa
Număr role spate4 duble, 2 simple
Role la talpăDa
Bluetooth muzicăDa
Greutate (kg)192 

SOLICITĂ OFERTA PROMOȚIONALĂ

Ce garanție au fotoliile de masaj Masatto?

Fotoliile de masaj Masatto beneficiază standard de 8 ani servicii de garanție și post-garanție: 3 ani garanție premium și încă 5 ani servicii post-garanție premium. 

De ce Premium? Pe toată perioada de 8 ani orice eventuală intervenție se face direct la dumneavoastră acasă. Nu trebuie să trimiteți produsul în service.

Transportul fotoliilor de masaj Masatto este gratuit?

Livrăm fotoliul de masaj GRATUIT, cu flota Masatto, cu două persoane, la orice etaj ai locui. Odată ajunși sus, despachetăm fotoliul, îl instalăm și îți facem un instructaj de folosire. Totul gratuit, desigur. Tot ce îți rămâne ție de făcut este /să te bucuri pe deplin de fotoliul de masaj.

Cum se instalează fotoliul de masaj Masatto?

Eliminăm stresul încă dinainte să te așezi în fotoliul de masaj 🙂 

Da, livrăm și instalăm GRATUIT fotoliul. Pe lângă asta, îți facem și un scurt instructaj pentru a putea să folosești la maxim tot ce poate să facă pentru tine fotoliul de masaj.

Care este prețul fotoliilor de masaj Masatto?

Avem trei game de produse, iar în fiecare gamă găsești mai multe modele de fotolii de masaj. Te ajutăm să alegi fotoliul de masaj cel mai potrivit pentru familia ta. Îți garantăm că la noi găsești cel mai bun raport preț/calitate.

Gama Relax: 5.000-12.000 lei

Gama Therapeutic: 10.000-21.000 lei

Gama Reluxury: 20.000-45.000 lei

Cum aș putea să probez înainte să cumpăr un fotoliu de masaj?

Fie vii la noi în showroom, fie…venim noi la tine 🙂 Poți proba fară emoții timp de 14 zile fotoliul pe care îl alegi în urma unei sesiuni de consiliere cu unul dintre specialiștii noștri. 

Fie vii la noi în showroom, fie…venim noi la tine 🙂

Știm că vrei să iei o decizie în cunoștință de cauză, de aceea am dezvoltat serviciul ”Venim cu showroom-ul la tine acasă” pe care îl oferim tuturor clienților noștri. 

Astfel, în urma unei sesiuni de consiliere cu unul dintre specialiștii Masatto, alegi modelul potrivit și echipa logistică vine cu fotoliul la tine acasă. Îl poți proba fară emoții timp de 14 zile

Dacă nu este potrivit pentru mine după ce l-am cumpărat, pot returna fotoliul?

Desigur, dacă decizi în primele 14 zile că totuși nu este exact ce ți-ai dorit, poți face retur. Vezi mai multe detalii pe https://masatto.ro/politica-de-retur/

Cum știu care fotoliu de masaj mi se potrivește?

De aceea suntem aici 🙂 Vrem să te ajutăm să identifici fotoliul IDEAL pentru tine. 

 Și vrem să îl cumperi la cel mai bun raport preț/calitate de pe piață, indiferent de modelul ales.Tot ce trebuie să faci este să lași datele de contact și unul dintre consultanții noștri seniori te va suna, pentru a beneficia de o diagnoză gratuită.