MIZAR

Aduce în casa ta tehnologia relaxării complete. Bucură-te de confort, revigorare și finețe, toate în același timp.

 

Gentle Croc

Blue Lagoon

Evaluat la 100 din 5 pe baza a 11 evaluări ale clienților
(11 recenzii de la clienți)

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj complet, acasă la dumneavoastră.

Mizar combină tehnologia de scanare SL cu capacitățile terapeutice ale modului Zero Gravity pentru a oferi un masaj realist și complet. Bucurați-vă de senzația mâinilor de masaj multi-dimensionale care lucrează simultan cu pernele de aer pentru a atenua durerea și a vă reduce stresul.

1. Modul Zero Gravity 

  • reduce presiunea de pe coloană și oferă senzația de plutire.

2. Masajul 3D

  • oferă cea mai bună relaxare, fiind personalizabil după preferințe

3. Masajul cu încălzire

  • ajută la destinderea musculaturii, permițând rolelor de masaj să pătrundă mai adânc și astfel reușește să alunge cele mai profunde dureri

4. Zona de masaj extinsă

  • șina de tip L permite un masaj complet, acționând de la zona cervicală până la zona fesieră

5. Mai mult masaj, mai puțin spațiu ocupat

  • datorită tehnologiei Zero Space este necesar ca fotoliul să fie instalat la o distanță de doar 10cm de la perete pentru ca totul să funcționeze perfect

6. Role pentru reflexoterapie

  • rolele reliefate acționează simultan cu pernele de aer, oferind un masaj focusat pe principalii centri reflexogeni ai picioarelor

Ce este tehnologia de scanare L?

Această tehnologie presupune o șină lungă, în forma literei L, care urmărește conturul coloanei vertebrale și oferă o arie de masaj pentru 5 zone corporale: gât și umeri, spate, talie, șolduri, picioare.

Mizar este proiectat cu un set independent de role care asigură o frământare constantă și personalizată în zona gâtului și a umerilor. Rolele de masaj pot fi reglate manual în funcție de preferințe și pot fi utilizate în combinație cu funcția de căldură, oferind astfel beneficiile unui masaj profund în zona superioară a corpului.

Ce este funcția Zero Gravity?

Funcția Zero Gravity permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Modul ZeroGravity reprezintă cea mai bună poziție pentru a prelua presiunea spatelui și a coloanei vertebrale și a vă scuti de dureri.

Din partea de sus a capului, în jos pe gât și umeri, până la glutei și picioare, designul fotoliului oferă un masaj profesional pentru a vă relaxa întregul corp.

ZERO SPACE

Cu o simplă apăsare de buton, fotoliul culisează în față fiind astfel necesară o distanță de doar 10 cm între spătarul scaunului și perete pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de un masaj complet și totodată de mai mult spațiu liber în cameră.

MASAJUL CU CĂLDURĂ

Mizar oferă o funcție de masaj cu căldură utilizând grafenulcare este cel mai bun conductor de electricitate și căldură cunoscut. Astfel, fotoliul radiază temperaturi de până la 45˚C cu scopul de a calma durerile musculare și de a îmbunătăți experiența de masaj a utilizatorului.

Sunet Bluetooth Surround

Indiferent dacă doriți să meditați sau să ascultați muzica preferată, adăugați masajului dumneavoastră o altă dimensiune.

LĂȚIMEA MASAJULULUI

Mizar oferă o suprafață de masaj cu o lățime adaptabilă în funcție de preferințele utilizatorului. Astfel, se poate opta pentru una din următoarele opțiuni:
o arie de masaj largă (20 cm), medie (14 cm) sau îngustă (6cm).

MECANISM COMPLEX

Mecanismul de masaj al fotoliului imită mișcările umane ale unui maseur tradițional, oferind o experiență autentică, folosind diferite metode și combinații ale tehnicilor de masare:
frământare, tapotare, batere, shiatsu, frecare.

SCANAREA UTILIZATORULUI

Sistemul inteligent de scanare face ca Mizar să ofere un masaj personalizat și dedicat formei, înălțimii și greutății fiecărui utilizator în parte. Astfel, întreg corpul va beneficia de un masaj complet, precis, perfect adaptat nevoilor sale.

ROLE REFLEXOGENE

Pernele de aer funcționează în sincron cu rolele special concepute pentru masarea punctelor reflexogene majore, oferind astfel atenuarea durerilor sau disconfortului și îmbunătățind circulația locală.

80 de perne de aer

Toate lucrează simultan cu rolele de masaj inteligente pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masaj posibilă.

Bucurați-vă de masajul cu perne de aer așezate în jurul corpului pentru a aplica compresie pe brațe, umeri, spate, șolduri și picioare. Mizar se simte la fel ca un maseur adevărat și vă oferă un masaj complet care vă va ameliora durerile, vă va reduce stresul și vă va permite să vă întoarceți la cea mai bună stare de spirit.

Masaj complet la un buton distanță

Controlează masajul cu ajutorul interfeței intuitive și ușor de utilizat. Cu designul elegant și funcționalitatea simplă a telecomenzii, puteți adapta fiecare element al masajului dvs. așa cum vă place. De asemenea puteți încărca telecomanda sau telefonul direct de la portul USB dedicat, în timp ce vă bucurați de masajul suprem.

SPECIFICAȚII TEHNICE

MODEL: MIZAR

CULORI: Gentle Croc (maro & bej), Blue Lagoon (albastru & bej)

PROGRAME AUTO: 10 programe

TEHNICI MANUALE: 9 tehnici

REGLARE DURATĂ MASAJ: Da

ÎNCĂLZIRE TERAPEUTICĂ: Da

POSIBILITATE MASAJ LA PUNCT FIX: Da

POSIBILITATE MASAJ REGIONAL: Da

SPĂTAR RABATABIL ELECTRIC: Da

MASAJ GAMBE: Da – Perne de aer & Proeminență silicon

REFLEXOTERAPIE: Da (Complex)

GREUTATE: 168 kg

DIMENSIUNI POZIȚIE NORMALĂ: (L x l x h): 165 x 90 x 125 cm

DIMENSIUNI POZIȚIE EXTINSĂ: (L x l x h): 190 x 90 x 125 cm (Zero Gravity)

PUTERE: 180 W

VOLTAJ: 220-240 V

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL

MASATTO RELAXURY MASSAGERS

Masatto Relaxury Massagers
- NECK -
APARAT DE MASAJ
pentru GÂT

 

PRECOMANDĂ

Masatto Relaxury Massagers
- EYE -
APARAT DE MASAJ
pentru OCHI

PREȚ CATALOG: 1.320 RON

PREȚ PROMO:
990 RON

Masatto Relaxury Massagers
- KNEE -
APARAT DE MASAJ 
pentru GENUNCHI

PREȚ CATALOG: 1.620 RON

PREȚ PROMO:
1.290 RON

Masatto Relaxury Massagers
- FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE

PREȚ CATALOG: 2.800 RON

PREȚ PROMO:
2.490 RON

Masatto Relaxury Massagers
- LEG & FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE & GAMBE

 

PREȚ PROMO:
3.900 RON

11 recenzii pentru Mizar

Adrian S.

Suntem foarte multumiti de fotoliul Mizar. Masajul îmbinat cu căldură este terapie pentru spate. Multumesc echipei Masatto!

Gheorghe R.

Foarte tare experienta mea cu Masatto. Am îmbinat utilul cu placutul si am achizitionat fotoliul Mizar. Am recomandat cu placere fotoliile de masaj Masatto! Bravo!

Georgescu S.

Relaxare la cote maxime in fotoliul Mizar. Sunt foarte incantat de fotoliu si il folosesc zilnic pentru relaxare. Felicitari, Masatto!

Alexandru S.

Am achizitionat fotoliul Mizar de la Masatto, un fotoliu foarte, foarte bun. Am recomandat si prietenilor mei, suntem foarte multumiti! Multumim, Masatto!

Sandu D.

Numai cuvinte de lauda pentru baietii de la livrare, s-au descurcat foarte bine, au fost amabili si rabdatori! Felicitari Masatto!Vaslui

Catalin D.

Posesor Mizar. Ma simt extraordinar de cand folosesc fotoliul de masaj. Bravo echipa Masatto!Brasov

Mihaela I.

Fotoliul Mizar a depasit asteptarile mele, sunt foarte bucuroasa ca am ales sa il achizitionez! Multumesc, Masatto!

Ana Maria T.

Este extraordinar atat pentru mine cat si pentru restul familiei . Îl am de o zi si deja nu ma mai doare spatele . Își merita toti banii .

Gheorghe R.

Mulțumesc celor de la Casa Masatto ptr sfaturile pe care mi le-au dat să pot face alegerea perfectă pe care am făcut o la achiziția unui fotoliu de masaj (Mizar) deoarece sunt mai mult decat as spune fericit! Sunteți profesionisti, și nu o spun acum din... suntrți cu adevărat profesionisti și produsele sunt de foarte bună calitate și le-am recomandat tuturor celor care au văzut fotoliul. Succes țineți-o tot așa!

Mihaela I.

Am primit minunăția de fotoliu!!! Nu ne mai săturăm de el!! Multumesc din suflet doamnei Diana pt sfaturi.și echipei Ionuț-Ionuț pt montaj și instrucțiuni 💋💋💋Sunteți super!!!!

Delia H.

Am ales un fotoliu de masaj premium pentru acasa. Mi-a placut foarte mult design-ul si am beneficiat de pretul special de lansare. Astept livrarea pe 20 noiembrie, cadou pentru sotul meu. Multumesc, recomand echipa Masatto! Delia H, Constanta

Nota aleasă: 5