TANIA

Aduce rafinament și relaxare în viața ta. Bucură-te de cea mai nouă tehnologie de masaj integrată într-un design plin de finețe și eleganță.

Tiramisu Joy

Evaluat la 100 din 5 pe baza a 9 evaluări ale clienților
(9 recenzii de la clienți)

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj complet, acasă la dumneavoastră.

Tania combină tehnologia de scanare SL cu capacitățile terapeutice ale modului Zero Gravity pentru a oferi un masaj realist și complet. Bucurați-vă de senzația mâinilor de masaj multi-dimensionale care lucrează simultan cu pernele de aer pentru a atenua durerea și a vă reduce stresul.

1. Modul Zero Gravity 

  • reduce presiunea de pe coloană și oferă senzația de plutire.

2. Masajul 3D

  • oferă cea mai bună relaxare, fiind personalizabil după preferințe

3. Masajul cu încălzire

  • ajută la destinderea musculaturii, permițând rolelor de masaj să pătrundă mai adânc și astfel reușește să alunge cele mai profunde dureri

4. Zona de masaj extinsă

  • șina de tip SL permite un masaj complet, acționând de la zona cervicală până la zona fesieră

5. Mai mult masaj, mai puțin spațiu ocupat

  • datorită tehnologiei Zero Space este necesar ca fotoliul să fie instalat la o distanță de doar 5cm de la perete pentru ca totul să funcționeze perfect

Ce este tehnologia de scanare S-L?

Această tehnologie presupune o șină lungă, curbată în formă de SL, care urmărește conturul coloanei vertebrale și oferă o acoperire completă pentru un masaj mult mai cuprinzător.

Tania este proiectat cu un set independent de role care asigură o frământare constantă și personalizată în zona gâtului și a umerilor. Rolele de masaj pot fi reglate manual în funcție de preferințe și pot fi utilizate în combinație cu funcția de căldură, oferind astfel beneficiile unui masaj profund în zona superioară a corpului.

Ce este funcția Zero Gravity?

Funcția Zero Gravity permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Modul ZeroGravity reprezintă cea mai bună poziție pentru a prelua presiunea spatelui și a coloanei vertebrale și a vă scuti de dureri.

Din partea de sus a capului, în jos pe gât și umeri, până la glutei și picioare, designul fotoliului oferă un masaj profesional pentru a vă relaxa întregul corp.

MECANISM DE MASAJ 3D

Oferă unghiuri și planuri multiple de masaj, având o mare acuratețe și mulându-se perfect pe corpul utilizatorului la nivelul gâtului,umerilor, spatelui și taliei. De asemenea poate fi setat cu ajutorul telecomenzii să execute un masaj mai profund sau mai superficial după preferințele personale.

MASAJUL PICIOARELOR

Tania oferă un masaj al picioarelor folosind o tehnologie care vizează diminuarea durerilor musculare, atenuarea durerilor articulare și îmbunătățirea circulației sângelui. Pernele de aer se se comprimă în jurul picioarelor și astfel se simt asemenea unui masaj executat de către un maseur adevărat. Oferiți picioarelor tratamentul pe care îl merită și răsfățați-vă cu un masaj complet al picioarelor.

9 recenzii pentru Tania

Rodica M.

Ma bucur pentru alegerea facuta. Masajul imi calmeaza durerea de spate, ma relaxeaza, iar masajul talpilor si picioarelor e foarte bun si eficient in circulatia sangelui. Este un produs deosebit si il recomand.

Claudia M.

Minunat fotoliul!!! Ma felicit pentru alegerea facuta, cu ajutorul lui Andrei, personalul foarte amabil, iar livrarea promta. Va multumesc!

Mihaela P.

Atat domnul Tudor cat si domnul Raymond sunt niste oameni extraordinari. Am gasit intelegere si sprijin, am numai cuvinte de lauda despre Masatto. Va voi recoamnda de cate ori am ocazia.

Daniel O.

Super ok, i-a plăcut, super ok livrare, super ok experiența cu Cristian.

R.

Totul la superlativ! Am ales modelul Tania si suntem foarte multumiti! Multumesc pentru tot echipei Masatto!

Adrian B.

Fotoliul este excelent si dupa doua saptamani de utilizare nu pot decat sa ma felicit pentru alegerea facuta .

Adriana B.

Am fost la Masatto in Pipera si am testat 4 fotolii. Am fost si la concurenta sa pot face cea mai bună alegere pentru noi. Am ales fotoliul de masaj Tania pentru ca mi-a placut masajul la spate si la talpi. In plus arata foarte bine iar Gabriela a fost foarte draguta si mi-a raspuns la toate intrebarile. Baietii la livrare de nota 10. Va felicit pentru profesionalism. Adriana B. Ilfov

Corina M.

Recomand fotoliul Tania ! Un pret foarte bun si Tudor a fost foarte amabil. Corina M. Salonta, Bihor

Georgeta M.

De aproape o saptamana Tania a devenit locul nostru de relaxare. Ne place masajul delicat si rolele moi. Il folosim zilnic de 2-3 ori pentru ca lucram de acasa. Felicitari Masatto pentru serviciile premium. Cei care l-au montat au avut rabdare si mi-au explicat toate functiile. Va recomand la toată lumea. O zi buna! Georgeta M. Popesti, Arges

Nota aleasă: 5

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL