SADIRA

Un fotoliu inovativ, eficient, confortabil și inteligent care asigură o experiență de masaj completă, după care vei tânji zi de zi și de care te vei bucura să o împarți cu cei dragi.

Golden Buzz

Midnight Peace

Evaluat la 98.333333333333 din 5 pe baza a 24 evaluări ale clienților
(24 recenzii de la clienți)

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj complet, acasă la dumneavoastră.

Sadira combină tehnologia de scanare 3D cu capacitățile terapeutice ale modului Zero Gravity pentru a oferi un masaj realist și complet. Bucurați-vă de senzația mâinilor de masaj multi-dimensionale care lucrează simultan cu pernele de aer pentru a atenua durerea și a vă reduce stresul.

1. Modul Zero Gravity 

  • reduce atât presiunea fizică cât și cea mentală, oferind senzația de plutire în spațiu.

2. Masajul 3D

  • oferă cea mai bună relaxare datorită mișcărilor ample și complete, fiind personalizabil după preferințele fiecărui utilizator

3. Masajul cu încălzire

  • ajută la destinderea musculaturii, permițând rolelor de masaj să pătrundă mai adânc și astfel reușește să alunge cele mai profunde dureri

4. Masajul cu perne de aer

  • are o suprafață de acoperire mare, cuprinzând umerii, brațele, spatele, talia, șoldurile și picioarele

5. Zona de masaj extinsă

  • șina permite un masaj complet, acționând de la zona cervicală până la zona fesieră

6. Scanare inteligentă

  • datorită tehnologiei de identificare exactă a poziției umerilor, se dublează eficiența masajului și astfel experiența este una mult mai completă

7. Suport de picioare extensibil

  • cu funcție de extindere cu până la 90mm în zona gambelor și 170mm în zona tălpilor

8. Role pentru reflexoterapie

  • rolele reliefate acționează simultan cu pernele de aer, oferind un masaj focusat pe principalii centri reflexogeni ai picioarelor

Ce este tehnologia inovativă cu șină flexibilă?

Această tehnologie presupune o șină lungă, care urmărește conturul coloanei vertebrale până la șolduri și coapse. Astfel, oferă o acoperire cu până la 35% mai mare decât fotoliile convenționale pentru un masaj complet.

Sadira este proiectat cu un set independent de role care asigură o frământare constantă și personalizată în zona gâtului și a umerilor. Rolele de masaj pot fi reglate manual în funcție de preferințe și pot fi utilizate în combinație cu funcția de căldură, oferind astfel beneficiile unui masaj profund în zona superioară a corpului.

Ce este funcția Zero Gravity?

Funcția Zero Gravity permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Modul ZeroGravity reprezintă cea mai bună poziție pentru a prelua presiunea spatelui și a coloanei vertebrale și a vă scuti de dureri.

Din partea de sus a capului, în jos pe gât și umeri, până la glutei și picioare, designul fotoliului oferă un masaj profesional pentru a vă relaxa întregul corp.

MECANISMUL DE MASAJ 3D

Oferă unghiuri și planuri multiple de masaj, având o mare acuratețe și mulându-se perfect pe corpul utilizatorului la nivelul gâtului,umerilor, spatelui și taliei.

MASAJUL CU CĂLDURĂ

Sadira oferă o funcție de masaj cu căldură care odată activată, dublează eficiența masajului prin relaxarea musculaturii, dilatarea vaselor sanguine și îmbunătățirea circulației periferice.

MASAJUL PICIOARELOR

Pernele de aer funcționează în sincron cu rolele special concepute pentru masarea punctelor reflexogene majore, oferind atenuarea durerilor și îmbunătățind circulația locală.

Sunet Bluetooth Surround

Indiferent dacă doriți să meditați sau să ascultați muzica preferată, adăugați masajului dumneavoastră o altă dimensiune.

12 PROGRAME AUTOMATE DE MASAJ

Aceste programe au fost special concepute cu ajutorul unor experți în domeniul masajului și garantează o experiență completă și potrivită pentru fiecare utilizator al fotoliului în funcție de preferințele personale ale fiecăruia.

5 TEHNICI MANUALE DE MASAJ

Cele 5 tehnici pot fi selectate în funcție de preferințele personale și astfel se poate obține un masaj personalizat la punct fix sau focusat pe o anumită zonă, la intensitatea dorită și care are un timp de execuție prestabilit de către utilizator.

TEHNICA DE MASAJ THAI

Oferă mișcări de ÎNTINDERE, TRACȚIUNE și EXTENSIE pentru o detensionare atât fizică cât și mentală
care te va elibera de stresul cotidian acumulat după o zi lungă de muncă.

Combinația dintre mișcările inteligente ale rolelor de masaj și fixarea întregului corp cu ajutorul pernelor de aer, împreună cu adoptarea unei poziții orizontale a fotoliului și extensia picioarelor, vă oferă un stretching complet pentru o destindere maximă.

Masaj complet la un buton distanță

Controlează masajul cu ajutorul interfeței intuitive și ușor de utilizat.
Cu designul elegant și funcționalitatea simplă a telecomenzii, puteți adapta fiecare element al masajului dvs. așa cum vă place.
De asemenea puteți încărca telefonul direct de la portul USB dedicat, în timp ce vă bucurați de masajul suprem.

Centrul de control rapid

Dețineți întotdeauna controlul cu ajutorul panoului de comandă.
Acesta se găsește pe brațul scaunului și vă permite un acces facil și rapid la cele mai uzuale comenzi ale fotoliului de masaj.

SPECIFICAȚII TEHNICE

MODEL: SADIRA

CULORI: Golden Buzz (alb & bej), Midnight Peace (alb & negru)

PROGRAME AUTO: 12 programe

TEHNICI MANUALE: 5 tehnici

REGLARE DURATĂ MASAJ: Da

ÎNCĂLZIRE TERAPEUTICĂ: Da

POSIBILITATE MASAJ LA PUNCT FIX: Da

POSIBILITATE MASAJ REGIONAL: Da

SPĂTAR RABATABIL ELECTRIC: Da

MASAJ GAMBE: Da – Perne de aer & Proeminență silicon

REFLEXOTERAPIE: Da

GREUTATE: 135 kg

DIMENSIUNI POZIȚIE NORMALĂ: (L x l x h): 155 x 73 x 115 cm

DIMENSIUNI POZIȚIE EXTINSĂ: (L x l x h): 188 x 73 x 115 cm (Zero Gravity)

PUTERE: 120 W

VOLTAJ: 220-240 V

24 recenzii pentru Sadira

Ramona R.

Despre fotoliul achizitionat de la dvs Sadira am doar cuvinte de incurajare pentru cei ce sunt tentati sa incerce si sa achizitioneze o astfel de bijuterie terapeutica! Eu il numesc “ maseurul meu personal gold premium”, disponibil pentru mine si familia mea la orice ora din zi si din noapte! Ati avut dreptate, este uimitor, programele automate sunt atat de bine concepute, incat ma elibereaza complet de oboseala acumulata de peste zi! Sunt tare multumita de alegerea mea si-n plus,designul este uimitor! Confortabil, eficient, terapeutic,stare de bine, energie si putere de munca! Efectiv ma incarca mereu cu energie si ma simt mult mai bine, problemele mele legate de durerile de spate diminuandu se mult! Recomand modelul Sadira pentru ca este testat si simtit pe corpul meu, insa sunt convinsa ca toate modelele dvs din gama Masatto sunt la fel de calitative si ajuta efectiv corpul nostru sa fie bine, detensionat si mai energic cu fiecare zi! Va multumesc, va doresc zile cu soare si l

Alexandra F.

Sotul meu este foarte incantat de fotoliul Sadira, se odihneste mult mai bine iar durerile de spate s-au diminuat intens. Multumim mult, Masatto!

Alin P.

Recomand fotoliului Sadira din gama Masatto! Familia mea este foarte incantata de acest fotoliu, ne ofera un masaj foarte relaxant si placut! Bravo, Masatto!

Alin P.

Recomand fotoliului Sadira din gama Masatto! Familia mea este foarte incantata de acest fotoliu, ne ofera un masaj foarte relaxant si placut! Bravo, Masatto!

Catalin M.

Posesor Sadira. Bravo baietilor de la livrare, au fost foarte amabili si s-au descurcat foarte bine cu pozitionarea fotoliului. Felicitari, Masatto!

Valentin O.

Sadira este un fotoliu extraordinar, il utilizez intens zi de zi si ma simt foarte bine! Multumesc, Masatto

Calin D.

Sunt foarte multumit de fotoliul Sadira, masajul este senzational! Felicitari, Masatto!

Alexandru M.

Felicitari echipei Masatto pentru seriozitatea si implicarea de care ati dat dovada. Am achizitionat fotoliul Sadira si sunt extrem de multumit, atat de echipa Masatto cat si de produs. Bravo!

Dorin P.

Nota 10 pentru fotoliul Sadira. Imi ofera relaxare la cote maxime!

Mariana L.

Ma bucur intens de cele 12 programe automate ale fotoliului Sadira. Sunt foarte multumita de acest produs, recomand cu mare drag Masatto!

Gabriel N.

Un fotoliu extraordinar, am recomandat tuturor prietenilor pentru ca merita toti banii! Multumim, Masatto!

Cosmin M.

Sfatul meu este sa mergeti la showroom pentru a testa fotoliile din gama Masatto! Initial mi-am dorit modelul Enif, dar am mers pentru a testa inainte de achizitie si asa am ajuns sa ma indragostesc de fotoliul Sadira. Este un fotoliu complet care ofera un masaj foarte relaxant si placut. Felicitari echipei Masatto pentru modul in care colaborati cu clientii, sunteti foarte buni in ceea ce faceti! Bravo!

Patricia C.

Cu siguranta a meritat investitia intr-un astfel de produs! Am achizitionat fotoliul Rada si sunt extrem de multumita, masajul oferit de acest fotoliu este senzational, ma bucur zilnic de programele automate pe care le are si ma simt mult mai bine dupa fiecare utilizare! Felicitari pentru acest produs de nota 10! Bravo, Masatto!

Dragos C.

Am fost foarte surprins de modul în care am fost primit la Casa Masatto. Aici întâlniți oameni minunați cu zâmbetul pe buze care vă transmit o stare de bine, este o experiență de neuitat. Consultanții sunt foarte primitori, atenți și puteți observa că pasiunea lor pentru consultanță este la un nivel foarte înalt. Vă mulțumesc pentru această experiență minunată, sunteți cei mai tari!

Alexandra A.

Am fost foarte surprinsi de modul in care am fost primiti la Casa Masatto. Multumim pentru consultanta de nota 10, suntem foarte multumiti de fotoliul Sadira!

Vlad P.

Sadira este un fotoliu extraordinar, merita din plin o astfel de achizitie! Multumesc, Masatto!

Marin D.

Vă mulțumesc pentru timpul oferit la ceas târziu cu o mămică ce nu poate să răspundă la telefon decât la ore târzii 🙂 Ceea ce vreți să faceți voi trece de vânzarea tranzacțională, trece de vânzarea consultativă și ajunge să devină o experiență de cumpărare. E mare lucru și o gândire pe termen lung. Ca să dovedesc că deja funcționează, vă spun că am ajuns la Masatto prin 2 recomandări care au lăudat echipa. Vă felicit și sper să ne auzim cu vești bune. Semnat: un potențial deja client

Marius T.

Am fost foarte surprinsi de modul in care am fost primiti la Casa Masatto. Multumim pentru consultanta de nota 10, suntem foarte multumiti de fotoliul Sadira!

Mariana R.

Echipa de la livrare de nota 10, felicitari Masatto pentru modul in care lucrati cu oamenii!

Daniel G.

Foarte tare fotoliul Sadira, il folosim zilnic in familie si suntem foarte fericiti! Bravo, Masatto!

Dinu C.

Posesor Sadira. Sunt foarte multumit de acest fotoliu, imi ofera relaxare la cote maxime! Multumesc, Masatto!

Vlad P.

Sadira este un fotoliu extraordinar, merita din plin o astfel de achizitie!

Costel P.

Sunt foarte fericit cu fotoliul Sadira. Vă mulțumesc pentru promptitudine si seriozitate, o echipă de nota 10. Continuați cu ceea ce faceți pentru că faceți bine! Multumesc, Masatto!

Cosmin P.

Echipa Bunicii Comunității vă mulțumește pentru șansa de a beneficia de masaj terapeutic. Suntem foarte mulțumiți de fotoliul Sadira. Mesajul echipei Bunicii Comunității și al primarului Cosmin Pigui este același: "Rămânem acasă, rămânem sănătoși pentru că suntem uniți și solidari!". Bravo, echipa Masatto!!

Nota aleasă: 5

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL

MASATTO RELAXURY MASSAGERS

Masatto Relaxury Massagers
- NECK -
APARAT DE MASAJ
pentru GÂT

 

PRECOMANDĂ

Masatto Relaxury Massagers
- EYE -
APARAT DE MASAJ
pentru OCHI

PREȚ CATALOG: 1.320 RON

PREȚ PROMO:
990 RON

Masatto Relaxury Massagers
- KNEE -
APARAT DE MASAJ 
pentru GENUNCHI

PREȚ CATALOG: 1.620 RON

PREȚ PROMO:
1.290 RON

Masatto Relaxury Massagers
- FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE

PREȚ CATALOG: 2.800 RON

PREȚ PROMO:
2.490 RON

Masatto Relaxury Massagers
- LEG & FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE & GAMBE

 

PREȚ PROMO:
3.900 RON