NAOS

Descoperă inovația și confortul printr-o experiență de revigorare și relaxare la care nici nu visai.

 

Modern Living

Timeless Brown

Evaluat la 100 din 5 pe baza a 25 evaluări ale clienților
(25 recenzii de la clienți)

Campioana olimpică Ana-Maria Brânză:

„În ultimul timp îmi permit
luxul să am mai multă grijă de mine.”

despre NAOS by MASATTO

Citește întreg interviul din revista Art & Design

De ce să alegi un fotoliu de masaj Masatto?

Vă prezentăm doar câteva dintre serviciile pe care le oferim clienților noștri.

Bucurați-vă de un masaj complet, acasă la dumneavoastră.

Naos combină tehnologia de scanare SL cu capacitățile terapeutice ale modului Zero Gravity pentru a oferi un masaj realist și complet. Bucurați-vă de senzația mâinilor de masaj multi-dimensionale care lucrează simultan cu pernele de aer pentru a atenua durerea și a vă reduce stresul.

1. Modul Zero Gravity 

  • reduce presiunea de pe coloană și oferă senzația de plutire

2. Mecanism de masaj 3D cu 4 role

  • oferă cea mai bună relaxare, fiind personalizabil după preferințe

3. Masajul cu încălzire

  • ajută la destinderea musculaturii, permițând rolelor de masaj să pătrundă mai adânc și astfel reușește să alunge cele mai profunde dureri

4. Boxe Bluetooth stereo

  • completarea masajului cu muzica relaxare potrivită creează o atmosferă de pace, bucuie și satisfacție deplină

5. Zona de masaj extinsă

  • șina de tip SL cu o lungime de 130 cm permite un masaj complet, acționând de la zona cervicală până la zona fesieră

6. Design rafinat și dimensiuni optimizate

  • datorită tehnologiei Zero Space este necesar ca fotoliul să fie instalat la o distanță de doar 10cm de la perete pentru ca totul să funcționeze perfect

7. Mecanism de masaj flexibil și îmbunătățit

  • tehnica de masaj Thai pătrunde până la 10cm în profunzimea țesutului muscular

9. Sistem de glisare ZERO SPACE

  • este necesară o distanță de doar 5 cm între spătarul scaunului și perete pentru ca dumneavoastră să vă puteți bucura de un masaj complet și totodată de mai mult spațiu liber în cameră.

Ce este tehnologia de scanare S-L?

Această tehnologie presupune o șină lungă, curbată în formă de SL, care urmărește conturul coloanei vertebrale și oferă o acoperire completă pentru un masaj mult mai cuprinzător.

Naos este proiectat cu un set independent de role care asigură o frământare constantă și personalizată în zona gâtului și a umerilor. Rolele de masaj pot fi reglate manual în funcție de preferințe și pot fi utilizate în combinație cu funcția de căldură, oferind astfel beneficiile unui masaj profund în zona superioară a corpului.

Ce este funcția Zero Gravity?

Funcția Zero Gravity permite scaunului să se așeze într-o poziție orizontală în care picioarele sunt ridicate mai sus decât nivelul inimii, ceea ce ajută la eliberarea stresului și oferă o senzație de imponderabilitate.

Modul ZeroGravity reprezintă cea mai bună poziție pentru a prelua presiunea spatelui și a coloanei vertebrale și a vă scuti de dureri.

Din partea de sus a capului, în jos pe gât și umeri, până la glutei și picioare, designul fotoliului oferă un masaj profesional pentru a vă relaxa întregul corp.

MASAJ PERSONALIZAT

În funcție de lățimea umerilor, înălțimea și mărimea corpului, mecanismul inteligent poate adopta diferite curbe de masaj, fiind astfel potrivit pentru întreaga familie.

MASAJUL CU CĂLDURĂ

Funcția de masaj cu căldură la nivelul taliei, spatelui și picioarelor prin tehnologie cu fibră de carbon, radiază temperaturi de până la 55˚C în scopul calmării durerilor musculare și îmbunătățirii circulației sanguine.

MASAJUL RITMIC AL PICIOARELOR

Este o caracteristică unică pe piață pentru acest fotoliu și presupune reducerea excreției de toxină serică, acționând de jos până sus în cel mai eficient mod.

Sunet Bluetooth Surround

Indiferent dacă doriți să meditați sau să ascultați muzica preferată, adăugați masajului dumneavoastră o altă dimensiune.

MASAJUL PICIOARELOR

Naos oferă un masaj al picioarelor folosind o tehnologie de ultimă generație, care vizează diminuarea durerilor musculare, atenuarea durerilor articulare și îmbunătățirea circulației sângelui. Sistemul cu role duble, funcția de masaj ritmic și tehnica de masare a tendonului lui Achile se simt asemenea unei experiențe executate de către un maseur profesionist. Oferiți picioarelor tratamentul pe care îl merită și răsfățați-vă cu un masaj complet al picioarelor.

DESIGN ȘI MECANISM OPTIMIZAT

Datorită dispunerii și designului pernelor de aer, acestea acoperă corpul utilizatorului mai eficient, oferind astfel o presiune mai bună și mai corect executată. Mecanismul de masaj a fost optimizat cu 4 role, care la rândul lor sunt dotate de jur împrejur cu bile elastice perfect adaptate masajului de apunctură, ceea ce ameliorează tensiunea și îmbunătățește fluxul și circulația sângelui.

88 perne de aer

Toate lucrează simultan cu rolele de masaj inteligente pentru a vă oferi cea mai bună experiență de masaj posibilă.

Bucurați-vă de masajul cu perne de aer așezate în jurul corpului pentru a aplica compresie pe brațe, umeri, spate, șolduri și picioare. Naos se simte la fel ca un maseur adevărat și vă oferă un masaj complet care vă va ameliora durerile, vă va reduce stresul și vă va permite să vă întoarceți la cea mai bună stare de spirit.

Masaj complet la un buton distanță

Controlează masajul cu ajutorul interfeței digitale intuitive și ușor de utilizat. Cu designul elegant și funcționalitatea simplă a tabletei, puteți adapta fiecare element al masajului dvs. așa cum vă place. De asemenea puteți încărca telecomanda sau telefonul direct de la portul USB dedicat, în timp ce vă bucurați de masajul suprem.

Centrul de control rapid

Dețineți întotdeauna controlul cu ajutorul panoului de comandă. Acesta vă permite să porniți sau să opriți fotoliul, să vă deplasați prin programele automate de masaj și să reglați ușor înclinarea scaunului de masaj.

”Dacă ai ajuns să-mi citești opinia, probabil că vrei să-ți argumentezi alegerea. Dacă vrei să-ți regăsești așteptările în cuvintele mele… fără ca eu să le fi știut, pot spune că le vei găsi, avându-l.

Dacă multele lucruri achiziționate de către majoritatea dintre noi vor zace în continuare în câte un cotlon, scaunul de masaj Masatto, va fi excepția.

Detaliile tehnice sunt explicite, iar de la specialiști le vei primi cu vârf și îndesat. Îți vor spune inclusiv ce vrei să auzi, dar ei fac asta argumentat și pe-ncercate. Probabil că vei reține doar cele câteva care-ți satisfac așteptările și poate ceva în plus, însă vei fi înțeles de fapt puțin, foarte puțin. Dacă ai inspirația să fie al tău, vei constata că este unul dintre cele mai utilizate bunuri în care ai investit vreodată.

Modelul Naos mi-a fost sugerat, dar cred că oricare alegere ar putea fi inspirată, iar utilizarea-n timp va confirma investiția.”

Daniel – Emil | Albota, Argeș

SPECIFICAȚII TEHNICE

MODEL: NAOS

CULORI: Modern Living (bej & negru), Timeless Brown (maro închis & negru)

PROGRAME AUTO: 10 programe

TEHNICI MANUALE: 7 tehnici

REGLARE DURATĂ MASAJ: Da

ÎNCĂLZIRE TERAPEUTICĂ: Da

POSIBILITATE MASAJ LA PUNCT FIX: Da

POSIBILITATE MASAJ REGIONAL: Da

SPĂTAR RABATABIL ELECTRIC: Da

MASAJ GAMBE: Da – Perne de aer & Role

REFLEXOTERAPIE: Da (Complex)

GREUTATE: 138 kg

DIMENSIUNI POZIȚIE NORMALĂ: (L x l x h): 140 x 85 x 130 cm

DIMENSIUNI POZIȚIE EXTINSĂ: (L x l x h): 175 x 85 x 130 cm (Zero Gravity)

PUTERE: 180 W

VOLTAJ: 220-240 V

25 recenzii pentru Naos

Marius I.

Sunt foarte incantat de experienta Masatto. De la modul cum m-am simtit in showroom, pana la montaj, totul a fost impecabil. Recomand cu incredere!

Mirela F.

Multumim consultantului Cosmin care ne-a convins ca este cea mai buna alegere achizitionarea unui fotoliu Naos / Masatto. Nota 10 si pentru echipa de livrare Ionut&Ionut. Desi il avem de o saptamana este folosit zilnic de intreaga familie iar rezultatele sunt pe masura asteptarilor noastre. Este exact de ceea ce aveam nevoie atat pentru problemele medicale cat si pentru relaxarea dupa o zi grea de munca. Suntem foarte multumiti si il recomandam nu doar prietenilor ci tuturor. Va multumim!

C. D.

Dacă multele lucruri achiziționate de către majoritatea dintre noi vor zace în continuare în câte un cotlon, scaunul de masaj Masatto, va fi excepția. Detaliile tehnice sunt explicite, iar de la specialiști le vei primi cu vârf și îndesat. Îți vor spune inclusiv ce vrei să auzi, dar ei fac asta argumentat și pe-ncercate. Probabil că vei reține doar cele câteva care-ți satisfac așteptările și poate ceva în plus, însă vei fi înțeles de fapt puțin, foarte puțin. Dacă ai inspirația să fie al tău, vei constata că este unul dintre cele mai utilizate bunuri în care ai investit vreodată. Livrarea este rapidă, montajul fără cusur, iar explicațiile fluente și pe-nțelesul tuturor. Modelul Naos mi-a fost sugerat, dar cred că oricare alegere ar putea fi inspirată, iar utilizarea-n timp va confirma investiția.

Daniel I.

Un fotoliu de nota 10, merita toti banii. Multumesc, Masatto!

Marian S.

Suntem foarte mulțumiti de fotoliul Naos. Masajul la picioare in special este extraordinar. Felicitări echipei Masatto!

Alin L.

Posesor Naos. Folosesc fotoliul de masaj in fiecare zi si ma simt foarte bine dupa fiecare utilizare! Multumesc, Masatto!

Marin D.

Vă mulțumesc pentru timpul oferit la ceas târziu cu o mămică ce nu poate să răspundă la telefon decât la ore târzii 🙂 Ceea ce vreți să faceți voi trece de vânzarea tranzacțională, trece de vânzarea consultativă și ajunge să devină o experiență de cumpărare. E mare lucru și o gândire pe termen lung. Ca să dovedesc că deja funcționează, vă spun că am ajuns la Masatto prin 2 recomandări care au lăudat echipa. Vă felicit și sper să ne auzim cu vești bune. Semnat: un potențial deja client

Rares P.

Am facut cea mai buna alegere sa achizitionez fotoliul Naos. Masajul oferit de acest fotoliu este senzational, in special la picioare. Felictiari echipei Masatto pentru seriozitate!

Madalin P.

Am fost foarte placut surprins de Casa Masatto, nu ma asteptam la o astfel de primire. Felicitari tuturor pentru modul in care va faceti treaba!

Maria R.

Foarte tare fotoliul Noas, suntem foarte fericiti si il folosim zilnic in familie. Multumim din suflet, Masatto!

Bucur M.

Fotoliul Naos imi ofera dimineti linistite dupa utilizarea acestuia in fiecare seara. Este extraordinar acest fotoliu. Bravo, Masatto!

Mihai B.

Recomand fotoliul Naos cu cea mai mare placere, este senzational!

Gabriel D.

Băieții de la logistică s-au descurcat minunat, au avut grijă să înțeleg perfect cum funcționează fotoliul Naos. Mă bucur enorm că am ales să achiziționez de la Masatto, am întâmpinat acolo numai oameni profesioniști care știu să își facă treaba așa cum trebuie și le mulțumesc pentru ajutor!

Mariana D.

Am ales să achiziționez fotoliul Naos cu ajutorul consultantului Cosmin de la Masatto, un domn foarte drăguț și amabil. M-am indrăgostit de masajul oferit de acest fotoliu, îl folosesc de fiecare dată când îmi permite timpul și sunt foarte mulțumită. Felicitări echipei Masatto!București

Traian M.

Fotoliul Naos funcționează perfect, mă bucur că am ales să fac o astfel de achiziție. Felictiări echipei Masatto!

Calin I.

Fotoliul Naos este exact ce aveam nevoie pentru durerea de spate. Multumesc echipei Masatto pentru implicare si promptitudine!

Georgeta D.

Fotoliul Naos este senzațional!! Iar legat de experiența cu echipa Masatto, jos pălăria. Am întâlnit oameni extraordinari cu bun simț si serioși în ceea ce fac. Vă mulțumesc, Masatto!

Mihai B.

Mi-a placut foarte mult experienta cu Masatto, echipa de la livrare de nota 10! Felicitari, Masatto!

Denisa D.

Colaborarea excelentă, promptă și rapidă! Oameni competenți, receptivi și pregătiți profesional! În ceea ce privește calitatea fotoliului este excepțională! Relaxare la tine acasă la orice oră, după ore întregi cu bebelușul în brațe sau după antrenament de sport! Închinzând ochii ai impresia că în mod real cineva te masează și în final, fotoliul își merita banii din plin. NU poți regreta această achiziție niciodată! -Denisa Dogaru, manager restaurant și mămica 🙂

Eduard F.

Experiența cu echipa Masatto a fost extraordinară. Familia mea se bucură de fotoliul Naos și de senzațiile pe care le oferă acesta, super masaj la picioare. Mulțumim Masatto pentru că ați făcut o familie fericită!

Raluca D.

Fotoliul Naos este senzational, m-am indragostit pur si simplu de masajul oferit, mai ales la partea picioarelor! Multumesc, Masatto! Felicitari pentru un produs de nota 10!

Banica D.

Nota 10 pentru băieții de la livrări, cât și pentru consultantul Iulian care mi-a oferit toate informațiile de care am avut nevoie. Sunt foarte mulțumit de fotoliul Naos, fac masaj zilnic și mă simt mult mai bine. Mulțumesc, Iulian!Galați

Denisa D.

Folosim fotoliul Naos aproape zilnic, este senzational masajul pe care il ofera. Recomand cu incredere acest produs pentru cine nu are! Bravo, Masatto!

Adrian T.

Naos este un fotoliu exceptional, ofera un masaj complet al corpului. Ma simt foarte relaxat si odihnit dupa utilizare! Bravo, Masatto!

Dragos C.

Am fost foarte surprins de modul în care am fost primit la Casa Masatto. Aici întâlniți oameni minunați cu zâmbetul pe buze care vă transmit o stare de bine, este o experiență de neuitat. Consultanții sunt foarte primitori, atenți și puteți observa că pasiunea lor pentru consultanță este la un nivel foarte înalt. Vă mulțumesc pentru această experiență minunată, sunteți cei mai tari!

Nota aleasă: 5

S-ar putea să-ți placă și...

Thai

PREMIUM DELUXE 4D

Maia

HOME DELUXE 3D ROBOSTIC CU ÎNCĂLZIRE

Dominus

PREMIUM DELUXE 4D

Polaris

PREMIUM DELUXE 3D TERAPEUTIC MEDICAL

MASATTO RELAXURY MASSAGERS

Masatto Relaxury Massagers
- NECK -
APARAT DE MASAJ
pentru GÂT

 

PRECOMANDĂ

Masatto Relaxury Massagers
- EYE -
APARAT DE MASAJ
pentru OCHI

PREȚ CATALOG: 1.320 RON

PREȚ PROMO:
990 RON

Masatto Relaxury Massagers
- KNEE -
APARAT DE MASAJ 
pentru GENUNCHI

PREȚ CATALOG: 1.620 RON

PREȚ PROMO:
1.290 RON

Masatto Relaxury Massagers
- FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE

PREȚ CATALOG: 2.800 RON

PREȚ PROMO:
2.490 RON

Masatto Relaxury Massagers
- LEG & FOOT -
APARAT DE MASAJ
pentru PICIOARE & GAMBE

 

PREȚ PROMO:
3.900 RON