fotolii de masaj Enif

 

V-am purtat pe parcursul timpului pe meleaguri parca celeste ale masajului, prin stari de relaxare totala si detasare de realitate cu tot ce presupune aceasta. Iata ca nu ne oprim aici si gama noastra in continua dezvoltare cauta sa se plieze exact pe nevoile fiecarei persoane, sa maseze si sa ia durerea fiecarui muschi si parte a corpului. Iata ca aducem acum in atentia voastra si fotoliul de masaj Enif.

Pentru ca ne gandim la toate detaliile si toate aspectele si nu ne place sa ignoram nimic, atunci cand vorbim despre design stim ca va place sa mentineti pentru acasa un anumit stil si o paleta cromatica, de aceea Enif cu tot ce presupune acesta este disponibil in doua versiuni.

Poate fiecare dintre voi stie ca atunci cand alegi Masatto alegi un complex cu tot ceea ce ai nevoie si calitatea premium este prezenta in fiecare aspect. Alaturi de aceasta, designul si utilitatea se afla tot in capul listei. Ne dorim sa oferim mereu acea stare de relaxare si acea gura de aer poate care te ajuta sa continui in fiecare zi in acelasi ritm si cu aceeasi energie. Te invitam sa descoperi Enif cu tot ce inseamna el, in ambele sale variante care se afla in antiteza intr-un fel, datorita culorilor.

Enif – duble posibilitati, de doua ori mai multi clienti incantati 

Enif se imparte astfel in doua versiuni – si anume Tender Black si Retro Gold. Asa cum nu toata lumea are aceleasi dureri musculare si de spate si fiecare dintre voi are nevoie de programe speciale de masaj, asa stim ca nici preferintele in materie de design nu sunt la fel pentru toti.

In acest sens am pregatit fotoliul de masaj Enif in aceste doua versiuni, astfel incat sa alegi ceea ce se pliaza perfect in designul casei tale. Poate preferi negrul curat pentru casa sau birou, realizate in stil modern sau poate minimalist. Daca nu, poate fi acel detaliu care iese in evidenta datorita negrului impecabil, intr-o casa in care predomina culorile calde. Avand variante duble, te poti juca exact asa cum vrei si cum iti place.

Retro Gold este acea culoare eleganta, calda si placuta pe care o poti adauga cu usurinta in locuinta ta. Aduci un plus stilistic odata cu introducerea in decor al fotoliului Enif in aceasta varianta. Orice alegi, cert este ca vei fi rasfatat in fiecare zi dupa ce aduci acest fotoliu acasa la tine.

Despre Enif by Masatto

Gama Masatto nu va dezamagi niciodata si asta este clar. Imbunatatirile constante pe care le facem sunt special create pentru ca fiecare client sa se simta cat mai bine. Programele de care dispune Enif te poarta in toate ariile masajului.

Poti beneficia de programe precum Zero Gravity, masajul extins SL, functia de stretch si multe altele, alaturi de cele manuale pe care le poti seta singur in functie strict de ceea ce preferi si ce ai nevoie. Dupa orice zi de munca poti veni acasa si sa iti refaci fortele cu ajutorul lui Enif, in oricare dintre cele doua versiuni o alegi.

Asculti muzica preferata cu ajutorul sistemului de Bluetooth Surround, care estompeaza toate celelalte zgomote de fundal, deci te detaseaza complet de ce se intampla in jur, in timp ce dispozitivele speciale iti maseaza si iti relaxeaza corpul si il pregateste pentru o noua zi de munca.

Pernele de aer si caldura predispuse in 7 zone sunt cele care aduc acel plus de care ai nevoie, pentru ca lucreaza toate odata atat pentru umeri, brate si antebrate, cat si pentru gambe si picioare.

Nu ezita sa descoperi Enif. Te asteptam in cadrul site-ului nostru www.masatto.ro pentru a descoperi toate functiile de care dispune si cine stie, poate va deveni chiar parte din casa ta.