fotolii masatto

 

Probabil stii pana acum beneficiile pe care le aduce un fotoliu de masaj Masatto in casa ta. Utilitatea sa este incontestabila si un lucru este cert – odata achizitionat un astfel de fotoliu, nu te mai poti desparti de el niciodata. Poate doar sa il inlocuiesti. Este acel mod de relaxare pe care nimeni nu il credea posibil si accesibil chiar acasa sau la birou. Este acea gura de aer atat de necesara si acea pauza si deconectare de la realitate care te ajuta sa continui, in acelasi ritm, in fiecare zi.

Asa cum este acea vorba cine nu are batran sa isi cumpere, pentru ca te poate ajuta cu sfaturi si cu lectii de viata, in cazul nostru se aplica ideea aceasta in cazul fotoliilor Masatto. Doar ca aici vorbim despre o stare completa de relaxare. Cei care au deja un fotoliu Masatto acasa au si uitat cum era pe vremea cand nu detineau unul.

Before and after

Nu poti compara viata de inainte sa apara Masatto in viata ta cu cea de acum. Daca inainte ajungeai acasa obosit si nu mai aveai energie sa faci absolut nimic, fiecare zi era epuizanta si parca fiecare muschi din corp te durea, acum nu mai este cazul.

Datorita programelor inovatoare de care dispune fiecare fotoliu poti sa iti incepi ziua cu o energie de invidiat, cu o stare de bine si cand ajungi acasa de la munca destul de obosit, ai nevoie doar de cateva minute in acest fotoliu si apoi poti continua. Chiar daca acasa nu inseamna mereu relaxare, ci din contra, inseamna mancare de pregatit, haine de spalat si copii care vor atentie, asta nu inseamna ca tu nu poti face fata la toate acestea.

Viata after Masatto se schimba radical si daca nu ai inca un fololiu, nu stii ce pierzi. Este o investitie de moment, dar care te va ajuta cu lucruri pentru care nu poti plati pentru a le obtine. Si anume relaxare, liniste si putere de munca in continuare, pe tot parcursul zilei. De la prima ora a diminetii pana seara tarziu cand te poti baga in pat.

Masatto – a way of life

Probabil cunosti gama de fotolii, printre care enumeram Divina din categoria relaxury. Naos, Mizar, Pollux sunt alte cateva nume de vis care au devenit secretul pentru o viata plina de energie si fara dureri musculare. Oricare dintre acestea este sau poate va fi si partenerul tau, cel care iti va fi alaturi la bine si la rau, cel pe care te poti baza care iti maseaza fiecare parte a corpului, exact asa cum stie mai bine.

Masatto a devenit a way of life pentru ca viata de before and after nu au poate nimic in comun. Aceste fotolii iti schimba viata numai in bine si poate la orice varsta iti poate reda acel boost de energie. Ajuta foarte mult programul morning buzz care este ca o revigorare pentru orice zi. Dis de dimineata, in loc sa te trezesti complet abia cand ajungi la munca sau cand esti in trafic, mai bine te asezi comod in fotoliul tau si ai parte de o trezire care te relaxeaza, dar care iti da si energie in acelasi timp.

Alege sa nu mai stii cum era viata inainte ca Masatto sa apara in viata ta, deci alege starea de bine, confortul la superlativ si poate rezolvarea tuturor problemelor chiar la tine acasa. Daca inainte erai impulsiv si luai decizii la nervi, pentru ca orice coarda sensibila declansa o stare de nervozitate din cauza stresului, acum poti sa te asezi si sa te lasi rasfatat de un masaj ca la carte in timp ce te calmezi si vezi mai apoi problemele cu alti ochi.

Te asteptam in cadrul site-ului nostru sa iti alegi fotoliul de masaj potrivit pentru tine sau sa consulti noua gama daca te-ai indragostit deja de fotoliile noastre.