Dominus Med

 

Timpul trece cu pasi repezi si daca acum ceva timp eram epuizati de canicula si de soarele arzator, imediat incepe sezonul rece unde putem spune ca avem mai mult timp pentru noi. Zilele nu mai sunt atat de lungi, iar diminetile reci parca ne fac sa ne cuibarim si mai mult sub plapuma pufoasa.

Doar ca, odata cu venirea toamnei, vin si asteniile specifice acestui sezon, care ne cam strica tot vibe-ul si buna dispozitie. Astfel ca avem nevoie de o imunitate ridicata care ne protejeaza de raceli si viroze. Insa, nu doar suplimentele pentru intarirea imunitatii au rolul de a ne proteja, ci si starea de spirit pe care o avem.

S-a demonstrat faptul ca oamenii care sunt stresati, extenuati psihic si sunt anxiosi, au o imunitate mult mai scazuta si sunt predispusi la contractarea anumitor boli. Organismul nostru este foarte inteligent si stie sa se apere de factorii nocivi de la exterior, insa are nevoie ca noi sa il ajutam. Ori aceasta perioada este prielnica pentru a avea mai multa grija de tine, de sanatatea si de relaxarea ta. Si cum altfel daca nu cu un fotoliu de masaj Dominus Med?

Imunitatea incepe cu o stare buna

Stii cum e cand ai muschii incordati, esti stresat si ai o stare generala de oboseala. Daca se mai adauga si o raceala sezoniera, trebuie sa iti suni medicul de familie pentru concediu medical.

Nu trebuie sa ajungi pana aici daca ai grija de imunitatea ta. Noi iti recomandam sa iti faci o altfel de rutina care te va ajuta. Incepe dimineata si incheie seara cu un masaj dus la next level printr-un fotoliu by Masatto!

Daca ne raportam la efectele masajului, acestea sunt foarte multe. Masajul are efect terapeutic de foarte secole si vine cu beneficii atat pentru fizic, cat si pentru psihic. Acesta nu presupune doar framantarea masei musculare, ci si a tesuturilor conjunctive, a ligamentelor si tendoanelor, avand ca si scop detensionarea acestora. Studiile arata si faptul ca masajul nu doar amelioreaza durerea, ci si regleaza hormonal organismul si stimuleaza sistemul limfatic. Aceste lucruri duc la o o stare generala de bine, de sanatate si energie. Deci cu doar 15 minute de masaj in fiecare dimineata sau seara cu un fotoliu Dominus Med poti sa ai parte de toate aceste beneficii.

 

masatto

 

Acesta este o revolutie in ceea ce priveste tehnologia terapiei si relaxarii, datorita functiei de monitorizare si afisarea informatiilor despre starea de sanatate in timp real. Dominus Med are 7 functii speciale menite sa aiba grija de sanatatea organismului tau.

Modul Zero Gravity: reduce presiunea de pe coloana, oferind o senzatie de plutire in timpul masajului.

Masajul cu incalzire: este perfect pentru aceasta perioada mai rece care se apropie. Ajuta la destinderea musculaturii cu ajutorul rolelor de masaj, reusind astfel sa te scape de orice durere.

Masajul 4D: acesta il poti personaliza chiar tu, in functie de nevoile pe care le ai, pentru ca masajul 4D este menit sa iti ofere o relaxare profunda.

Scanare inteligenta: fotoliul de masaj isi ia forma corpului tau, astfel incat sa ai parte de una dintre cele mai bune sedinte de masaj.

Role pentru reflexoterapie: rolele reliefate actioneaza in acelasi timp cu pernele de aer, oferind un masaj focusat pe centri reflexogeni ai picioarelor.

Zona de masaj extinsa: sina de 140 cm va oferi un masaj complet, de la zona cervicala pana la coapse.

Mai putin spatiu ocupat, mai mult masaj: pentru ca are tehnologia Micro Space, fotoliul nu ocupa mult spatiu si se poate instala la o distanta mica de perete.

Poti descoperi toate functiile in cadrul paginii noastre, cat si gama de fotolii completa. Intra pe masatto.ro si alege un fotoliu pentru masaj next level, pe care il poti avea in casa ta.