Dominus Med

 

Sezonul rece incepe sa isi faca timid aparitia si deja vedem primele semne ale incheierii ciclului de viata a naturii, ploi tot mai dese si temperaturi ce ne fac de acum sa ne infofolim cu plapuma. Cred ca toata lumea si-ar dori sa aiba un semineu acasa, insa nu toti au aceasta posibilitate. In sezonul rece pare ca durerile osoase si musculare se accentueaza, poate si din cauza ca stam mult mai incordati.

Cu un fotoliu Masatto poti sa ai parte de caldura unui semineu si sa scapi si de dureri. Experienta masajului este la un cu totul al nivel atunci cand afara e o vreme mohorata, rece, iar tu esti in interior, asezat in fotoliul ales, facandu-ti un masaj cu caldura.

Dominus Med – cel ce-ti vindeca orice durere

Dominus Med este ideal pentru cei care au o circulatie sanguina deficitara. Cu un singur fotoliu poti avea parte de masaje personalizate cu caldura pe toata lungimea corpului. Dominus Med ofera chiar si functia de masaj al talpilor cu o tehnologie de ultima generatie cu incalzire la 360 de grade. Astfel, de la gat si pana la talpi, vei avea parte de masaje ce vor calma fiecare durere, masaje mai profunde ce vor destinde fiecare muschi. Cei ce au mainile si talpile constant reci se vor simti zilnic in Dominus Med ca intr-un cocon calduros si cozy ce le elimina durerile cu fiecare framantare. De asemenea, fotoliul dispune si de role pentru reflexoterapie reliefate, oferind masaje focusate pe centrii reflexogeni ai picioarelor.

Dominus Med este printre putinele noastre fotolii de masaj care utilizeaza unele dintre cele mai moderne mecanisme pentru masaj 4D. Fotoliul poate executa tehnici de masaj complexe, atat pentru relaxare, cat si pentru terapie. Vei avea parte de propriul tau maseur profesionist in livingul tau, de care te poti bucura ori de cate ori doresti. Dispune si de functia Zero Gravity pentru masajul profund in stare de imponderabilitate precum multe alte dintre fotoliile noastre. Insa se deosebeste de altele prin faptul ca foloseste un sistem fiziologic patentat prin care monitorizeaza in timp real pulsul, nivelul de saturatie a oxigenului din sange si microcirculatia. Iti va afisa extrem de precis starea de sanatate fara nici un efort pe ecranul tabletei incluse.

Muzica buna si masaj relaxant – reteta perfecta pentru zilele friguroase

Ce poate fi mai bun decat un masaj calduros in acest fotoliu in timp ce asculti o muzica melancolica precum vremea de afara? O astfel de sedinta inainte de somn ii va imbunatati semnificativ calitatea si in fiecare dimineata te vei trezi mai revigorat si capabil de a duce toate task-urile la bun sfarsit. Fotoliul dispune de sistem bluetooth surround, oferind fiecarui masaj o altfel de dimensiune.

Cele 68 de perne de aer impreuna cu rolele se vor plia perfect pe dimensiunile corpului tau si vei avea parte de masaje exceptionale. Tehnica de scanare S-L iti urmareste conturul coloanei vertebrale, oferindu-ti o acoperire completa pentru un masaj cuprinzator. Prin comprimarea oferita de perne si framantarea oferita de role vei simti zilnic beneficiile aduse de Dominus Med, bucurandu-te de senzatia de maini de masaj multidimensionale. Datorita tehnologiei Micro Space, fotoliul poate fi asezat la o distanta mica de perete, astfel incat sa economisesti spatiu. Din panoul de control poti regla viteza, latimea, intensitatea si profunzimea masajului. Interfata este intuitiva si facila, iar din panoul de control de pe bratul fotoliului poti oricand sa te deplasezi prin programele de masaj automate sau sa reglezi usor inclinarea fotoliului.

Imbunatateste-ti sanatatea, somnul si stilul de viata alegand fotoliul Dominus Med. Il poti testa in unul dintre showroom-urile noastre sau il poti testa gratuit timp de  30 de zile la tine acasa.