Bine ai venit 2021! Ne dorim sa fie un an mai bun, mai prosper, mai implinit si cu ganduri optimiste ne gandim la ce e mai bun sau cel putin la a putea restabili normalitatea cu care eram obisnuiti inainte de pandemie.

Dupa cum bine stiti, de anul trecut am dat start unui concept next level si high class in ceea ce priveste evolutia si dezvoltarea brandului nostru. Iar acum putem spune ca dupa ce am deschis si o noua locatie – a doua in capitala – mai exact Casa Masatto, avem si o intreaga familie de prieteni. De asemenea, anul trecut am marcat lansarea unei noi colectii Masatto si am cooptat in echipa noastra un brand ambassadar, pe Vlad Enachescu, despre care v-am povestit si cu alte ocazii. Iar lista de prieteni ai nostri nu se opreste aici.

Promoteri ai conceptului nostru

Pe lista celor care cred in brandul nostru, care au testat, incercat si laudat, au simtit pe pielea lor ce pot face fotoliile Masatto, se numara nume cunoscute pe scena showbiz-ului romanesc. Vorbim despre Ellie White spre exemplu, cunoscut artist roman, mama la randul sau, dornica sa aiba si sa sustina o viata sanatoasa. Iar mamele stiu foarte bine ca totul porneste de la energia si dispozitia lor armonia casei.

O mama implinita este cea care…a incercat si Divina, asa cum a facut Ellie White. Unul din cele mai complexe modele ale noastre de fotolii de  masaj premium este acesta. Divina promite experiente ca nici unele altele. Maseaza profund, precis, in functie de inaltime si ajustarile facute de fiecare ocupant in parte. Dar mai vine si cu tehnologia high class ce sta la dispozitia ta. O simpla apasare de buton, de pe bratul Divina, si masajul te poarta pe culmile relaxarii. Instaleaza aplicatia si regleaza totul mai usor sau foloseste pad-ul din dotare. E atat de simplu!

Dupa testare frumoasa Ellie White spune ca merita pe deplin, un astfel de fotoliu este fix ce trebuie in vremurile stresante pe care le traim. Si nu este singura care spune acest lucru!

Adi Vasile, un alt prieten Masatto

Antrenorul echipei de handbal feminim CSM Bucuresti, Adi Vasile ne-a trecut pragul si s-a bucurat sa descopere lumea noastra si familia noastra. Un sportiv stie cat de important este sa iti mentii starea de bine, tonusul in fiecare zi, energia si cat de important este sa ai viata echilibrata si disciplinata. Masajele sunt in mod cert o necesitate. Pot fi terapie curata, post antrenament sau in orice moment al zilei.

Alaturi de noi sunt de asemenea Cezar Ionascu, autorul programului de masculinitate „Predestinare Masculina”, precum si sotia acestuia, superba doamna Oksana Ionascu. Ne-am fost alaturi si ne-au onorat nu doar cu prezenta, ci si cu spiritul lor, vibe-ul lor, cu energia pe care o emana.

Liviu Varciu s-a bucurat de Polaris, Ruby de Dominus. Sunt alte cateva nume si persoane publice pe care le adoram si le impartasim preferintele in materie de fotoliile alese.

Povestea Masatto va fi subiect al unui articol cu aparitie in aceasta luna si in revista Luxury. Asadar, stay tuned si veti descoperi detalii inedite si trairile noastre, ce si cum am cladit acest brand pana acum, ce oameni dragi am adus alaturi de noi!

Masatto, o promisiune si o nota de optimism pentru vremuri mai bune. Speram in asta si ca motto-ul nostru A way of life ne va conduce cu siguranta spre planuri si mai marete. Pastram acest avant mai ales pentru inceputul de an cand notam si planurile pentru anul ce a inceput, nu-i asa?