Ceea ce nu te doboara te face mai puternic! Initial asa ar trebui, insa un stres acumulat in aproximativ un an de zile din cauza pandemiei nu este chiar atat de usor de gestionat.

 

Impunerea masurilor stricte de catre autoritati, de prevenire a raspandirii noului coronavirus au reprezentat pentru majoritatea populatiei un factor major de stres. Faptul ca stilul tau de viata incapand cu activitatile in aer liber, mersul la cumparaturi, inclusiv traseul pana la job a fost modificat radical, a fost necesar sa te adaptezi, sa gestionezi situatiile in asa fel incat sa poti face fata acestor masuri.

 

Atat medicii, cat si psihoterapeutii recomanda sa adaugi noi activitati in rutina zilnica, sa meditam, sa ai grija de sanatatea ta, sa te concentrezi pe aspectele pozitive ale vietii, pentru a combate stresul.

 

Masajul, o metoda de combatere a stresului

 

Din cele mai vechi timpuri, masajul este considerat ca fiind o terapie atat la nivel psihic, cat si fizic. Masajul de relaxare este un bun prilej, mai ales in aceasta perioada pentru combatarea stresului, pentru a destresa muschii incordati, cat si pentru a ameliora durerile de spate.

 

Faptul ca masajul are un rol important in ceea ce priveste sanatatea noastra fizica si mentala, noi ne-am gandit sa il readaptam la noile timpuri. Punem un accent deosebit pe sanatate si o stare de bine, astfel ca un fotoliu pentru masaj este o recomandare excelenta in aceasta perioada.

 

Cum ar fi sa ai in confortul casei propriul maseur la orice ora doresti din zi sau din noapte? Cum ar fi ca atunci cand esti stresat si simti nevoia de un masaj, nu mai esti nevoit sa te deplasezi la un salon, ci doar cu o simpla apasare de buton sa profiti de acest lucru chiar din propria locuinta? Cu Masatto, acum totul este posibil!

 

De ce ar trebuie sa alegi un fotoliu de la Masatto

 

Unul dintre cele mai apreciate fotolii de catre public este Atria. Combina tehnologia de scanare SL cu capacitatile terapeutice ale modului Zero Gravity, acest lucru inseamna ca ofera un masaj complet si realist.

 

Atat tu, cat membrii familiei tale se pot bucura de un masaj revolutionar, profesional si de ultima generatie. Poate ca te intrebi ce inseamna tehnologia de scanare S-L, concret, presupune o sina lunga si curbata in forma SL, care are rolul de a urmari conturul coloanei vertebrale pentru a oferi un masaj complet.

 

Functia Zero Gravity permite scaunului sa se aseze intr-o pozitie orizontala in care picioarele vor fi ridicate mai sus de nivelul inimii ori acest lucru ajuta la eliminarea stresului. Este una dintre cele mai bune pozitii pentru a reduce durerile de spate sau alte parti ale corpului.

 

Atria este un complex de tehnologie de ultima generatie, revolutie si stare totala de bine. Te poti bucura de un masaj complet cu ajutorul panoului de comanda in care iti poti regla intensitatea masajului, pozitia corpului, modul de caldura, cat si alte programe, in functie de preferinte.

 

Combate stresul la un buton distanta

 

O muzica buna pe fundal, un masaj complet al intregului corp te pot transpune intr-o lume a perfectiunii, din propria locuinta si asta la un buton distanta.

 

O metoda perfecta de a combate stresul acumultat, durerile de spate, cat si muschii incordati. Pune pret pe sanatatea ta, cat si a intregii familii. Este momentul sa te readaptezi, sa te bucuri de fiecare minut din viata si sa pui accent pe  starea de bine.

 

Noi suntem aici sa iti oferim metode inedite si revolutionare pentru ca tu sa te simtiti mai bine ca niciodata. Nu ne crede pe cuvant, incearca si convinge-te singur!

 

Intra in lumea Masatto si te vom rasplati cu momente de neuitat.