Timpul – niciodata suficient si mereu “grabit”. Unde este acel timp destinat relaxarii, in care esti stress free si tot ce ai de facut este sa te bucuri de cartea pe care o citesti sau de activitatile petrecute langa copilul tau? Toate acestea au devenit din ce in ce mai rare si nici concediul de vara nu mai este ce a fost odata.

 

Si daca lipsa timpului nu era motiv suficient de a anula un concediu destinat relaxarii si starii de bine, interdictiile sunt cireasa de pe tort care limiteaza optiunile si implicit dorinta de a merge in concediu. Decat sa te multumesti cu putin, mai bine mai ai putina rabdare si astepti ca totul sa revina la normal. Intre timp, tu poti sa te relaxezi chiar la tine acasa cu ajutorul unui fotoliu de masaj. Poti uita de maseurul de la piscina care iti relaxeaza muschii timp de aproximativ 50 de minute si mai apoi pleaca. Este doar o bucurie efemera, care trece cat ai clipi. Dupa toata perioada stresanta prin care ai trecut ai nevoie de o metoda utila de relaxare, mereu la dispozitia ta.

 

Relaxare ca in concediu chiar in propria casa

 

Pentru ca vrem sa ai parte de ceea ce meriti, gama noastra de fotolii cu masaj sunt exact ceea ce ai nevoie. Lasa concediul, opteaza sa ai parte de sesiunile de masaj pe care le meriti chiar la tine acasa. Este o experienta de care te indragostesti de la primul program de masaj.

 

Alege din gama noastra de fotolii varianta care te atrage cel mai mult. Va deveni locul tau preferat de a sta in “concediu” ori de cate ori vrei sau ai nevoie. Un astfel de fotoliu poate deveni oaza ta de relaxare, datorita complexitatii masajelor. Gama de fotolii 2021 depaseste orice asteptare si functiile inovative te fac sa crezi ca zbori. Cand te asezi intr-un astfel de fotoliu Masatto te detasezi de realitate, de griji, tensiuni si orice problema.

 

Iti poate fi si terapeut deoarece atunci cand te relaxezi si te detensionezi poti vedea lucrurile mai clar si abordezi altfel problemele. Orice masaj, la orice ora poate fi la dispozitia ta, chiar acasa la tine. Daca simti ca este nevoie il poti duce la birou. Este momentul tau de respiro si nimeni nu te poate priva de o stare de bine si de relaxare.

 

Alegerea potrivita

 

Atunci cand vezi fotoliile poate fi love at first sight sau at first massage. Te indragostesti din prima secunda in care dispozitivele special create iti maseaza fiecare parte a corpului, exact acolo unde ai nevoie. Totusi, daca ai anumite dureri in anumite zone poti alege fotoliul potrivit in functie de programele acestuia.

 

Uiti complet de concediu si de planurile anulate de vara aceasta daca ai tot ce iti trebuie chiar acasa. Daca nu ai timp la dispozitie o saptamana sa pleci de acasa, cu siguranta ai timp cateva minute pe zi sa te transpui in orice poveste vrei tu si orice destinatie turistica. Cu ajutorul sistemelor Bluetooth Surround poti asculta melodiile preferate, astfel incat sa acoperi orice sunet din jur.

 

Poti alege intre Divina by Masatto, Antares, Atria, Bellatrix, Naos, Thai si multe altele. Lasa-te cuprins de farmecul fotoliilor noastre Masatto si viata ti se va schimba in bine. Programele sunt diversificate astfel incat sa obtii masajul perfect. Daca vrei sa scapi de durerile de spate opteaza pentru programul Zero Gravity. Poti sa te simti ca in spatiu, ceea ce nu poti face oriunde mergi in concediu si pe langa asta muschii spatelui sunt detensionati.

 

Fotoliile nostre dispun de o tehnologie creata pentru tine, tu trebuie doar sa faci alegerea corecta. Acceseaza site-ul nostru www.masatto.ro pentru a vedea toate aceste optiuni dintre care poti alege. Alege relaxarea, alege un fotoliu de masaj din gama noastra.