Din pacate perioada pandemiei ne-a afectat pe toti emotional in egala masura. Faptul ca am fost conditionati sa renuntam la concedii si vacante, care au un rol foarte benefic atat pentru sanatatea noastra fizica cat si psihica, ne-a pus in postura de a ne adapta situatiei.

Insa, nu suntem roboti si nu putem functiona intotdeauna la parametri normali, fapt pentru care avem nevoie de o pauza pentru ca mintea si organismul nostru sa se poata reface.

Pentru ca in viata nu este vorba doar despre munca si probleme, ci si despre fericire, relaxare, sanatate si un stil de viata responsabil, ne permitem sa va facem planul de vacanta anul acesta si anume: testarea oricarui fotoliu de masaj Masatto.

Poate ca inca nu v-ati facut planurile sau nu va doriti sa plecati in concedii in alte tari din cauza situatiei actuale,iar noi venim cu o propunere care o sa va incante din toate punctele de vedere.

Stim, sanatatea este foarte importanta pentru ca fara ea cu siguranta viata nu va mai fi la fel de frumoasa. De aceea, inclusiv acest aspect l-am luat in considerare, special pentru voi.

 

Colectia Masatto, special gandita pentru o stare de bine la superlativ

Va intampinam cu o colectie exclusivista de fotolii pentru masaj, cu functii si mecanisme de ultima generatie, care va duc intr-o alta galaxie, cea a ultra relaxarii, a starii de bine, a starii de “ohh”.

Si asta pentru ca masajul dintotdeauna a fost considerat ca fiind o terapie pentru suflet si corp.

Colectia noastra de fotolii este gandita in asa fel incat sa va incante si relaxeze fiecare parte din corp. Divina White si Divina Reluxury sunt printre cele mai apreciate de catre clientii nostri si asta pentru ca le ofera o stare de vancanta, la doar o apasare de buton.

Divina este unul dintre cele mai inteligente fotolii pe care le-am proiectat pana acum, de la functiile terapeutice pana la cele de adaptare in locuinta ta.

Imagineaza-ti, iar noi iti indeplinim visul

Cum ar fi ca in fiecare zi, chiar in confortul casei tale sa ai parte de un masaj de relaxare, facut de propriul maseur, care iti promite o relaxare totala, in care vei scapa de durerile de spate, picioare, cap si muschii tai nu vor mai fi incordati si te vei simti ca in vacanta cu fiecare miscare si vibratie?

Imagineaza-ti ca fotoliile de masaj by Masatto au capacitatea sa ofere aceste lucruri, iar noi iti oferim oportunitatea sa le incerci. Cum? Extrem de simplu. Alege oricare dintre variantele de a testa fotoliul: in showroom-ul nostru sau timp de 30 de zile chiar la tine acasa.

Decizia iti va apartine doar tie, daca ramane in continuare la tine dupa ce il testezi atat tu cat si restul familiei.

Te vei simti ca intr-o minivacanta in fiecare zi. Nu ne crede pe cuvant, convinge-te singur.

Sau poate ca ai nevoie de un astfel de fotoliu in biroul tau. Vei fi mai productiv atunci cand esti mai relaxat.

 

Ce iti mai oferim

Daca te gandesti sa iti achizitionezi orice fotoliu din colectia noastra, noi iti oferim o garantie de pana la 5 ani de zile si posibilitatea de a-l achizitiona in rate.

In plus, noi ne ocupam de livrare in orice colt al tarii, fara ca tu sa platesti transportul.

Noi ti-l aducem, il montam acolo unde tu doresti, iti oferim consultanta si asistenta personalizata, tu nu trebuie decat sa te pregatesti sa plutesti.

Da, pentru ca daca alegi fotoliul Divina, corpul tau va fi in pozitia Zero Gravity. Si asta pentru ca fotoliul are capacitatea de a aduce corpul la un unghi de 128 ± 7 °, fiind o pozitie in care muschii se vor relaxa complet.

Asadar, care este planul tau de vacanta pentru anul acesta?