Conceptul de well being este unul tot mai des intalnit. Marile companii, angajtorii de top isi propun sa ofere un mediu de munca placut, unde conditiile de stres sunt minimalizate, insa ce se maximizeaza este potentialul echipei. Toata lumea isi doreste performanta, productivitate. Cum se ajunge in acest punct? Totul se rasfrange asupra angajatilor.

Exista tot felul de studii ce mentioneaza cat de important este timpul dedicat pauzei, odihnei. De aceea, un fotoliu de masaj instalat in spatiul special amenajat pentru relaxarea angajatilor poate fi o idee excelenta. Intampinam acest inceput de an cu idei inovatoare. Trebuie spus ca o astfel de abordare inseamna avantaje multiple, atat pentru angajati, cat si pentru angajatori.

Starea de bine la locul de munca

Vorbim de un cumul de factori aici, printre care lumina potrivita, spatii cat mai bine ventilate si luminate natural in primul rand. Conteaza la fel de mult spatiul in sine, locul la birou, tipul de birou si de scaun. De aici pornesc multe dintre povestile cu dureri de spate. Scaunul ergonomic are nevoie insa si de responsabilitate in folosire, o pozitie corecta. Spre exemplu este total contraindicata postura picior peste picior, ce ingreuneaza de altfel si circulatia sanguina. De preferat sa existe si birouri pentru a putea lucra din picioare, la intervale de timp.

Ce rol are un fotoliu de masaj?

Despre beneficiile masajelor se stie si am si abordat aceasta tematica si in cadrul blogului nostru, in alte postari. Masajul atenueaza durerile, amplifica starea de bine prin simplul fapt ca stimuleaza circulatia sanguina si stimuleaza functiile corpului. Atunci cand petrecem mult timp in sezut sau intr-o singura pozitie fortam ca organismul sa fie mai lenes. Mai ales dupa masa, oricine resimte o stare de slabiciune, mai ales daca este nevoie de ceva mai mult efort pentru digestie, dupa un pranz copios.

Masajele, de orice fel ar fi ele, stimuleaza, relaxeaza si detensioneaza muschii. Este ca o revigorare insa fara ca utilizatorul sa depuna vreun efort. Totul este posibil datorita variantelor de fotolii de masaj destinate unor astfel de spatii. Masatto dispune de fotolii de masaj office.

Zeta, una din recomandari

Zeta scaneaza pe ocupant si poate deci oferi un masaj precis, indiferent de persoana. Este benefic prin programele sale pentru ca relaxeaza muschii incordati, elibereaza tensiunea si pentru ca poate stabiliza ritmul cardiac. In plus, cel care se bucura de un masaj realizat de acest tip de fotoliu, are parte si de experienta zero gravity.

Fotoliul Zeta Home and Office il puteti vizualiza si aici, in detaliu.

Vega, optiune perfecta la birou

Pentru cei preocupati de variantele cat mai compacte alte unui astfel de fotoliu o recomandare este Vega. Gratie designului sau minimalist este adesea preferat de cei care au nevoie de un fotoliu de masaj, insa nu isi permit sa ocupe prea mult spatiu cu acesta.

9 programe complexe, masaje cu pernele de aer, programe scurte, terapii pentru zone cu probleme sau pentru a alina durerea musculara, acest tip de fotoliu devine inamic al stresului si nu numai. Pentru viata sedentara de birou este perfect.

De ce merita investitia de acest gen

Un angajat fericit va emana pozitivism, va munci cu drag si mai ales cu spor. Creste productivitatea, deciziile luate nu sunt sub presiune, ci bine gandite. Un corp care se simte bine permite mintii sa lucreze la capacitatea sa maxima. Este evident ca un fotoliu de masaj poate oferi o sansa ca fiecare angajat sa isi rezolve micile probleme legate de postura la birou, durerile de spate si muschii tensionati.

Pentru ca este un lung sir de efecte, rasfatul oferit angajatilor de a se bucura de programe variate de masaj inseamna pentru angajator oameni productivi zi de zi. Creste deopotriva motivatia angajatilor, moralul, cu sanse de a fideliza forta de munca, de a creste profitabilitatea firmei.

Pentru cei care doresc sa inceapa 2020 cu forte proaspete si investitii merituoase, Masatto ii asteapta in orice showroom pentru consiliere privind tipul de fotoliu de masaj perfect pentru birou.