Relaxarea prin masaje profesionale este o metoda cu traditie la care apelam ori de cate ori avem nevoie sa evadam din tumultul vietii cotidiene, iar fotoliul Thai este noua inovatie cu care va intampinam. Un model revolutionar, deosebit de elegant, il recomandam si celor cu gusturile cele mai rafinate.

Thai este rezultatul combinatiei inedite dintre lux si tehnologie, un obiect spectaculos ce promite experiente de masaj la fel de spectaculoase. Include functii inteligente si este special conceput pentru a va transpune senzorial in decorul saloanelor de masaj thailandeze.

De ce Thai?

Un astfel de fotoliu de masaj va ajuta sa va destindeti intocmai ca atunci cand aveti parte de un masaj thailandez, revitalizandu-va organismul asemenea unei ore de yoga.

Recomandam fotoliul Thai pentru modul in care actioneaza asupra corpului – aplicand miscari intense si profunde, ce se resimt excelent de placut. Cei care au mai experimentat masaje thailandeze vor sesiza imediat asemanarea intre cele doua.

Cum vi se pare ideea de a pluti in relaxare, in timp ce corpul face yoga fara ca voi sa depuneti vreun efort in acest sens? Detensionarea intregului corp poate fi realizata eficient cu Thai datorita catorva calitati deosebite pe care le inglobeaza. Decontractarea muschilor se realizeaza prin mobilizari, elongatii si tehnici de presopunctura profesionale, iar la finalul fiecarei sesiuni coloana vertebrala se simte distinsa, aerata, fara contracturi si tasari disconfortante.

Pozitia Zero Gravity – este renumita pentru senzatia redata intregului organism, de imponderabilitate, in pozitia ergonomica in care toti muschii se relaxeaza.

Sina tip SL – copiaza curbura naturala a coloanei, imitand si lungimea prelungita a sinei, deci acopera intreaga zona incepand de la cervice si pana sub sezut.

Designul inteligent – vorbim despre un scaun terapeutic, cu design special conceput pentru a se potrivi cu constitutia corpului uman, cu role si airbag-uri pozitionate dupa acesta.

10 programe – se poate seta intensitatea, stilul de masaj si efectul dorit al acestuia. Acestea vizeaza intregul corp: gat, zona cervicala, brau si spate, picioare, sezut, gambe si talpi.

6 programe manuale – Thai ofera posibilitatea de personalizare a fiecarei sesiuni de masare, dispunand de 9 tehnici distincte: de rulare, framantare, batai usoare, presare, framantare si lovire, lovire, intindere, frectionare spate si framantare digitala.

Caracter tactil  – pielea in care este imbracat fotoliul este speciala, elastica, precum si antibacteriana.

Precizie excelenta – se poate masa un punct exact sau o zona anume, prin tehnici de tapotament, ramantare, masaj dual, respectiv Shiatsu, deci foarte specific.

84 perne cu aer – fotoliul inglobeaza un sistem complex de perne tip multistrat, in numar de 84, ce transforma experienta de masaj intr-una profesionala.

 

Masaj complex pentru picioare – rasfatul picioarelor este inegalabil si se datoreaza rolelor performante de reflexoterapie din dotare. Vizeaza talpa piciorului inclusiv, precum si a gambelor in trei directii.

Fotoliul Thai este o investitie avantajoasa si la capitolul economie de spatiu, adica nu ocupa un loc prea mare ca sa incomodeze indiferent de incaperea in care este asezat. Este deosebit de elegant si prezinta posibilitatea de culisare in fata, datorita sistemului Slide pe care il inglobeaza. Astfel, acesta poate fi asezat foarte aproape de perete.

Plusuri care fac din Thai o alegere exceptionala sunt functia de incalzire terapeutica, realizata prin role cu miez ceramic, cea de masaj cu perne de aer pentru tot corpul, reflexoterapia, culisarea electrica pentru spatar si picioare, functia de intindere si dubla tragere. Va invitam pe masatto.ro sau intr-unul dintre magazinele/showroom-urile noastre din tara pentru a descoperi mai multe despre fotoliul de masaj Thai, respectiv pentru a programa o sesiune care sa va ajute sa luati o decizie inspirata cu privire la achizitia lui.