Un fotoliu cu masaj profesional este o solutie optima de relaxare, dar si de stimulare a corpului, a functiilor acestuia. Din randul tehnologiilior prin care se evidentiaza fotoliile de masaj astazi, Zero Gravity este cea care a reusit sa ridice standardele la un alt nivel. Este parte din dotarea modelelor pe care vi le punem la dispozitie in magazin, dispozitive revolutionare, cu efecte benefice durabile.

Functia Zero Gravity este cea care transforma experientele de masaj in ceva inedit, imbunatatite si de alte functii performante, precum tehnologia 3D, rolele speciale si pernele de aer. Aceasta este despre experimentarea masajelor la o cu totul alta intensitate, intr-o pozitie ideala pentru a resimti pe deplin efectele tehnicilor aplicate.

Beneficiile corpului prin Zero Gravity

Oricine a incercat un fotoliu care are in dotare aceasta functie stie ca experientele de masare sunt cu totul diferite fata de un dispozitiv ce nu dispune de ea. Zero Gravity este solutia pentru o calitate imbunatatita a somnului, datorata pozitiei naturale, relaxate si echilibrate din timpul sesiunii de masaj.

Este o tehnica preferata atunci cand corpul are o nevoie indispensabila de un masaj profesional, pentru ca masarea se va realiza la capacitate optima. Modelele cu sina L copiaza fidel forma corpului,astfel reusind sa stimuleze punctele importante precum coapsete, spatele, fesele. Iata deci o cale optima de a remedia problema insomniilor, a oboselii pana la refuz, cand recuperarea de orice fel pare tot mai greu de atins.

Efectele masajelor realizate in pozitia gravitatie zero sunt imediat resimtite: o stare de confort imbunatatita, relaxare la nivelul intregului corp, dar si tendinta de a adopta o pozitie corecta. Se vor bucura, cu siguranta, in urma acestor masaeje mai ales inima si coloana, precum si creierul care va fi mai bine oxigenat.

Beneficiile pozitiei Zero Gravity au impact si asupra partii anatomice, mai exact asupra organelor principale. De obicei starea de oboseala se resimte atat in muschi, cat si in oase. Stabilzarea ritmului cardiac este un alt exemplu de efect oferit de acest sistem de pozitionare in timpul masarii. Corpul este strabatut de sange bogat in oxigen post masaj, deci si starea de bine va fi influentata.

Recomandam fotoliile de masaj cu functie Zero Gravity pentru experientele unice pe care le redau cu fiecare sesiune. Propunem o gama variata in acest sens, dintre care puteti alege ceea ce corespunde cu bugetul personal. Alte efecte pe care masajele in pozitia gravitate zero le asigura corpului sunt linistirea psihicului, calmarea stresului, deci beneficiile nu sunt doar fizice.

Bineinteles, alegerea fotoliului nu va fi realizata doar tinand cont de functia aceasta. Conteaza si celelalte tehnici pe care fotoliul le inglobeaza, dimensiunile – in functie de locuinta, dar si zonele corporale pe care tehnicile le vizeaza. Va asteptam in magazinul nostru online sau in showroom-urile Masatto pentru a experimenta masaje profesionale in celebra pozitie Zero Gravity, pentru a va convinge ca e genul de relaxare de care aveti nevoie.