Dupa cum bine stiu cei care ne-au trecut pragul – atat in magazinul fizic, cat si in mediul online – dispunem de optiuni de fotolii pentru masaj de la Panasonic. Acest brand este recunoscut la nivel international si pentru linia de astfel de fotolii. Cu 3 modele de aceasta marca, putem spune ca astfel de fotolii se recomanda de la sine si sunt un real succes privind modul in care imbina tehnologia cu optiuni de confort.

Se stie ca de peste 40 de ani Panasonic si-a creat un nume pe piata de profil si la ora actuala isi revendica o pozitie de top in acest sens. In ceea ce priveste nisa de aparatura pentru masaje profesionale Panasonic este definitia pentru design placut si functionalitate, ce a redefinit industria aceasta. Fotoliile parte din colectia celor de la Panasonic inseamna calitate, durabilitate si stil.

Fiecare motor, piesa, material ce se foloseste la crearea unui fotoliu trece prin teste riguroase. Atentia la detalii reprezinta la Panasonic o regula de baza. Au in spate peste 35 de ani de cercetari si inovatie la propriile produse create, deci ne putem gandi ca investitia masiva isi spune cuvantul.

Iata si ce produse se afla in oferta curenta de la Masatto:

PANASONIC MA 10

Dispune de 4 functii principale de masaj automat. Fiecare dintre acestea este menit sa ofere terapie in adevaratul sens al cuvantului. Cu 5 trepte de viteze, fiecare utilizator poate alege ce program sa ii incante simturile, dupa bunul plac.

Dintre caracteristicile principale ale acestui fotoliu de masaj nu putem omite scanarea completa a corpului pentru ca in functie de diferentele de inaltime si de formele corpului fiecaruia sa existe o pozitie confortabila si prin urmare un masaj complex si eficient, la punctele corespunzatoare.

Rolele de care dispune acest model de fotoliu permit relaxarea coloanei, eliminand tensiunea. Poate oferi de asemenea diferite alte tipuri de masaje, precum Shiatsu.

Ca si aspect ce favorizeaza alegerea sa, modelul este compact si dispune de roti pentru a fi usor mutat oriunde. Se intretine usor, prin simpla curatare la suprafata.

PANASONIC MA 70

De data aceasta se combina tehnicile unui maseur adevarat cu masajele ce au la baza terapia prin incalzire. Este ca si cand maini incalzite ale unui profesionist te ajuta sa elimini din tensiunea ce o resimti asupra corpului, pentru a stimula totodata si circulatia sanguina.

Dispune de airbag-uri in jurul taliei pentru a relaxa aceasta zona. De asemenea, o parte speciala este dedicata picioarelor. Perne de aer, 3D, sunt plasate in jurul picioarelor – pe masura ce acestea se misca gentil, ofera o experienta de masaj a picioarelor cum greu poate fi descrisa in cuvinte.

Panasonic MA 70

Este gama de lux in materie de fotolii de masaj. Asta si datorita conceptului complex pe care se bazeaza si anume acel model realistic de masare, precum ar face-o mainile unui maseur. De asemenea, caldura emanata prin trasmitatorii pe care ii incorporeaza asigura faptul ca masajul isi va arata adevaratele beneficii. Cu ajutorul caldurii constante se pot atenua durerile, oferind de asemenea o circulatie mai buna.

De asemenea cu telecomanda pentru un control facil, acest tip de fotoliu face parte din oferta curenta de la Masatto. Desigur, acestea sunt doar 2 exemple, in timp ce oferta este una mai bogata. Specificatiile tehnice sunt si ele o completare ce dovedeste in ce masura vi se potriveste un anumit tip de fotoliu de masaj. Si dupa cum bine stiti oferim si posibilitatea de a testa tipul de fotoliu dorit, direct in showroom.

Preturile acestora isi demonstreaza si calitatea si complexitatea de functii. Astfel de fotolii sunt menite sa fie varianta mai compacta a unor dispozitive profesionale de masaj asa cum numai spatiile speciale de tip spa pot dispune.