Cine nu si-ar dori o experienta de masaj in intimitatea si confortul propriei locuinte, ori de cate ori apare nevoia de detensionare? Iata ca acum acest lucru este posibil, cu ajutorul fotoliului cu masaj Dominus by Masatto.

Despre Dominus

Poate fi considerat cu siguranta un fotoliu de masaj de lux si se adapteaza perfect indiferent de ambient, fie ca va fi utilizat la birou sau acasa. In viata de zi cu zi mai avem nevoie si de relaxare, iar Dominus by Masatto poate fi in acest caz solutia ideala.

Pentru realizarea acestui fotoliu de masaj au fost necesare eforturi sustinute, cercetari si dezvoltare pe o perioada de peste doi ani de zile, insa rezultatul este unul de exceptie. Va prezentam in continuare cateva dintre elementele care alcatuiesc aceasta “oaza de relaxare” – fotoliul Dominus by Masatto.

Tehnologii moderne, eficiente si performante

Pentru a oferi o experienta a masajului care poate sa echivaleze cu succes sedinte de masaj realizate de maseuri profesionisti, fotoliul Dominus by Masatto include tehnologii moderne, reusind sa ofere masaje profunde, puternice. Tehnologia inovatoare pe care o include este cea de tip 4D, care poate sa ofere un masaj complet. Cu ajutorul acestei tehnologii pot fi masate inclusiv zonele sezutului si cea cervicala.
Masajul sezutului poate fi realizat intr-o pozitie completa de intindere, multumita sinei speciale de tip L, spre deosebire de fotoliile de masaj clasice, care permiteau masarea sezutului doar in pozitia cu genunchii ridicati.

Tot la capitolul inovatie, Dominus by Masatto include de asemenea perne de aer realizate din straturi multiple. Acestea pot sa ofere un masaj delicat pentru zone din cele mai diverse, de la umeri la brate, sezut, spate, gambe si chiar si pentru picioare. Aceste perne mai au un beneficiu: pot sa controleze intensitatea masajului, in asa fel incat beneficiarul sa poata sa ajusteze programul de masare in functie de propriile preferinte.
Scanarea initiala a corpului, inainte de inceperea programului propriu-zis de masaj reprezinta de asemenea un avantaj pentru utilizatori. In acest fel, indiferent de tipul de constitutie fizica, masajul si latimea rolelor vor fi adaptate la corpul beneficiarului, pentru o experienta complet personalizata.

Poate ca multi nu tin cont de un asemenea detaliu, insa functia Zero Gravity inclusa la un fotoliu de masaj poate sa faca o reala diferenta atunci cand vine vorba de detensionarea corpului utilizatorului. Intr-o pozitie ergonomica si corecta, intr-un unghi de 128°, tensiunea din corp este scazuta, printre alte beneficii ale masajului in pozitia de gravitatie zero numarandu-se de asemenea imbunatatirea circulatiei sanguine, ameliorarea durerilor de spate si eliberarea presiunii din umeri, gat sau coloana vertebrala. Dupa cum este descris si de cei de la NASA, in pozitia Zero Gravity corpul experimenteaza o senzatie de imponderabilitate, avand contact complet cu spatarul fotoliului, in asa fel incat rutina masajului sa aiba efecte peste asteptari.

Stimularea circulatiei, eliminarea oboselii si o stare de relaxare completa – iata alte 3 beneficii ale fotoliului de masaj Dominus by Masatto, care dispune si de o tehnologie inovativa ce include role de masaj incalzite. La randul lor sunt incalzite si pernele de la spate si picioare, pentru a oferi o experienta similara terapiei cu pietre Jade sau a mainilor calde ale unui maseur profesionist.

Deseori la fotoliile de masaj era acordata mai putina atentie masajului picioarelor. Nu acesta este insa si cazul fotoliului Dominus by Masatto, care include un sistem complex de masaj pentru picioare. Cu ajutorul acestuia pot fi masate talpile, laba piciorului, lateralele acestuia, dar si gambele.

Pentru confort deplin al utilizatorilor, Dominus include un sistem audio cu tehnologie bluetooth, dar si posibilitatea controlului prin telecomanda, smartphone sau tableta. Cu un design sofisticat si o atentie deosebita acordata detaliilor, Dominus by Masatto reprezinta cu siguranta un fotoliu de masaj pe care si l-ar dori oricine in propria locuinta. Mai multe detalii despre acest fotoliu puteti regasi si pe site.