Masajul este terapie eficienta pentru cei care au diverse afectiuni. Poate fi sursa de relaxare insa in egala masura poate trata sau ameliora durerea asociata cu tot felul de probleme – de spate in principal, picioare obosite etc. Fotoliile de masaj au devenit in scurt timp foarte apreciate de la lansarea conceptului pe piata. Acestea inlocuiesc vizitele la spa sau la maseur.

Primul gand cand se are in vedere achizitionarea unui fotoliu de masaj este reperul fata de tipurile de masaj ce le poate oferi. Totusi, pe cat de complexa este tehnologia ce sta in spatele acestora, trebuie avuta in vedere o serie de aspecte.

Dimensiuni potrivite

Un fotoliu de masaj este varianta mai compacta despre ce inseamna de fapt o masa speciala pentru masaj. Trebuie avut in vedere locul amplasarii. Exista fotolii ce se preteaza si in locuri mai putin generoase cu spatiul, dar nu vor include si masajul picioarelor spre exemplu.

De preferat este sa existe posibilitate de reglare a spatarului, sezutului.

Performanta

Varietatea de optiuni provoaca la un rasfat. Deci la ce esti dispus sa renunti? De preferat sunt fotoliile de masaj cu 3 zone de masaj, pentru masajul zonelor de maxima importanta – gat, spate si picioare. Un masaj complex este benefic realmente si face ca intrega stare de bine sa fie una imbunatatita. Se stie ca masajul de orice fel ar fi el poate relaxa, detensiona, stimula circulatia sanguina astfel ca la nivel complex acesta reprezinta o abordare cheie pentru starea de bine a intregului corp.

Terapia prin caldura – sunt fotolii care includ perne de aer, sunt fotolii ce dispun de role de masaj, iar altele au si zone ce se incalzesc. Fiecare dintre acestea are un rol benefic, insa terapia prin caldura este un reper intrucat ajuta si la dilatarea vaselor de sange, deci stimuleaza circulatia, detensionand muschii.

Ca o completare, poate ca te va interesa functia de scanare a corpului. Mai ales pentru cei care achizitioneaza un scaun de masaj pentru mai multi membri din familie, functia de scanare este necesara. Aceasta presupune o abordare mai personalizata a modului in care se va desfasura un masaj, in functie de inaltimea si greutatea fiecaruia, stimuland exact acele zone de interes, unde trebuie.

Masajele

Din fericire, fotoliile de masaj sunt complexe in optiuni si pot realiza masaje diverse. Cel de tip Shiatsu se foloseste de presopunctura, cel prin tapotament implica miscare usoare de lovire a anumitor zone, cel de tip framantare fiind ideal pentru cei incordati. De asemenea, masajul prin vibratii poate fi ales. Cat despre zona spatelui, datorita unei tehnologii avansate, fotoliile pot masa aceasta parte a corpului prin tehnici de balansare si nu numai – favorabila va fi si postura, unele fotolii dispunand de sina de tip L sau S.

Recomandari

Pentru o alegere optima cei interesati ar putea vizita si showroom-ul nostru, testand ce ii intereseaza. Recomandam printre altele:

iRest A55-2 – la acesta se remarca terapia prin caldura. Dispune de 7 programe si 5 tipuri de masaj pe care le poate realiza. Include de asemenea si roti, perne de aer.

Vega – dispune de sistemul zero gravity, role 3D, cu 9 programe automate. Este compact si minimalist ca design si se integreaza perfect in orice decor.

Rokol 7911 – este Premium Delux, un fotoliu cu perne de masaj multistrat si este apreciat de asemenea pentru ca dispune de un sistem slide – fotoliul se poate aseza la doar 8 cm de perete.

Cu programe stabilite, cu preferinte setate, unele fotolii includ si boxe astfel ca se poate asculta muzica in tot acest timp. Un rasfat de acest gen este fara egal. Va invitam sa rasfoiti din colectiile noastre tipurile de fotolii ce corespund cu ceea ce doreste fiecare.