Relaxarea absoluta are acum o alta definitie si poarta numele de Masatto. Nu mai este cazul sa mergi la spa-uri, sa-ti faci programari cand si cand, sa te bucuri de un masaj si efectele lui benefice prea putine ca sa faca o reala diferenta. Acum poti aduce totul in confortul propriei case, cu un fotoliu de masaj de la noi.

 

Alege Thai pentru luna mai, daca vrei si tu sa descoperi cum e sa plutesti de placere, fara nicio durere.

 

De ce sa il alegi pe Thai

 

Scaunul de masaj este realizat dupa anii de studii si cercetari stiintifice ale Dr. Liu Guangtao, specialist in medicina recuperatorie si fizioterapie. Indicatiile formulate in ani de cercetare si practica, intocmesc baza design-ului acestui fotoliu, fiind un complex de elemente si tehnici de acupunctura, presopunctura, yoga si celebrul masaj thailandez.

 

Fotoliul Thai dispune de 84 de perne de aer, ce-ti vor oferi masaje la fel de eficiente ca mainile unui profesionist. De fiecare data te vei simti ca si cum ai pluti printre nori pufosi. Design-ul fotoliului este unic, modern, deosebit, iar pielea ecologica folosita este elastica si antibacteriana. Dispune de sistem LED incorporat, pentru noptile cand iti doresti un masaj intr-un ambient neobositor ochilor tai si iti poti pune chiar si muzica preferata pentru ca dispune de sistem audio incorporat.

 

In luna mai noi iti propunem sa testezi un fotoliu Thai in showroom sau ti-l aducem chiar si acasa. Thai te maseaza din cap pana in picioare, iar masajul talpilor este binecunoscut ca avand efecte asupra intregului organism, chiar si asupra organelor. Prin talpi detoxifierea corpului este intensa, iar Thai dispune de unele dintre cele mai performante role cu masaj de reflexoterapie existente la ora actuala pe piata. Dispune de multe functii de care vei afla in continuare.

 

Functiile fotoliului Thai

 

Acesta tine cont de curbura naturala a coloanei tale, iar sina flexibila de care dispune fotoliul se adapteaza fiecarei curburi. Functia de Zero Gravity iti aduce corpul intr-un unghi ideal, intr-o pozitie ergonomica, ce te va face sa simti ca si cum ai pluti in spatiu in timpul masajului. Ai posibilitatea de a alege dintre 12 masaje prestabilite sau poti opta pentru 6 programe manuale cu 9 tehnici diferite. Fotoliul iti va framanta, bate, presa, apasa si rula fiecare muschi tensionat, iar in cateva clipe vei uita chiar si de durerile profunde.

 

Pentru zilele friguroase, poti opta pentru masajul cu caldura, ce iti va aduce un sentiment cozy, ca si cum te-ai afla sub o patura calduroasa. Thai este ideal pentru orice incapere si dispune de un sistem inovator denumit Slide. Vei avea nevoie de doar 8 cm pana la perete pentru a-l incadra unde vrei tu. Thai este special conceput pentru a atinge anumite puncte de acupunctura ca cel Feng Chi Shuan aflat in spatele urechii si cel din spatele genunchiului denumit Cheng Fu.

 

Fotoliul te va lasa sa descoperi noi senzatii ale masajului, iar precizia sa iti va framanta chiar si punctele fixe pe care ti le doresti tu, unde se afla durerea. Aripile extensibile din zona gatului si umerilor, permit efectul Dhanurasana, ceea ce inseamna postura arcului intins. Cu ajutorul acestui efect asupra spatelui, muschii se vor intari, postura corpului va deveni mai buna si ajuta la imbunatatirea functiei digestive.

 

Thai este mai mult decat un fotoliu si mai mult decat un masaj thailandez. Este un amalgam de elemente, inovatie, tehnologie, design, precizie si wellness adus in propria locuinta, de care te poti bucura oricand, nu doar in concediu. Acesta si multe alte optiuni le poti vizualiza pe pagina noastra.