Liviu Virciu ne este prieten si colaborator, are incredere in Masatto si s-a lasat pe mana noastra! In repetate randuri a afirmat ca durerile de spate sunt acum istorie, gratie fotoliilor Masatto. Iar acum, la implinirea unei frumoase varste, a fost surprins,  ba chiar cucerit de Divina.

 

Un upgrade de la Masatto

 

La vremuri noi, am considerat ca merita sa avem aceleasi obiceiuri insa sub o alta forma. De aceea, Liviu a fost fericit cu un nou fotoliu de masaj. Iar de data aceasta a primit starul nostru la ora actuala, Divina!

 

Divina, asa cum ii spune si numele, este topul fotoliilor noastre de masaj. Vorbim despre detalii ce au imbunatatit experienta utilizatorului. Astfel, cu un design mai modern, futurist, cu mai multe programe de masaje, Divina in mod cert lanseaza un nou standard al relaxarii, dar si al luxului.

 

Divina este imblanzita in miscarile sale de controlul pe care utilizatorul il are prin tableta. Spre deosebire de modelele noastre clasice ce dispun de telecomanda, am facut si un upgrade in ceea ce priveste panoul de control.

 

Altfel spus, Divina este varf de gama in randul produselor Masatto.

Cum va ajuta Masatto, cum va ajuta Divina

 

Pentru el si familia lui Masatto inseamna un avantaj privind intretinerea zonei spatelui. Mai ales in aceste vremuri, a miza pe un maseur este mai greu ca oricand si inseamna totodata o dependenta de un program anume. Din nevoia de a mentine o constanta a masajelor in viata sa, Liviu a ales Masatto, un terapeut profesionist, doar pentru el!

 

Marturiseste ca durerile de spate sunt istorie, ca sotia sa s-a bucurat de masaje desavarsite mai ales in perioada sarcinilor. Totul safe, rapid, placut si disponibil oricand!

 

Experienta lui Liviu alaturi de Divina, aici!

 

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ng-KeFZs8qg” title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

Divina, pentru voi!

 

Cand sunteti pregatit sa experimentati un paradis al starii de bine inseamna ca sunteti pregatit pentru a descoperi Divina. In numele acestui concept, ce sta la baza dezvoltarii acestui fotoliu am dedicat o colectie ultimate si totodata editie limitata – Reluxury.

 

Divina isi incepe programul cu scanare si continua cu ajustarea rolelor pentru ca programul in sine de masaj sa fie unul desavarsit, sa maseze exact acolo unde trebuie.

 

Divina este mai presus de toate un dispozitiv pentru masaj, de ultima generatie, dar o experienta in sine divina. Meritam in viata, pe masura eforturilor un fotoliu de masaj care sa ne transpuna in lumea relaxarii. Exista asa ceva? Atat timp cat exista Divina, creat sa fie special, atipic si dotat cum nu se poate mai complex, exista negresit si asa ceva.

 

Divina include:

 

  • Masaj 4D, realizat in profunzime.
  • Este singurul fotoliu ce include doua mecanisme de masare pentru spate.
  • 3 seturi de role.
  • Sistem de sonorizare.
  • Zero Gravity.

 

Este in linii mari descrierea care sa te ajute sa intelegi ca vorbim despre un model complex. Si surprizele continua. Divina White este in mod special o surpriza aici, o editie limitata. Fin si placut la atingere, moale si elegant, imaculat te asteapta sa il descoperi!

 

Nu trebuie sa ne crezi, ci sa incerci si sa experimentezi pe propria piele

 

Cand credeti ca ati descoperit deja suficiente, Divina vine sa va surprinda. Maseaza impecabil, va da un restart la starea fizica si psihica. Cand va hotarati sa va lasati furati de toata aceasta experienta puteti cere testarea, acasa sau in showroom.

 

Liviu Virciu a primit de ziua lui un cadou creator de experiente. Si tu poti fi fericitul cucerit de Divina. Poate trona la tine acasa!