In lumea in care ti se spune cat sa muncesti, esti conditionat de programul unora sau a altora, cand ai atat de multe task-uri care depind de tine, nu este absolut deloc un act de egoism sa te pui pe primul loc. Ba chiar este ceea ce iti recomandam.

 

You first, nu dupa cum spun bunele maniere ca doamnele intai, tu, oricine ai fi, dincolo de a fi mama, sotie, sot, partener, om de afaceri, tu esti cel care conteaza mai intai de toate. Ajuta-te pe tine pentru a putea face ceva constructiv pe mai departe, la randul tau.

 

Terapii pentru tine

 

Daca avem acum specialisti pentru orice, de la cei care au grija de trupul nostru la cei care au grija de mintea noastra, de linistea noastra, Masatto vine la randul sau cu terapii ajutatoare si complexe. Zi de zi te poti bucura de masaje, cunoscand astfel adevarata mana vindecatoare care iti da o senzatie de usurare.

 

Terapiile prin masaj sunt ideale fie ca ai 20, 40 sau 60 ani +. Sunt cele care iti redau zen-ul in zile in care parca ai fugi de toti si de toate.

 

Nu te grabi sa iei decizii cand esti nervos, nu te grabi sa crezi ca binele este permanent. Daca exista ceva sigur si stabil in viata aceea este ca timpul trece si schimba constant absolut orice, fie el bun sau rau. Nimic nu dureaza prea mult, este sinteza in viata. Dar totusi putem, intr-o forma sau alta, sa mentinem o constanta in starea noastra de bine.

 

Fotolii care iti redau sau mentin sanatatea

 

Problemele nediscutate creeaza ziduri intre oameni, iar durerile de care nu te ocupi la timp sunt cele care adancesc la propriu zidul dintre tine si stare ta de bine. Masajele pot fi cele care, putin cate putin, iti dau zilnic o portie de bine.

 

Maseaza zone dureroase si vei vedea ca instant iti este ameliorata durerea, fie ea si cronica. Maseaza viguros si astfel creezi caldura locala. Cum ar fi insa sa nu depui vreun efort si sa ai parte de masaje complexe, de rasfat? Un fotoliu de masaj Masatto poate face asta pentru tine.

 

Programe terapeutice

 

Ne-am gandit la toate. Daca iti doresti sa fii aruncat intr-o lume a placerii, cand iti simti fiecare muschi mai relaxat ca oricand, cand lasi totul in seama fotoliului de masaj este ca si cand ti-ai castigat un terapeut in care ai incredere totala. Vei lasa asadar programele automate sa isi desfasoare toate tehnicile pana cand esti framantat complet, tapotat pe spate, brate si picioare, rulat, simti usoare batai sau compresii.

 

Daca iti doresti sa treci de la exaltare la stare de ohhh, daca iti doresti sa cresti treptat viteza si intensitatea masajelor ai pe bratul fotoliului, la o simpla apasare de buton, controlul necesar. Cu tot atat de multa gratie si usurinta cu care rotesti butonul magic ti se schimba si starea.

 

Un switch de care ai nevoie, un salt de la bun la foarte bine!

 

Cand esti intrebat ce faci, undeva in subconstient ti-ai intiparit raspunsul robotic, bine. De ce sa nu faci, realmente bine?! Terapiile de care ai nevoie sunt aici, la o simpla apasare de buton. Prin alegeri simple din telecomanda sau din aplicatie de ce nu, poti seta instant ca starea ta sa fie una imbunatatita.

 

Fotoliile Masatto includ terapii optime pentru orice moment al zilei, de la cele pentru inviorarea de dimineata – morning buzz – si pana la cele ce pot fi savurate oricand in timpul zilei – stress relief, neck and shoulders etc.

 

Fiecare parte din corpul tau va beneficia de un masaj revigorant. Nu te convingem noi, ci te invitam si la un test practic. Descopera cum poti testa, gratuit!