Pandemia – cea care ne-a facut sa ne analizam viata din scoarta in scoarta. Clopotelul desteptator care ne-a anuntat ca nu am trait viata suficient de bine pana acum. Aceasta a venit si cu schimbari benefice pentru viata de familie, viata de acasa. Daca inainte nu apucai sa petreci timp cu familia, acesta a fost prilejul si contextul potrivit.

 

Probabil a fost ca o alarma a faptului ca nu trebuie sa luam totul de-a gata si ca nu tot ceea ce avem, ni se cuvine. Chiar si mersul pana la supermarket a devenit ceva ireal in perioada lock-down-ului. Daca pana acum te lasai descurajat de orice iesire sau activitate din cauza oboselii si a stresului, munca de acasa ti-a dovedit ca in niciun mediu nu poti fi relaxat atunci cand lucrezi, fara o mana de ajutor. Alege un fotoliu cu masaj din gama noastra care sa te detensioneze in orice moment in care simti ca nu mai poti. Poti sa te mentii in forma la orice ora, cu ajutorul unui program de masaj facut de niste “maini dibace” sub amprenta Masatto.

 

Relax, chiar la tine acasa

 

Work from home – poate ca nu suna atat de rau. Totusi, cand problemele de la munca se apasa pe umerii tai si copiii iti sar in spate la propriu, alaturi de tipete ca nu isi gasesc jucaria preferata si zgomotul televizorului, pot fi motive care te fac sa cedezi. In loc de asta, nu mai bine optezi pentru un masaj in fotoliul Masatto care sa iti ia toate aceste griji?

 

Alaturi de un masaj ca la carte de la A la Z, poti asculta in sistemul audio incorporat melodiile preferate sau chiar sunetul tropical al unei insule. Valurile marii si fosnetul frunzelor pot trece pe langa urechi, in timp ce sina de tip SL atinge si cele mai inaccesibile parti ale spatelui care iti creau probleme pana acum.

 

Cum ti se pare ideea de a lucra de acasa si in orice moment in care seful este nemultumit de rezultate si pune toate problemele in sarcina ta, iar pentru a le rezolva, tu sa te asezi in fotoliu si sa obtii starea de zen si calmitate? O atitudine pozitiva duce la o rezolvare a problemelor mai eficienta, iar relaxarea este cuvantul care descrie fotoliile noastre cu masaj.

 

12 programe automate si nu numai, la un singur fotoliu

 

Work from home in conditii de top, cu scaunele noastre de masaj. Te poti simti zilnic ca la spa daca ai un astfel de fotoliu in propria casa. Fiecare program este diferit si se axeaza pe probleme diverse si parti ale corpului care te dor, pe care pana azi le putea masa doar un maseur profesionist.

 

Vrei sa afli de programul Zero Gravity? Simti efectiv ca zbori si legile gravitatiei nu mai exista. Parasesti zona de real si intri in lumea ta, unde problemele de spate sunt de domeniul trecutului. Prin simplul fapt ca picioarele sunt ridicate deasupra nivelului inimii face ca tensiunea din muschii spatelui sa dispara si sa simti ca poti face orice. Un program iti poate reda energia pe care nu o obtii nici dupa 10 ore de odihna.

 

Revigoreaza-te in fiecare dimineata cu ajutorul fotoliilor Masatto si relaxeaza-te in fiecare seara. Pentru o si mai buna utilizare, creatorii fotoliilor, persoane specializate in fizioterapie si medicina recuperatorie, au gandit fiecare program astfel incat sa se plieze pe fiecare cerinta. Pe langa toate programele automate, exista posibilitatea de a beneficia de anumite programe manuale care sa combine tehnici si proceduri pe care le selectezi tu. Tot ce ai nevoie pentru a te relaxa concretizat intr-un singur fotoliu care are amprenta Masatto. Stare de bine, energie si revigorare.

 

Te invitam sa vizualizezi toate fotoliile pe site-ul nostru oficial https://masatto.ro/ unde vei descoperi ca Masatto poate deveni un stil de viata.