Planuiesti aproape zilnic sa te ridici din pat si sa incepi un program complex de miscare. Inviorarea de dimineata suna a plan ideal, insa de cele mai multe ori timpul nu iti permite, amani alarma pana la refuz si pleci in graba din pat.

Sportul fara putina incalzire inseamna un chin si muschi incordati, durere intensa, plus un mai mare risc de accidentare. Iata cum te pot ajuta programele terapeutice ale fotoliilor Masatto, fara prea mult efort.

Fiecare fotoliu Masatto are programe automate si manuale dintre care poti alege

Nu degeaba spunem ca este important ca ceea ce alegi sa corespunda cu nevoia ta, intrucat fiecare fotoliu de masaj are un set specific de tehnici de masaj si programe distincte. In linii mari, programele terapeutice de care te poti bucura se refera la:

Arta thailandeza de a masa

Masajul thailandez surprinde cu a sa complexitate. In mod special identificam masajul thailandez prin miscarile specifice de intindere, numite stretching. Acestea presupun ca bratele si picioarele sa iti fie usor fortate pentru intindere. Poti spune ca ai facut yoga, dar nu ai facut in fond niciun efort.

Thai Stretch este unul din programele pe care le includem in meniul fotoliilor noastre.

Timpul perfect pentru o astfel de sesiune de masaj: oricand simti nevoia de a-ti debloca energiile si dea castiga mobilitate.

Pre nap routine

Se spune ca somnul este poate printre cele  mai importante aspecte. In timpul somnului organismul se reface, ca nivel de energie si toleranta, pentru ca a doua zi sa poti sa o iei de la capat cu forte proaspete. Tocmai acum insa pare ca stresul iti tine mintea ocupata si nu te lasa sa te odihnesti. Poti alege o rutina aparte inainte de somn si anume programul nostru terapeutic Sweet Dreams.

Daca te pregatesti de somnul de noapte iti recomandam acest program de masaj, pentru ca Refreshing Nap este alegerea ideala pentru cei care au putin timp la dispozitie. In acest caz vorbim despre somnul de frumusete, de pauza de masa spre exemplu.

Pregateste corpul de starea de somn, de calm, specifica pentru odihna. Asta va presupune totodata si eliminarea tensiunii din muschi si zone corporale precum gat, umeri, solduri sau mai ales picioare.

Durerile de spate si nevoia de mai mult mobilitate

Durerile cronice sunt inamicul tacut al starii de bine. Revin cand iti este lumea mai draga si iti amintesc ca ai un stil de viata care acum presupune a avea ca rutina si durerile in diferite zone. Pentru cei care lucreaza mult in fata ecranelor tensiunea sau chiar durerea din zona muschilor cervicali poate fi tratata cu programele complexe terapeutice precum neck&shoulder.

 

Trezirea si inviorarea, mai placute cu un program de masaj

Morning Buzz iti poate face diminetile mai placute. Este destul de greu sa te aduni la prima ora a diminetii si cu atat mai mult, cu cat ai si o rutina de respectat si un timp limita. Te poti aseza in fotoliul Masatto si seta imediat acest program terapeutic. In timp ce tehnologia isi face treaba, te poti gandi constructiv la cate ai de facut in ziua respectiva, la planul zilei tale.

Nu uita ca setarile sunt la fel de usor de facut. Pe bratul fotoliului ai butoanele care dau start aventurii tale in lumea senzatiilor placute. Poti totodata sa faci setarile din panoul de control sau din telecomanda din dotare. Atat de simplu!

Te invitam sa descoperi o terapie a starii de bine mai intai de toate, ce nu presupune prescriptie medicala! Este insa de o eficienta garantata!

Exploreaza lumea Masatto! Te asteptam in showroom sa testezi!