Suntem destul de des intrebati cat costa un fotoliu de masaj Masatto. Este greu de spus o suma, de vreme ce nu exista un pret fix pentru toate cele pe care le avem in colectia noastra. Ori daca auziti de o suma, va puneti mai intai intrebarea daca merita sau de unde sa aveti banii acestia. Subiectul merita ceva mai multa atentie din partea noastra.

Mai mult decat un fotoliu de masaj, va oferim o experienta si o initiere a unui lifestyle sanatos

Pentru noi, masajele sunt experienta pe care o consideram inaltatoare. Cum altfel sa putem spune cand un masaj complet si realizat intr-un timp util te scapa de durerile suparatoare? Se spune ca asa cum iti incepi ziua, asa continui ori daca te doare spatele, asta nu inseamna ca toata ziua ta trebuie sa fie compromisa, nici ca vei avea nevoie de terapie medicamentoasa. Alege o altfel de terapie, care pe termen lung inseamna si un avantaj financiar: iti amortizezi cheltuiala aferenta mersului la spa, la maseur.

Un fotoliu de masaj achizitionat te initiaza in acest lifestyle sanatos. Este acolo in living, oricand disponibil pentru tine, oricand gata sa inceapa programul de masare. Te va delecta cu miscari si tehnici pe care, poate, iti este greu de crezut ca nu le realizeaza un maseur.

Nu imi permit este un mit!

Pentru ca avem si oferta de finantare, reprezentand 12 luni, rata lunara, dobanda zero. Iar atunci cand iti doresti ceva cu adevarat, nimic nu iti sta in cale. Aceasta solutie de finantare ar putea sa fie fix ce trebuie pentru o plata mai prietenoasa, dacă nu dispui de un buget imediat disponibil.

Nu imi permit. Mai bine spune de ce sa nu iti permiti? Pentru ca vizitele la spa pe care le faci sau cele la salonul unde maseurul tau preferat este, te pot costa, cumulat, mai mult decat ai crede. Si aici mai pune la socoteala si faptul ca pierzi timp, in trafic, ca ai nevoie de planificari minutioase si ca totul te costa, sub o forma sau alta, mai mult.

Cere oferta noastra, aici.

Ramane problema de spatiu?

Masatto inseamna colectii de fotolii de masaj cu functii diverse, proiectate astfel incat sa fie optim incadrate in orice tip de spatiu. Te asteptam in Casa Masatto, unde vei vedea si o abordare mai realista despre cum se pot instala fotoliile noastre in casa ta. Am recreat conceptul de home, de camin calduros unde domnesc fotoliile de masaj. Poti testa, dar te si poti inspira, vazand cum arata totul intr-o armonie deplina.

Daca spatiul de care dispui este o problema, atunci afla ca avem optiunea de scaun de masaj precum este Eta, cel care intr-un mod versatil devine mai compact si poate fi incadrat intr-un colt de camera. Avem fotolii de masaj cu zero space, cum este Bellatrix. Aceasta tehnologie ne permite sa vorbim acum despre acele fotolii care nu au nevoie de prea mult spatiu sa se extinda, sa poata sa isi inceapa functionarea programelor. Doar 10 cm distanta de perete este indeajuns!

Spune da acestui pas!

Se spune ca atragi ganduri pozitive daca gandesti pozitiv. Asadar mai degraba creeaza o lista cu de ce-urile favorabile pentru ca un fotoliu Masatto sa fie parte din casa ta. Alege sa vezi partea pozitiva. Este un mit ca nu iti permiti achizitia unui fotoliu mult dorit. Sa spunem ca pe masura efortului tau, satisfactia va fi cu atat mai mare dupa ce iti va reusi acest plan.

Un fotoliu Masatto este unul care merita asteptarea, dupa care tanjesti si cel putin o data incercat iti va lasa amintiri placute. Este creator al starii tale de bine!