Perioada aceea in care ziua este mai lunga, cand soarele incepe sa isi faca mai des si mai intens aparitia, cand ne plac plimbarile lungi si iesirile in parc, cand totul renaste, este pe gustul tuturor. Primavara este  si o ocazie perfecta pentru a ne aminti despre cat de bine este sa fim activi. Dar, daca durerile de spate nu iti dau pace, este si timpul perfect sa iti amintesti ca ai nevoie de solutii.

Spring is here si noi te incantam cu oferte!

Nu credem ca exista neaparat un timp anume cand trebuie sa iei atitudine, cand trebuie sa spui stop problemelor. In doze mici, dar repetate, starile anxioase, de oboseala constanta, starile de durere fizica si poate de oboseala psihica sunt cele cu care incepi sa te obisnuiesti. Pana cand iti dai seama cat pierzi din cauza acestora. Din pacate, este nevoie ca ceva sa fie vizibil stricat pentru a actiona sa repari.

Daca primavara aceasta a inceput si tu nu ai entuziasmul necesar sa iesi in parc si sa te bucuri de soare, pune-ti un semn de intrebare. Ce lipseste din viata ta? Poate ca un fotoliu de masaj Masatto este raspunsul de care ai nevoie!

Oferte personalizate, 12 rate fara dobanda

Ne-am gandit la toate aspectele pentru ca tu sa nu te simti conditionat de aspectul financiar. Din colectia Masatto ti se va potrivi acel fotoliu de masaj care maseaza in functie de nevoile tale. Nu pune doar criteriul pretului in fata.

Ai 12 rate cu dobanda zero pentru ca finantarea sa nu mai fie o problema. Asadar, te invitam sa descoperi o cale mai usoara pentru a plati tichetul ce iti aduce garantia relaxarii, zi de zi, la tine acasa.

De asemenea, suntem customer orientated si ne dorim ca ceea ce va oferim sa fie o experienta completa. De aceea, vom personaliza ofertele. Un fotoliu de masaj care sa nu ocupe foarte mult spatiu, o solutie ideala in ceea ce priveste casele compacte? Da, este posibil. Am creat chiar in recenta colectie un fotoliu de masaj cum nu se poate mai compact, astfel incat va invitam sa descoperiti Eta.

Pentru cei care totusi doresc complexitatea si performanta tehnologiilor care ne-au facut cunoscuti, propunem fotoliile de masaj ce se lauda cu zero space si au nevoie de putin spatiu pentru a putea functiona optim.

Test on your own!

Mentinem, de asemenea, si testarea gratuita. Aceleasi 30 de zile ca si pana acum, timp in care sa va decideti in ce masura vi se potriveste un fotoliu Masatto.

Incurajam testarea si o facem in conditii optime, chiar si in contextul actual! Nu exista cale mai buna sa iti dai seama cum este sa te simti ca si cand ai pasi pe iarba proaspata, moale daca nu esti masat de Divina. Nu stii cum este realmente sa te simti ca si cand ai evadat la munte pana cand nu descoperi functia cu ioni negativi de la Dominus. De altfel, fiecare fotoliu are ceva special, cu care poate sa redea o experienta divina utilizatorului.

Stim ce vei face primavara aceasta! Te vei pune pe primul loc, vei redescoperi starea de bine, vei cauta vibe-ul pozitiv asa cum obisnuiai sa il ai candva. Cand totul ti se pare prea mult, prea stresant, cand timpul iti arata ca nu mai este suficient pentru ca tu sa iti poti face ca si pana acum sedintele la spa, sa te relaxezi, gaseste-ti solutia la Masatto. Asa cum primavara face turn on la caldura, stare de bine, aduce soarele si insufleteste natura, tu da turn on ofertelor noastre si alege acel fotoliu Masatto care ti se potriveste!