O noua zi, aceeasi munca, in fata laptopului. Durerea de spate si din zona cervicala in mod special nu se resimt imediat, ci la final de zi. Muschii devin incordati, iar toate aceasta tensiune ajunge sa isi puna o mare amprenta asupra modului in care va simtiti si munciti. Orice devine mai greu, chiar si sa ridicati obiecte, sa ridicati bratele. Apare durerea de cap, mai ales la tample, ce strange capul ca intr-o menghina.

Patitul stie mai bine! Un astfel de caz este comun in randul celor cu viata sedentara, munca statica, in fata ecranelor si cu o pozitie necorespunzatoare in tot decursul orelor de munca. Masajul cervical este firesc de asteptat sa faca parte din viata voastra, zi de zi, pentru a contracara aceste efecte.

Tehnici utile pentru masajul cervical

De mare efect este tehnica de netezire, multidirectionala. Mai pot fi de folos framantarea, frictiunea, tapotajul, dar nu in zonele laterale ale gatului.

Din arta masajului descoperim ca este indicata continuarea acestuia din zona cervicala spre umeri, pentru a avea continuitate si in ceea ce priveste efectele, adica pentru relaxarea umerilor implicit. Oricum efectele masajelor se observa imediat, mai ales prin faptul ca aportul sanguin este marit.

Incalzirea este de asemenea eficienta, amelioreaza durerea instant.

Fotoliile de masaj by Masatto – masajul la zona cervicala, intens, placut si de efect

Toate fotoliile de masaj by Masatto includ sina speciala de tip SL, ce tine cont de curbura naturala a coloanei. Sistemul slide si zero gravity vor pozitiona corpul in unghi perfect pentru a nu mai exista presiune asupra coloanei. Este un rasfat absolut, ce incepe mai intai de toate cu un context potrivit pentru corp, sa fie relaxat si destins.

Masajul va fi personalizat – poate fi ales un program setat dupa preferinte, cu actiune asupra unei anumite zone, la intensitatea dorita.

9 tehnici de masaj din care puteti alege – de la framantare la batai usoare, presare, lovire sau rulare, intindere, fiecare alege ce este mai potrivit. Cand muschii sunt foarte incordati miscarile mai blande sunt de dorit. Actiunea caldurii va conta de asemenea. Pe masura ce incordarea dispare, masajul poate fi mai viguros, cu actiune completa si profunda asupra muschilor din zona cervicala.

Program special, terapeutic pentru zona cervicala – faceti cunostinta cu programul de tip neck&shoulders! Este tot ce trebuie muschilor incordati.

Asa e ca va simtiti mai usori? Pare ca realmente o povara va este luata de pe umeri. Durerea din zona cervicala poata fi mai mult decat suparatoare, cu atat mai mult cu cat sunt si alte situatii medicale la mijloc – spondiloza spre exemplu.

Va asteptam sa testati orice fotoliu de masaj dorit! Noul nostru showroom in Bucuresti este aici: Erou Iancu Nicolae 97.