Am abordat in repetate randuri ideea masajelor ca terapie pentru trup si suflet. Asta pentru ca atunci cand va simtiti bine din interior, se vede si la exterior. Multe dintre starile noastre au la baza reactii pe care le avem fata de ceea ce ni se intampla. Suntem stresati pentru ca ne consumam mintea si starea psihica si ne lasam impovarati de ce ni se intampla. In cele din urma, un mindset potrivit va fi cel care ajuta.

Exista o conexiune intre boli si emotii?

Conform studiilor, se pare ca socurile emotionale si anumite evenimente din viata au un impact extraordinar asupra individului. Nu este de mirare ca socul si emotiile, dar mai ales cele negative, trebuie tinute sub control.

Studiile confirma ca un individ se imbolnaveste mai intai la nivel mental si mai apoi totul ajunge sa se rasfranga asupra unui organ. Pe termen lung, asta duce la inrautatirea starii fizice. Desigur, tratamentele sunt absolut necesare, insa complementar, acestea ar trebui sa fie urmate si de activitati placute, pentru minte si corp; sunt recomandate sesiuni de relaxare si promovarea unui stil de viata pe masura.

Masajele, o terapie benefica

Desi pare greu de crezut, am ajuns sa vorbim despre relaxare ca despre un lux in zilele noastre. Mai ales din cauza lipsei de timp, majoritatea dintre noi nu ne permitem sa ne relaxam si se ne programam in decursul unei zile timp pentru noi.

Totusi, cand corpul este relaxat, mintea este si ea relaxata. Vorbim despre o adevarata provocare pentru cei care au un stil de viata haotic, cu mult dinamism si stres de gestionat zilnic.

Solutia? Sedinte de masaj in fotoliile de masaj!

Este cu atat mai usor, mai practic sa puteti beneficia de sedinte de masaj in intimitatea casei. In doar cateva minute, in functie de programul setat, masajul poate detensiona. O pauza binemeritata de la munca sau orice alta activitate.

Nu exista o dependenta de program, de timp, de deplasare sau de orarul de functionare al unui spa spre exemplu. Fotoliul de masaj va ofera independenta de care aveti nevoie astfel ca relaxarea sa nu fie tot mai inaccesibila din varii motive.

Recomandam!

Divina este unul din tipurile de fotolii performante, complexe. De altfel are si mecanismul unic, de masaj 4D.

Morning buzz – un program terapeutic indicat la primele ore ale diminetii, pentru a incepe ziua in forta.

Stres relief – pentru cei care sunt sub efectul stresului zi de zi.

Refreshing nap – pentru ca somnul este mai putin odihnitor cand sunteti stresati, cand sunteti in dureri sau aveti pe cap probleme de natura emotionala.

Acestea sunt doar cateva programe terapeutice pe care fotoliile by Masatto le pot aplica. Keep calm and enjoy a good massage!