Fie ca vorbim de saloane, de cabinete unde sala de asteptare este prima experienta pe care o are un client cu un anumit prestator de servicii, fotoliile noastre se potrivesc de minune. Sunt special create pentru o integrare perfecta home and office. Reputatia acestora se refera la relaxarea suprema pe care o ofera ocupantului. Imaginati-va ca un extra beneficiu oferit clientilor inseamna mai multe sanse ca orice client sa plece cu o imagine pozitiva, multumit si dornic sa revina.

Avantaje pentru clienti si implicit pentru voi

Ai grija de angajatii tai, ei vor avea grija de clientii tai. Cu aceasta deviza devine clar faptul ca un fotoliu de masaj poate fi, mai intai de toate, un avantaj al angajatului. Acesta este mai productiv, relaxat, iar starea sa de bine este vibe-ul cu care se va adresa si va intampina clientii. Conteaza in mod special in cazurile celor care au contact direct cu publicul – ospatari, agenti, receptionieri etc.

Pentru clienti este la fel de avantajos. Un fotoliu de masaj aduce, chiar si in varianta unui program scurt de 15 minute, relaxarea de care oricine are nevoie. Pare ca timpul pe care il are de asteptat pana cand programarea sa este valabila, pana cand poate intra in cabinet, este mai scurt ca oricand. Petrece timp de calitate si asta inseamna mai multe sanse sa devina client fidel, mai predispus sa plateasca integral serviciile sau chiar si sa fie mai generos ca oricand.

In schimb, pentru cabinete de specialitate spre exemplu, investitia intr-un fotoliu de masaj inseamna a oferi clientilor sesiuni de masaj profesionale, cu minim de interventie. Acestea pot fi completare a serviciilor – in spa-uri spre exemplu. Si de aceasta data vorbim negresit de avantaje pentru ca fotoliile de masaj by Masatto sunt profesionale.

  • Nu necesita interventie pe durata masajului desfasurat.
  • Nu necesita personal calificat.
  • Definesc un context prielnic pentru masaj – incorporeaza sistem de sonorizare pentru ca pe fundal sa se auda o muzica placuta.
  • Maseaza tot corpul, aplicand nu doar tehnici variate, ci si acompaniate de perne de aer ce se comprima si de sistem de incalzire. Dominus spre exemplu emana si ioni negativi, pentru ca in decursul sesiunii de masaj ocupantul sa aiba parte si de o gura de aer proaspat, de munte, la propriu.

Masatto – we keep you in good hands!

Aceasta este deviza noastra. Si ne pricepem cel mai bine la a dezvolta modele diverse de fotolii care vor masa performant. Asta inseamna fotolii ce comprima toata experienta si priceperea unui maseur.

  • Mai multa performanta si productivitate pentru angajati.
  • Clienti mai relaxati care vor asocia locatia dumneavoastra cu acele minute de relaxare.
  • Fidelizarea publicului.

Iata cateva avantaje ce aduc la randul lor avantaje financiare, au implicatii complexe, dar pe scurt spus vorbim doar despre aspecte pozitive.

Va asteptam sa discutam mai multe, aici: masatto.ro.