Daca se spune ca doctorii adevarati sunt cei din natura: odihna, hidratarea printre altele, atunci ar trebui sa nu omitem nici masajul. Acesta revigoreaza, stimuleaza circulatia si chiar mai mult decat atat, va relaxeaza muschii si va detensioneaza.

Masajul, ca recuperare dupa o lovitura

Orice tip de lovitura, accident chiar si minor, vine la pachet cu durere. Poate sa scada calitatea vietii si poate avea repercusiuni pe termen lung. Masajele sunt indicate oricand, cu efect imediat. Pot fi ajustate intensitatea de masare, tipurile de tehnici potrivite, acompaniate, de ce nu, de incalzire. In functie de dotarile tipului de fotoliu de masaj exista mai multe optiuni de terapie prin masaj.

Masajul pentru cei stresati

Daca inca nu reusiti sa faceti legatura intre stres si masaje, caci cine mai are gand pentru un masaj cand are atat de multe pe cap, haideti sa intelegem cum functioneaza organismul. Raspunsul catre factorii de stres sunt, de fapt, o reactie fireasca. Instinctele ne spun ca este cazul de „lupta”; concret, ritmul inimii creste, muschii se incordeaza. Desigur ca mici doze de stres ne ajuta sa ne concentram maxim pe un task si sa marim capacitatea de munca. Insa, pe termen lung afecteaza mai mult decat ne-am dori.

Persoanele stresate au adesea dureri de cap, dureri ale membrelor, se confrunta cu insomnia, caderea parului sau iritatii ale pielii. Nu, masajele nu pot remedia aceste probleme, dar pot actiona asupra sursei in sine de stres.

Mai ales in zilele noastre moderne, cand nivelul de stres este tot mai mare, zi de zi, astfel de stari sunt consumatoare de energie. Nivelul de adrenalina creste in corp si efectele se rasfrang asupra starii fizice si psihice.

Inconveniente de acest gen va pun viata pe pauza. Deveniti absent din propria viata. Nu mai aveti chef de joaca si atentie acordata propriilor copii, nu mai aveti placerea unor activitati de weekend, nu va treziti energizati si plini de viata, ci mai degraba parca la fel de obositi ca inainte de somn. Un refresh vietii poate insemna sa preferati ca masajele sa faca parte din rutina zilnica. Veti observa imbunatitiri de stari, de forta fizica si nu numai.

Probleme/dureri cronice

In unele cazuri, diversele afectiuni cu care se confrunta unii nu au o rezolvare pe termen scurt. Unii sunt dependenti de medicamentatie, care are efecte benefice pe de-o parte, dar si efecte adverse pe de alta parte. Durerile cronice sunt destul de greu de combatut. Traim cu ele pur si simplu.

Masajele pot tine sub control durerile. Iar fotoliile Masatto sunt pur si simplu remediul ideal!

 

Va asteptam in cadrul paginii noastre – masatto.ro si in noul showroom din Bucuresti – Erou Iancu Nicolae 97 – pentru a testa fotoliul dorit si a descoperi mai multe despre beneficiile acestei terapii.