In cazul in care pana si gandul de a avea parte de un masaj de relaxare reuseste sa te detensioneze putin, poate ca ar fi momentul potrivit sa si actionezi. Ai doua optiuni, dintre care una ceva mai nou aparuta pe piata.

Varianta clasica ar presupune sa te interesezi legat de un salon de masaj profesionist, unde te poti lasa pe mainile unui maseur experimentat. Exista insa si o alternativa – este vorba de fotoliile de masaj, care iti pot oferi o experienta similara.

Trebuie sa pui in balanta cateva aspecte inainte de a lua o decizie. Iata care ar fi acestea:

Tehnica de masare

Stii, in principiu, care sunt zonele in care ai acumulat o tensiune musculara mai accentuata. In momentul in care vei ajunge insa la salonul de masaj, va trebui sa i le indici si persoanei care iti va face masajul. Dupa ce procedurile vor incepe, vei accepta sau vei modifica intensitatea si presiunea pe care mainile maseurului le vor aplica in realizarea masajului. In cele din urma vei avea parte de masajul relaxant dorit.
Exact acelasi rezultat il poti obtine insa si prin intermediul unui fotoliu de masaj. La modelele de top realizate de producatorii cunoscuti ai parte de functii complexe, de posibilitatea de a crea programe de masaj personalizate, in functie de propriile preferinte.

Drum pana la salon vs relaxare acasa

Preferintele tale personale vor dicta decizia finala, insa trebuie sa stii ca avand un fotoliu de masaj acasa scapi oarecum de un disconfort. Nu oricine este suficient de dezinhibat pentru a se dezbraca in fata unei alte persoane, chiar daca este vorba despre un maseur profesionist care isi castiga existenta din asta si nu judeca in nici un fel existenta unor imperfectiuni ale corpului, spre exemplu.

O alegere „safe” este insa achizitia unui fotoliu de masaj de ale carui tehnologii te poti bucura in intimitatea propriei locuinte, fara sa mai ai astfel de griji.

Pe de alta parte, tine cont si de costuri. Pune in balanta cat cheltui cu sedintele de masaj realizate la salon, comparativ cu pretul unui fotoliu de masaj platit integral sau chiar in rate. Evident, sesiunile de masaj la salon vor fi mai costisitoare in cele din urma, asadar gandeste-te si la acest aspect.

Cu siguranta dupa un masaj deosebit de relaxant iti va surade mult mai mult ideea de a continua cu o sesiune de odihna decat sa te deplasezi de la salon inapoi acasa. Daca vei alege un fotoliu de masaj poti uita de acest inconvenient. In intimitatea propriei locuinte vei putea avea parte de masajul relaxant, revigorant si complet personalizat in functie de propriile tale preferinte, fara sa fie nevoie sa te deplasezi. Dupa programul de masaj vei putea continua cu cateva ore de somn sau cu oricare alte activitati.

Beneficiile aduse de masaj organismului nu pot fi contestate. Aceasta procedura reuseste sa elibereze tensiunile acumulate la nivel muscular si articular, stimuleaza circulatia sanguina, corecteaza postura improprie datorata eventualelor dureri resimtite la gat, spate sau picioare si per total starea generala se imbunatateste, inclusiv la nivel psihic. Ideea de a merge la un salon de masaj pentru a avea parte de aceste lucruri poate sa nu fie tocmai atractiva pentru unii, motiv pentru care in cadrul site-ului masatto.ro vei putea gasi modele diferite de fotolii de masaj, realizate de producatori recunoscuti la nivel mondial. Vei putea inclusiv sa testezi modelele preferate in unul din showroom-urile Masatto, ale caror locatii sunt mentionate tot in cadrul site-ului. Decizia finala ramane a ta, insa cu siguranta e avantajos sa cumperi un fotoliu de masaj pentru acasa sau pentru birou.