Masajul la birou – cum pot fi angajatii stimulati

Pentru cei care erau obisnuiti cu ideea de masaj doar la salon, cu sedinte programate la maseur, desigur ca fotoliile de masaj au revolutionat totul. Aceasta varianta a venit cu mai multe sanse de relaxare, cu flexibilitate si mai ales cu posibilitatea de a exclude factori precum orarul sau traficul de pe lista de conditii pentru a avea parte de relaxarea mult dorita.

Mai mult decat atat, fotoliile pentru masaj au devenit variante mai compacte recomandate chiar si pentru birou. Aceasta abordare a revolutionat modul in care angajatorii pot crea un spatiu de recreere pentru angajati. Au toate motivele pentru asta, tinand cont de efectele pe care masajele le au. Nu este vorba doar de masajul in sine si de moment, ci de efecte ce se resimt si ulterior.

Munca la birou are si ea consecinte, impune un stil de viata sedentar si mai cu seama tinand cont de tipul de scaun si de pozitia adoptata, apar dureri de spate, de gat, de cap, picioare umflate. Astfel, este de la sine inteles ca angajatii isi doresc confort pe durata activitatii. Pauzele dese, cheia marilor succese spune o vorba. Este la fel de important ca pauzele sa fie eficient petrecute, in recreere.

Marii angajatori din lume au adoptat aceasta idee, de recreere si au conceput o zona special dedicata. Fotoliile de masaj sunt perfecte aici. Iata si de ce.

Fotolii Home&Office

Studiile arata ca masajul poate stimula intra-atat incat sa existe imbunatatiri in modul in care este desfasurata munca de zi cu zi. Masajul amplifica capacitatea de a rezolva task-uri. Mai cu seama cand masajul este o misiune precisa, realizata de un fotoliu de masaj cu functii complexe cum sunt variantele noastre de la Masatto.

Chiar si o sesiune scurta de masaj, de cateva minute, poate detensiona muschii, amelioreaza oboseala si readuce deci o stare de energie si vigoare in organism. In plus, fotoliul de masaj, oricare din variantele noastre, alunga oboseala, durerea de spate, durerile si starile de amorteala corelate cu orele state pe scaun.

Din gama home and office dispunem de variante ale fotoliilor de masaj, compacte si eficiente, precum VEGA, ELEKTRA si un model mai nou, ZETA.

Home&Office de la Masatto

ZETA este ultimul model de fotoliu home&office, un asa zis robot cu 6 role de masaj si cu role inclusiv pentru masajul talpilor. Include de asemenea si incalzire, pentru zona de spate si fese.

Ce are ZETA special se refera la aceste perne de aer regasite la zona de umeri, brate si maini, precum si la picioare. Prin miscari ritmice, acestea maseaza delicat. Pernele de aer se comprima si decomprima, stimuland circulatia sanguina, reducand umflarea membrelor.

Cei care aleg ZETA pentru camera de relaxare de la birou se vor bucura de un tip de masaj aparte care are menirea de a-i dezmorti. Este vorba de masajul la zona de talie inferioara. O framantare profunda, cu miscari energice pentru sezut si coapse, cu miscari de rasucire inseamna masaj care contrabalanseaza efectele acelor ore petrecute in sezut, in fata laptopului, timp indelungat pana la pauza.

Tipuri de masaj pe care ZETA le are in program: framantare, presare, batai usoare, rulare, intindere, frectionare la spate, framantare digitala, lovire.

ZETA inseamna masaj pentru orice parte a corpului, de la gat, umeri si pana la picioare. Cu viteza si intensitatea ce se pot regla, cu programe manuale ce framanta, aplica tapotament sau bataie, presare sau Shiatsu, cu programe de relaxare sau de alinare a durerii, oricare ar fi alegerea, cert este ca rezultatele se vor observa imediat dupa.

Angajatii care lucreaza cu spor, relaxati, eficienti, concentrati sunt rezultatul unor sedinte de masaj care realizate in timpul pauzelor de masa revigoreaza si ii fac pe angajati mai productivi. Iata de ce masajul la birou este o metoda win-win, pentru angajati si angajatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *